AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kıl-Göbek-Para[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 link yapın şunları yaws http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=193732[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bodrumda herangi bi bara girin. götürün bi tanesini, bizzat kendisine sorun bende ne buluyosun diye.
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya rus kızlarının genelı zaten uysal oluyo =) turk erkek lerıde aha karıya bak dıye atlıyo bıde ayarlıyınca elımden kacırmıyım dıe bıraz kıbar davranıyo ohh kızı elde edıyo.Ama turk kızları ole değil.Bence turk kızlarının cogunun g.tu kalkmıs ve havalı bı durumda.Guzel olmayan normal olan kız bıle kendısını bısı sanıyo.[Lafdım meclısten dısarı =)]]Buda benım acayıp canımı sıkıyo..[signature][hline]--Borgır--
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kadının erkeğe tecavüz ettiği bir ülke rusya. Ayrıca kadınların erkeklere en çok değer verdiği ülke.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel [Bu mesaj Adiemus tarafından 03 Ağustos 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Adiemus, 03 Ağustos 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Kadının erkeğe tecavüz ettiği bir ülke rusya. Rusyaya dogru koşmaya başlar Oleyy!!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Türk kızlarıdır Türk erkeklerini böyle yapan. Ve Türk Erkekleridir Türk kızlarını burnu havada yapan.. boyle bi kısır döngü işte..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 O at avrat silah değil miydi :) eskidendi o at ve silah 2 lisi ata binen silahı beline takıp dolaşan adammı kaldı ha kv den sonra silah biraz popüler oldu tabide okadar değil :-P[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Evet ya türk erkegi ve abazan gençlik olarak yaptık biz bunu.Burda bize bişi armağan ediyorum;"Kendim ettim kendim buldum.." :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Rewendor, 03 Ağustos 2005 02:57 tarihinde demiş ki: said: trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: ..ana bacı avrattır ..kutsal 3'lü müz .. O at avrat silah değil miydi :) hehe.. +1[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Alakası yok abi 4)Biz kızlara mal gözüyle değil,Yar gözüyle bakarız Biz koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi işte abi bıtırmısın sen olayı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ruslar...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Walla ben nedenini hiç dusunmuyuorum, neden dusuneyim gayet guzel bir durum. Halimden cok memnunum :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1-elemanlarını hepsi sarı bizimkiler esmer falan.. 2-para.. 3-değer verme.rus erkekleri rus kızlarına değer vermez,türk kızlarıda türk erkeklerine..böle oluncada verilen karşılıklı değerler bizim toplumsal değerlerimizle oynuyor..:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 para buluyor, sömürünce kaçıyor...[signature][hline]These open doors...
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: MartinLGore, 03 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki: Türk kızlarıdır Türk erkeklerini böyle yapan. Ve Türk Erkekleridir Türk kızlarını burnu havada yapan.. boyle bi kısır döngü işte.. +91283 Bende bunu yazmak için girdim hocam :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA [Bu mesaj Slat tarafından 03 Ağustos 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Rus kızları kız degıldır bence...Turklerden ne bulur bılmem..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
uzumlukek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nasıl boyle genelleyebiliyorsunuz anlamıyorum!!! Bizde nasıl para delisi,sex delisi,ne biliyim romantizm delisi kız varsa onlarda da oyle.hepsini bir kefeye koyamazsınız, haberturk'de de gayet guzel bi $ekilde sınıflandırmı$lar zaten
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 walla neye bkatıkları umrumda degil.paraysa para.ne kadarsa vermeye hazırım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @zombie merak etme forumun yarısı antalyalı zaten :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
uzumlukek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: -Zombie-, 03 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki: tamam sen gel ben sana burada ayarlarım hem hafiften rusça da biliyorum (: çok ii bilşen arkadaşlarım da var gel sen ben sana ayarliim (: Ama genelde paraya bakıyolar bazen bakıyorum da bi kıza bir de adama bakıyorum derin bi iç cekiyorum ah ah yazık kızım sana dioruum içimden :) ben de bu du$unce yapısına iç cekiyorum. her $ey tipse koy resmini biz de senin yorumunu yapalım.kızın yanındaki adamın tipinin,tarzından sanane?ameleyse amele;bi de bu yorumları sesli olarak yapanlar yok mu onlara tam bitiyorum zaten. nedir yani,in$aatta calı$an insanın bir rusla beraber olmaya hakkı yok mu,cahil insanın,tarzı olmayan insanın,tipsiz insanın bir yabancıyla birlikte olmaya hakkı yok mu? bu tarz du$unce yapıları eziklikten,o kızlarla birlikte olamamaktan dolayı ortaya cıkıyor. son olarak; küçük beyinler insanları,biraz daha buyukleri olayları, daha buyuk beyinler ise fikirleri tartı$ırlar.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 alakası yok.peki sen nie ameleyle beraber olmuosun veye dier kızlar.neden turk kızlar beyaz atletli corap ve terlik giyenlerle beraber olmuo ıyy dio bizde ondan 10 tane türk kızı toplasan yarışamıcak gusellikteki bi rusu öle bi tiple gorunce iç çekiyoruz nie acaba diyoruz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 10 tane turk kızı bi rus kızı eder arkadas bence. bizimkiler gibi burnu kalkık değiller artı eglenmeyi biliyolar. erkeklerimizde ne olursa olsun deger verip guzel seyler soyluyoruz sırf onlarla yatabilmek için o darus kızların + diger ecnebilerin hoşuna gidiyo.
Öne çıkan mesajlar