Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Nasıl Bir Hatadır.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=Hata][/spo]

SeLamLar...Bigisayarıma daha bugün format attım.Komple bir format.Üzerine kurma felam değil.Windows u yükledim.Driverleri yükledim.Sonra yüklediğim şeyler McAfee , Zone Alarm , Microsoft Antispyware , Bps Spyware Remover.Başka bişey yüklemedim ama bunun gibi birsürü salak hata mesajları geliyor.

Şaştım kaldım.Ne yapacam.Nerden oluşur bu şey.Nasıl giderilir.Gerçek bir hata mesajı olsa niye oyle bir adres versin reklam gibi.Bi yardım eli uzatın lütfen.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X

Mesaj tarihi:
Bu bir hata değil bu bir mesaj.
Windows'un Local ağdaki bilgisiyarların bir birlerine mesaj atmaları için bir hizmeti var. Dışarıdan 1'ri sana mesaj atıyor. Hizmeti durdur yada firewall yükle[signature][hline]Home Page
Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide.
Mesaj tarihi:
bu bir hata mesajı değil.
denetim masasından yönetici özelliklerinden,hizmetlere gir orda messenger diye bir hizmet var bunu devre dışı bırakıcaksın.

peki bu ne işe yarar? diğer winxp'lerden direk senin makinene mesaj atılmasını sağlıyor.bir nevi xp'ye gömülü msn gibi bişi.zıort pırt spam mesajlar gelir buralardan adamı uyuz eder.
biran önce kapat o hizmeti rahat et.
Mesaj tarihi:
bir spyware temizleyicisi ile windows'un alexa açığını kapattır korkma bilgisayarında hiç bir şey yok sakın girme o adrese :)[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
program falan yok korkutmayın çocuğu alexa açığı windows reklamları[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...