Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Kızı = Bulunmaz Hint Kumaşı

Gawain

Öne çıkan mesajlar

eywallah ama ayırmak mı lazım illa (sen ayırdın demiyorum, çok farklı düşünerek de yazmış olabilirsin)
ama bak, yazın aklıma bir soruyu daha getirdi işte..

çevremdeki insanlar kadınlar hep ayırıyorlar, kategorize ediyorlar.. "bununla evlenilir", "bunlarla anca konsere, çadıra gidilir" falan filan diye...

senin dediğin bu bahsettiklerimin yanında çok çok daha insancıl ve kabul edilebilir bir ayırım tabi, yanlış anlama :)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 19 Kasım 2003 11:03 tarihinde demiş ki:
Sende ayni tawri sergile abi sonuyo havalari 2 dk sonra :) bide arkadaslarla cok kil oldugumuz kiz felan olursa biraz yaklasip yanindan gecerek '' yok beee cirkinmis'' dioz cok güzel bozuluyolar :-p[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon

hahah yöntem dehşet yanlzı zuzuzuuz[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence bunlar numara yapıyor , türk kızlarındanda çok güzeller var :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eskilerin dedigi gibi, her trenin bir yolcusu bulunur. Madem kasinti diyorsun kiza, ilgilenmiceksin. Madem adam öküzlük yapıyor, takmicaksin. Burda karsi tarafi elestirenlerin, eteklerini dökse icinden kimbilir neler cikar. O yüzden, zen felsefesini benimsedim ben bi süredir :P böyle küçük meseleleri önemsemiyorum. :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe biz de piyasada volta atan kızları, bizi kesen tipsiz kızlara kumburgazda:
Patates çuvalları da bastı burayı diye bağırıyoruz
Eğlenceli oluyor ehehe[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!

Sosyal ağlarda paylaş

bu topiği görünce karnım acıktı birden
gidip et felan pişiriyim bari, yanına da kola açayım.

ha benim fikrimi sorcaksanız, zamanında yazmamışım bişiler sanırım. çok net bir fikrim yok, ama şöyle birşey düşünüyorum
sürekli onla bunla çıkan kızların "beğenme" threshold'u çok yukarılara çıkıyor, bu yüzden bize "kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyor" gibi geriyor, şımarık hareketlerini beğenmiyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Kızına göre değişir.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo.
B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş?
A:Fare
B:Ko g.tüne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 05 Ağustos 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
Bence bana göre tabi... Romantizm yaşayabileceğin tek Kız versiyonu bana göre.

Bence dünyada romantizm yaşama olanağı en düşük kızlardan türk kızları. Yabancı kızlar artık romantizme aç kalmış kendi ülkelerinde ki erkekler öyle olmadığı için. Türkiye'de de tam tersi :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

YA KARDEŞİM! siz onlara çirkin diyorsunuzda bi kendinize bakın Kendi tipinize bakın sonra gidin kızlara laf atın ya of! abidik gubidik konuşuyosunuz adamı deli ediyosunuz, Yok türkiyede güzel kız yok yok bilmemne.Sence sen hakediyormusun Okadar güzel kızı? Bi sorun kendinize Kendi tipinize bakın ulan ben yakışıklıyım ozaman ederim bu lafı diyin.

Ha ben tipsizmiyim? tabiki hayır :) ama yinede içimde hep bi eziklik vardır.Güzel kız görürüm düşünürüm acaba ben bu kızı hakediyormuyum diye bu güzelliği hakediyormuyum diye?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

durum şu ki:Türk kızı kadar burnu kalkık türk erkeği kadar abaza.2.si 1.duruma yol açıo.ama erkekler kızları hep suçlar of neden bu kadar abazalar şeklinde.bunun asıl nedeni yine din ve cinsellik arasındaki ilişkiye çıkıo.arabistanlısı kadar yapılmayacak o iş demiyo,amerikalısı kadar bu bir ihtiyaç da demiyo.arada kalmışız.türk erkeği adam gibi ihtiyacını karşılasa ne abaza olur ne avrupalı kızların daha ideal olduunu düşünür.abaza olmayınca da bu kızlarımızın da kalkacak bir burnu kalmaz=)[signature][hline]love is the funeral of hearts
Sosyal ağlarda paylaş

+1

Türkiye abaza erkek dolu olduğu için vasatın biraz üstünde sayılabilecek güzellikteki kızların bile burnu kalkık oluyor malesef.. Uğraştırıyorlar bizi..

MTV'de izledim.. Bi hatun(sarışın renkli gözlü beton gibi bir kız) ben erkek arkadaş arıyorum benim erkek arkadaşım olurmusun şeklinde 3 tane disco dolaşıyor ama bulamıyor bi türlü.. Evine dönüyor sonra.. 2. gece zar zor buluyor falan.. Türkiye'de denese bunu "you me sex" şeklinde diyaloglara maruz kalır..

Fark bu işte..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA

[Bu mesaj Slat tarafından 05 Ağustos 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

slat katılıorum sana turkıye musluman bı ulke oldugu ıcın ne bıleyım cıktıgın kızla bıraz bıseyler yapıorsun kızla ıse gırıceksın dur dıor annem goster ama elletme dedı dıor sımıd gelde vurma bu kızı varmı böle bı olay :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...