Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Alıyorum!

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet az önce babam aradı müjdeli haber verdi dediki şu 3 cinsden birini seç bursa'dan getirticez:
beagle
husky
cocker

ben beagledaydım huskyi istiyor satmak isteyende neyse bakalım ne olacak 3'ünede razıyım :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
bayılırım öyle ite, kurda kuzuya...

hayırlı olsun

benim evde bi tane deli muhabbet kuşu var. Korkuyorum başka hayvan almıyorum... Köpek falan alsam saldırır, öldürür falan bizim kuş... Yazık olur sonra[hline]:D
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

aslında süper ama biraz fistan dediya aptalmış :(

beagle favorim :)

cockere gerek yok bilirsiniz beyaz fln

şu yukardaki çok şirin gibi :)

[Bu mesaj orc_lord tarafından 02 July 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
NEYse yanlış hayvanmış : )))))))))))
eğer kızları yanına falan cekmek istiyorsan teriyer derim biz besledik ama öldü :( akciğerleri su toplamış :(
cocker neden alma bılıyomusun Salak hayvan işediği yere oturuyor Wallak ben gördüm Gitti işedi kenara ayağını kaldırarak (bu demektirki erkek) Gitti aradan 1 2 dk sonra Oturdu oraya tam alacaktık vazgeçtik :-)
En babası teriyer Hem evde canı sıkılmaz hemde cok harika bi hayvan yanlız 2 3 aylıkken al 5 6 olunca Gelişiyolar çişini kakasını nere yapıcağını geç öğreniyolar Ben bunları öğrendim bide TAVUK DERISI YEDIRME ASLA mümkünse hiç deri yedirme Bağırsaklarında parazit yapar bol bol kemik ver Kemiğin yanına azcık Tavuk yada et parcası tavlu pilaw yada etli pilav vs vs genellikle et türü bişe vericeksın Ben slash'ime (Gun's rosesın gitaristinin adını koydum heh)Hergün 4 öğün Bunada dikkat et Küçükken Çok yesinlerki daha iyi gelişsinler Zaten 10 aylık yada 1 yıllık olunca 1 öğün vede sonradan azcık bişe yediklerını söyliyim.. Pilavlı Et verirdik (tavukta olurdu) Bizimki mamadan nefret ediyordu :-) aldık patladı elimizden sonra kemik tavuk Balık yuck Balık bile yedi Tabi geri cıkardı :-) azı leş gibi balık kokuodu öpemıodum itimi :P

Yani dicem 6 aylık olasıya kadar gözün gibi bakman lazım Sakın SAKIN DENIZE goturme 6 aylık olmadan herşey 6 7 aylarında başlıyo 6 7 gibi tamnamen gelişiyo yaratıklar ondan şimdilik diyeceklerım bukadar İşallah Güzelbi it alırsında sevinirsin ve diğer 2 itin ismini hiç duymadım TAVSIYEM TERIYER büyümeyen cinsler harika bizimki kap karaydı Jhonsondan bile kara :-)
:tebrikz:[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

[Bu mesaj Erutan tarafından 02 July 2003 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

bu cockerlardan teriyere bakayım bi :)
vallahi bende istemiyorum aslında cocker çünkü çok duygusallar birşey dersin gider ağlar fln ayrıca bencede pek ii değiller :)
ben yazlığa alıyorum yazın bakımı kolay olucak yani bahçeye yapacak kakasnı çişini ev yemekleri ile besliyicez..
babam şart koydu eve almıyacaksan ve mama almayacaksan diey :)
ama kim tutarki onlara vereceğim parayı aksesuara fln :)[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
husky alma soğuk yerde yaşamıyorsan.
cocker, beagel felan alma, küçücük hayvanlar. Git kedi al daha zevkli.

Köpek alcaksan alman çoban köpeği, golden retriever gibi birşey al.

Benim ve birçok tanıdığımın golden'ı var. Çok da memnunlar. Köpek dediğin hayvanın, hep senin yanında olacak, sana arkadaşlık edecek bir hayvan olması lazım. Uysal ve iri köpeklerden seç.[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Mesaj tarihi:
Bak Bi tane Top al (çizgi filimlerdeki gibi Baseball topu tercih edilir daha sert hıncını cıkarır Hayvan dişleri falan gelişir kolay kolayda ısramaz semserttır bB topu)fırlat onu yada al Ayağında gezdir nası takılıo peşine it Cok güzel ya ben bizim slash'e uzaktan eğilir kafamı yere koyup bakardım Ayaklarıylar gerilir Koşardı tam kafama zıplıcakken bi Kaçılırdım Yukarı salak salak zıplardı hey gidi günler bee heyttt :([hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Mesaj tarihi:
tabi ki beagle
ama çok nazlı bir hayvandır söyliyim. söz gerçirmeniz de zordur. başına buyruktur biraz. evde beslerseniz halılara koltuklara elveda deyin :)

ama inanılmaz şirin ve süper bi köpektir
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
erutan dediklerinden özellikle golden hoşlanıyor..
aslında bende golden istiyorum ancak babam istemiyor o kadar büyük bir köpek..

beagle ise bisikletin arkasında fln tasmasız koşmayı seviyormuş bence sevimli aşırı :)
çocuklarlada iyi geçiniyor :)
husky mi hmm yazın bunalır evet :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 02 July 2003 15:40 tarihinde demiş ki:
bayılırım öyle ite, kurda kuzuya...

hayırlı olsun

benim evde bi tane deli muhabbet kuşu var. Korkuyorum başka hayvan almıyorum... Köpek falan alsam saldırır, öldürür falan bizim kuş... Yazık olur sonra[hline]:D

azyazauhzuhauhza babannemdede CİN GİBİ bi tane Kuş wardı bildiği laflar sunlar

Boncuk BONCUK BONCUK auhzuhazuh
HACI GEL HACI GEL
HACI HACI HACI
Bide babannem bize şöyler derken
HEEEEE sen eşşolu eşşek senı derdi Kuşta nası kapmışsa artık :-) süfer bi kuştu :) Müemmet kuşu
KUŞU yakalamaya calısıoduk abim le abim bi asıldı kuşa Kuşun Kuyruğu koptu biz gülmekten yarılıoz AZUAUz babanem geldi hiçbişeyden haberi yoktu öle devam ediyodu hayat warya o kuşu normal kuşlar gibi yakalayın size benden trabzonda fıstık gibin bi ev (ama kaçtı kuş euheueuh) Bide babannemin Bi yıkayısı war onu AZUHAUZUHAZUHA EVT EVT yıkıyo aynen öle HEMDE Piril le :) Kuş ölüyo neden kaçmak istediğini şindik anladım :-)[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 02 July 2003 15:56 tarihinde demiş ki:
tabi ki beagle
ama çok nazlı bir hayvandır söyliyim. söz gerçirmeniz de zordur. başına buyruktur biraz. evde beslerseniz halılara koltuklara elveda deyin :)

ya baktınmı sen ciddimisin bahçede kalıcak ama?[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 02 July 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
erutan dediklerinden özellikle golden hoşlanıyor..
aslında bende golden istiyorum ancak babam istemiyor o kadar büyük bir köpek..

beagle ise bisikletin arkasında fln tasmasız koşmayı seviyormuş bence sevimli aşırı :)
çocuklarlada iyi geçiniyor :)
husky mi hmm yazın bunalır evet :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*

peki o üç köpeğin SS leri warmı?[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Mesaj tarihi:
husky dediğin Yanakları Sarkık Kuyruğuda incemi Tüy Kıl vs vs Bişe yoktu sanırım köpekte sadece biraz benek omu cunki o köpeği çağrıştırıyo ismi Buyuk olması lazım :-)[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Mesaj tarihi:
ayrıca şunu hatırlatmak isterim: kuru mama aldığınız zaman, köpek dengeli beslenmiş oluyor otomatikman. Ama ev yemekleri, hele artık verirseniz, hem dengeli beslenmez, hem kusma gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Çoğu cocker sahibi "benim köpeğim vejetaryan", "benim köpeğim evin bütçesini düşünüyor, ekonomik gıdalardan yiyor" gibi hava atsalar da, veterinerler her zaman kuru mamayı tavsiye ediyor.

ayrıca şeker yasak, köpekleri kör ediyor, hatırlatayım ben...[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 02 July 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 02 July 2003 15:56 tarihinde demiş ki:
tabi ki beagle

ya baktınmı sen ciddimisin bahçede kalıcak ama?[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*

bahçede kalıcaksa ve beagle almazsan seni bırak ben kendim üzülürüm. "ulan herif beagle almadı" diye
Mesaj tarihi:
Husky SS koyun ya acayip mrk ettim Alırım belki iti :-) gerci bizim valide nin eşi (babam olmuyo kendisi) Kedi alıcakmış eve YUCK NEFRET EDERIM KEDILERDEN 2 sene once başladı bu nefret haa ondan once sarmaş dolaştım kedilere bi yavru olursa Katlanırım Cünki mırlaması bi harika!! MIR MIR MIR sürtünüyo :) dier büyüklerden nefret ederım ve Okula Geç kalsam bile Kediye Taş cakı kaya ne warsa atmaya calısırım NEFREtederım kedilerden Bi yawruları azcık seviyom okadar[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
evet bahçe var tabi yanlız ben ısırmayacak ve sadık bişiylerde istiyorum..
ayrıca çok bağırmasın 2 blok ötede sinir bir adam var :)
şeker vermem ama o kadarda mama almam derken mesela haftada 2-3 gün veririm :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Şeker asla verme Şekere Alışırsa O ite Güle güle de kör olur cunki benden sana Paticik Tavsiyesi :)[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

Mesaj tarihi:
köpek aldınmı şöyle asil bir hayvan al ne sıçan gibi ufak köpekler git kangal al yada haski al bir ara hayvancıya:) gittim haski ne kadar dedim adam dedi bilmem kaç yüz dolar bende haski dedim çıktım yani kangal en güzeli.
  • Yeni Oluştur...