Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rus kızları turk erkeklerınde ne bulur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya rus kızlarının genelı zaten uysal oluyo =) turk erkek lerıde aha karıya bak dıye atlıyo bıde ayarlıyınca elımden kacırmıyım dıe bıraz kıbar davranıyo ohh kızı elde edıyo.Ama turk kızları ole değil.Bence turk kızlarının cogunun g.tu kalkmıs ve havalı bı durumda.Guzel olmayan normal olan kız bıle kendısını bısı sanıyo.[Lafdım meclısten dısarı =)]]Buda benım acayıp canımı sıkıyo..[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
said:
Adiemus, 03 Ağustos 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
Kadının erkeğe tecavüz ettiği bir ülke rusya.

Rusyaya dogru koşmaya başlar Oleyy!!!![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
O at avrat silah değil miydi :)

eskidendi o at ve silah 2 lisi ata binen silahı beline takıp dolaşan adammı kaldı
ha kv den sonra silah biraz popüler oldu tabide okadar değil :-P[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
Evet ya türk erkegi ve abazan gençlik olarak yaptık biz bunu.Burda bize bişi armağan ediyorum;"Kendim ettim kendim buldum.." :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 03 Ağustos 2005 02:57 tarihinde demiş ki:
said:
trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
..ana bacı avrattır ..kutsal 3'lü müz ..

O at avrat silah değil miydi :)

hehe..
+1[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Mesaj tarihi:
said:
trapt, 03 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
Alakası yok abi

4)Biz kızlara mal gözüyle değil,Yar gözüyle bakarız

Biz koştururuz çabalarız ..ama türk kızlarına yetinemeyiz..elin rusu biliyo değerimizi

işte abi bıtırmısın sen olayı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
ruslar...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
1-elemanlarını hepsi sarı bizimkiler esmer falan..
2-para..
3-değer verme.rus erkekleri rus kızlarına değer vermez,türk kızlarıda türk erkeklerine..böle oluncada verilen karşılıklı değerler bizim toplumsal değerlerimizle oynuyor..:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 03 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
Türk kızlarıdır Türk erkeklerini böyle yapan.
Ve Türk Erkekleridir Türk kızlarını burnu havada yapan..

boyle bi kısır döngü işte..

+91283

Bende bunu yazmak için girdim hocam :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA

[Bu mesaj Slat tarafından 03 Ağustos 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nasıl boyle genelleyebiliyorsunuz anlamıyorum!!!

Bizde nasıl para delisi,sex delisi,ne biliyim romantizm delisi kız varsa onlarda da oyle.hepsini bir kefeye koyamazsınız, haberturk'de de gayet guzel bi $ekilde sınıflandırmı$lar zaten
Mesaj tarihi:
walla neye bkatıkları umrumda degil.paraysa para.ne kadarsa vermeye hazırım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
@zombie merak etme

forumun yarısı antalyalı zaten :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
-Zombie-, 03 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
tamam sen gel ben sana burada ayarlarım hem hafiften rusça da biliyorum (: çok ii bilşen arkadaşlarım da var gel sen ben sana ayarliim (: Ama genelde paraya bakıyolar bazen bakıyorum da bi kıza bir de adama bakıyorum derin bi iç cekiyorum ah ah yazık kızım sana dioruum içimden :)

ben de bu du$unce yapısına iç cekiyorum. her $ey tipse koy resmini biz de senin yorumunu yapalım.kızın yanındaki adamın tipinin,tarzından sanane?ameleyse amele;bi de bu yorumları sesli olarak yapanlar yok mu onlara tam bitiyorum zaten.

nedir yani,in$aatta calı$an insanın bir rusla beraber olmaya hakkı yok mu,cahil insanın,tarzı olmayan insanın,tipsiz insanın bir yabancıyla birlikte olmaya hakkı yok mu?

bu tarz du$unce yapıları eziklikten,o kızlarla birlikte olamamaktan dolayı ortaya cıkıyor.

son olarak; küçük beyinler insanları,biraz daha buyukleri olayları, daha buyuk beyinler ise fikirleri tartı$ırlar.
Mesaj tarihi:
alakası yok.peki sen nie ameleyle beraber olmuosun veye dier kızlar.neden turk kızlar beyaz atletli corap ve terlik giyenlerle beraber olmuo ıyy dio

bizde ondan 10 tane türk kızı toplasan yarışamıcak gusellikteki bi rusu öle bi tiple gorunce iç çekiyoruz nie acaba diyoruz[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
10 tane turk kızı bi rus kızı eder arkadas bence. bizimkiler gibi burnu kalkık değiller artı eglenmeyi biliyolar. erkeklerimizde ne olursa olsun deger verip guzel seyler soyluyoruz sırf onlarla yatabilmek için o darus kızların + diger ecnebilerin hoşuna gidiyo.
  • Yeni Oluştur...