Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Kızı = Bulunmaz Hint Kumaşı

Gawain

Öne çıkan mesajlar

E biz size acıyalım o zaman...
Yane bu kadar "havalı ve kendilerini beğenmiş" kadınlar varsa Türkiyede napıcaksınız yurt dışından mı eş, sevgili alacaksınız?
Haha hepiniz bu düşüncedeysiniz, ne die bu insanlarla beraber oluyorsunuz? olmuyorsanız da türkiyede bisexuel ve gaylerin nüfusunun artışnın hor görmemeniz lazım demektir =o) yane bu lafa bu açıklama dimi =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

yok yaw izmir kızlarida bozulmaya başladı.. gerçi hepsi deil
çeşme son 3 4 senedir coştu coşalı izmirli kızlarında bi kısmı pararlel olarak cıvıdı..
özenmeye falan başladılar..
genelde adam gibi muabbet edilebilen geyik yapılan
beraber eglenılen kızlar bornovada.. özellikler küçük park civari iyidir.. barlar falan (izmiri bilen için söylüyorum)
alsancak tayfasını sevmem.. ciks genel olarak..
ama istisnalarda war tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar kültür, gelenek, görenek, örf, adet olayı. daha ailede başlayan yanlış yaklaşımlar. sanki bayanlar daha 'rare' ler ve vahşi hayatın tehlikelerinden, karşı cinsin hain emellerinden korunmalılar. bizim toplumdaki erkek populasyonu da bunu desteklercesine davranınca, yani bayanlara 3. türlermiş gibi yaklaşınca, onlar da buna iyce inanıyo ve davranışları ona göre şekilleniyo haliyle.

aslında şanslar yarı yarıya. karşındaki ya erkektir ye kadın :). 'rare' lik bi durum yok yani. çok ilkel bi yaklaşım. durum böyleyken de Sadbutcher'ın bahsettiği duygusal/fiziksel tatminsizlik olayı ortaya çıkıyo ki, iş içinden çıkılmaz bi hal alıyo, loop'a giriyo.

keşke kadınların kendilerini erkeklerden farklı görmedikleri, erkeklerin de kadınlara yemek gözüyle bakmadıkları biyerde yaşasaydık.
ve bu genelleme tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon da, kizlarin burnu havada diyosunuz, kendisine okuz gibi bakan, yenilecek mal gibi goren bi adama karsi nasi bi tavir bekliyodunuz? Hayatta beni en rahatlatan olaylardan bitanesi buraya gelmek oldu bu bakimdan valla, oh be rahatca sokakta yurunulebilir, laf atani yok, 20m oteden mal gibi suzeni de yok.

Once ise bir de karsi tarafin gozunden bakmayi ve birbirimizle arkadas olmayi ogrenelim bence...

*bi de turk kizlarina cirkin diyen kisiler hayatlarinda cinli, japon, hintli, guney amerikali, mogol falan gormemisler sanirim sadece avrupa'ya bakarak sig bir genelleme yapmak olmaz, ve de avrupada' da mesela git almanya'ya belcikaya, kizlar guzel mi genelde, hic de deil, yasayan bilir*
Sosyal ağlarda paylaş

turk kızları bencede guzel dıgerlerınden ...
ve usttekı mesaja hak verıyorum ...
bır kıza baktıgında baktıgı yerlerı bacakları kıcı sacları vs olup yanındakı arkadasını durtup "off karıya bak" dıyen sozlugundekı fiilerin %70 ıne sex ıcerı yukleyen (sokmak cıkarmak almak vermek ıttıemek emmek ellemek vsvs ...) bır M sılsılesı olarak pek de farklı bır muameleyı hak ettıgımızı dusunmuyorum ...

*bızde lısedeyken karsıdan 2 havalı kız gelıp tam yanımızdan gecerken ...
* hangısı daha guzel ...
*fermuarı acık olan ...
seklınde dalga gecıyorduk ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hiçbir şeye bakarak genelleme yapmamak lazım derim.Ne bir grup kız burnu havada geziyor insanlara aşağılayarak bakıyor diye kızlar genellenmeli nede,tüm erkekler 20m den bakıyor hepsi asılıp laf atma derdinde vs denmeli.Bulunduğun çevre,yaşadığın ortam bunların hepsi göreceğin ve karşılaşacağın davranışlar ile birebir etkili.
Şöyle ki kendi düşünceme göre nasıl ki paticik forumlarını mesken etmiş hiçbir erkeğin bu söylenen katagoriye girmediğini ve bu tip insanlardan da pek haz almadığını söyleyebileceğim gibi buraya mesaj atan kızlarında bu burnu havada tabir edilen kızlardan olmadığını hatta bu kızlara inanın biz erkekler kadar sinir olduğunu söyleyebilirim.
Güzellik kavramı ise tamami ile göreceli bir kavram.Kendi adıma konuşmak gerekirse avrupa hatta dünyada eşine rastlanacak az sayıda güzelliğe sahip türk kızlar var.Genelleme yapmak gerekirse kendi görsel zevkim ön planda tutularak.Türk kızlarının oldukça güzel olduklarını söyleyebilirim.Hem biz çok mu yakışıklıyız bide bunu soralım ve cevap arayalım :)[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 20 November 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
walla bu baharda paticik izmirde yapıyoruz keisn
ben bi ufak minubus ayarlıyım
ama yanımızada iki kız almak laızm
kızlar kızsız ortama girmez bi kere
bu arada ebn bole diorum rahatım neden kız arkım forumu bilmiyo bilse napar
once kafamı arabanın camına vurur bi kaç yuz kere
sonra bi kaç yuz kere daha vurur
hmm evet

o nednele hazırlanın herkesin ananesii babanesi hastalaıyo
izmire gidiyoruz ehuehue[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim :)

Gidelim hele, kızlar benden uehauh[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

Edi, ben zaten birincinin sebebi ikinci diyerek o öküz gibi bakma olaylarını filan zaten belirtmişim. O bakımdan zaten hemfikiriz, yani sizin gözünüzle de bakıyorum olaya.

Güzellik konusuna gelirsekte tabii ki her ğlkede çok güzeller ve çok çirkinlerde olacaktır ama bir ortalama alacak olursak benim gidip gördüğüm ülkelerde ortalama en çirkin kadınlar Türkler. Bu böyle yani ben ne yapayım. Ayrıca ben ne demişim, benim gördüğüm kadarıyla yani bütün dünyada değil. Evet benim karşılaştırdığım ülkeler avrupa ülkeleri çünkü oralara gittim. Daha da açık olmak gerekirse Almanya, Belçika, Hollanda, Finlandiya ve Romanya. En çirkin erkekler türkler mi derseniz açık ve net bir hayır derim çünkü romen erkekleri kadar çirkinlerini de başka yerde görmedim. Zaten benim en ufak anlamadığım, bu kadar çirkin erkekler ve bu kadar güzel kadınlar birleşip yine nasıl bu kadar çirkin erkek ve bu kadar güzel kadın çıkartıyorlar... Eh tabii ki güzellik ve çirkinlikte görece bir kavramdır o ayrı...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin cok dogru soylemisin ama edinin soyledigi de dogru hintli ve cekikgozluler turklerden de cirkin
kesinlikle feci sekilde abaza bi cinsiz turk erkegi olarak.. komik bi durum aslinda cunku kanadali arkadasimla hic kari kiz konusmamisizdir(en fazla 1-2 cumle) ama burda tanistigim turklerle 5. dakkada kiz muhabbetine daliyoruz..
turk kizlarina gelince, saint benoit dan mezun oldugum icin en azindan o kesim kizlara oeh yani diyorum fazla soze gerek yok...[hline][b][i]-->Four String Magic<--
baydim
Sosyal ağlarda paylaş

Fedaykin +1

Özellikle şu birinci şık varya ona katılıyorum.
Gargamel tipli kızlarin yanina bile yaklaşılmıyo.Onlarin havalarindan sen uçuyorsun.
Böyle Fatih'te yürürken kendilerini nişantaşında veya podyumda sanıyorlar.Ondan sonra adımız abazaya çıkıyo.Olmazki :D

[Bu mesaj Gunfire tarafından 20 November 2003 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bu hem çirkin hem burnu kalkık saygı değer kıymetlı bacılarımızın tipim değilsin muhabeti vardır.
İşte orda olay tam kopuyor gerçektende tipi değilsinizdir çünki o kızın zaten bir tipi olmas türünün son örneğidir yani dünya üzürinde ona tip olacak bir insan oğlu yoktur
Erkek:Merhaba hanfendi uzun zamandır sizi görüyorum ve çok hoşlandım biraz konuşabilirmiyiz
VE bunun üstüne
Çirkin kız derki:Üzgünüm olmas tipim değilsin[ıyyyyyyyyy ve öğğğ]
allah yardımcımız olsun taş yağacak taş :D

[Bu mesaj Gunfire tarafından 20 November 2003 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İsmirde çok kız tanıdığım var yarım ismirlidir de :D
Yani bu yönden size takviye sağlamak olabilir kanaatimce :D

Şaka bir yana bu olay ağaç yaşken hikayesidir;Bir büyük abi modunda birisi küçük kardeşine şöyle der bak evlat Seversen mahvederler...Mahvedersen severler bu böyledir tamam mı? O küçükte öyle başlar işe aslında sen gelip kızın da pek ala dost olduğunu düşünsende benim fizik hocam şöyle demişti.
''Siz hani en iyi kankanız kız arklarınız falan ya!Külahıma anlatın ne demiş Playboydakiler?''
''ne demiş hocam?''
''Kızlarla erkekler asla dost olamaz''
*Sınıf dumur*
Yani eh o yaştaki bile bir adamdan böyle yorum yorumsuzluk doğuruyor...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi gene çalmışın sözlerimi :P
ama genede sonuna kadar arkandayım
şahsen şahit olduğum ve yılların tecrübesi var :P
merak etmeyin türk kızları gibi bulamassınız[hline]Everybody has a Destiny
Everybody choses a Destiny
Everybody can change its Destiny
Don't U feel it???
CHOSE YOUR DESTINY
Sosyal ağlarda paylaş

ya size bişi söliim.
erkek olarak siz niye kendinizi ağırdan satmıyorsunuz :) walla ben erkek olarak bu taktiği yapıorum ve çok çoook işe yarıyor.

bir sürü anımda var ama sizi sadece bir tanesini anlatıyım.

udağ da kalıyoruz 4 arkadaş. gittik ece bar a o zamanlar orası güzeldi neyse.

güzel bir masa yaptık şişeler falan açıldı 4 erkek takılıoruz.
sonra mehmet ( okuldan ark.ım) 'in arkadaşları geldi 2 kız ..
2 side çok güzel.. bizim ahmedle berkay direk kızlara asılmaya başladı.. mehmet zatn asılıyo. neyse ben hiç umursamadım ztn başm ağrıodu içkimi içtim bölee ağar yaptım tüm gece. ama bizimkileri görmeniz lazımdı utanmasalar ağızlarına düşücekler..

neyse gece bitti sabah oldu telefonum çalıo mehmet arıyo. Açtığım gibi telimi ana avrat kaymaya başladı bana . dedim noldu. gelen cevap: "uLan it oğl.uit kızlar senden hoşanmışlar.."

ne yapın ne edin sizde ağırdan satın kendinizi[hline][b]|Re'nhart Comm.|
Icewind J.Crown [b]
©

[Bu mesaj Stefan tarafından 20 November 2003 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
BonePART, 20 November 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
walla bu baharda paticik izmirde yapıyoruz keisn
ben bi ufak minubus ayarlıyım
ama yanımızada iki kız almak laızm
kızlar kızsız ortama girmez bi kere
bu arada ebn bole diorum rahatım neden kız arkım forumu bilmiyo bilse napar
once kafamı arabanın camına vurur bi kaç yuz kere
sonra bi kaç yuz kere daha vurur
hmm evet

o nednele hazırlanın herkesin ananesii babanesi hastalaıyo
izmire gidiyoruz ehuehue[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim :)

yapalım tabii
bekleriz
HQ sağlarım ben size
izmir'in en havalı yeri benim :)[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse?
burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name.

radiant victor!
//system halted. enjoy the silence.

[Bu mesaj merovingian tarafından 14 December 2003 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

avrupada 80 lerde bitmiş olan feminizm akımını hala sürdürmeye çalışan gerizekalılar toplulukları var bu kızların arasında.

filmlerde görüp femme fatale rolünü oynamaya çalışıyorlar.
yazık diyoruz bu arkadaşlara.
ve bir sonraki programımıza geçiyorz[hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 19 November 2003 14:12 tarihinde demiş ki:
Çok açık ve net, yani gittim gördüm de ondan söylüyorum

1. Türk kadını kadar hem çirkin hemde buna karşın bu kadar burnu kalkık bir ırk daha görmedim.
2. Türk erkeği kadar aç, abaza bir ırkta görmedim.

Özellikle ikincisi birinciye yol açıyor olmasın :-)

Edit: Yazım hataları[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 19 November 2003 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]

türk kadınları ve erkekleri kadar kendini beğenmiş başka bir millet tanımıyorum kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar>:/

[Bu mesaj willow tarafından 15 December 2003 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
arkadaşlar baya eski bir başlığa yazdığımın farkındayım ama zaten tartışılmış bir konu için yeni başlık açmak istemedim.
burada okuduğum ve benim kendi çevremde arkadaşlarımla konuştuklarımdan öğrendiğim kadarıyla, türkiyedeki kadınları çirkin bulan arkadaşlar var. ama mesela benim çevremde de mesela hollandalı kadınları çok çok güzel bulup da türkleri beğenmeyenler var ama, bu kişilerin türk sevgilileri, ya da türkiyeden öldükleri bittikleri gayet mütevazi hatta çirkin diyebilecekleri kızlar var. bu benim aklımı çok karıştırıyor, çirkinse, dandikse ne diye aşık olmuşlar ya da neden birlikteler? gönüllerine göre bir sarı hatun bulamadıklarından ellerindekiyle mi idare ediyorlar?
aklım almıyor bunu, anlamıyorum. bilen, anlamış olan varsa çok teşekkür edicem ona :)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info

[Bu mesaj NightCrawler tarafından 05 Ağustos 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...