Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tamam bulamadığım yer dc ya da türevleri ama soru/sorun tam olarak bununla alakalı değil. Bugün bir çok filmin açıklamasını okudum. Aralarında ilgimi çekenleri arattım indirmek için ama bulamadım bir türlü. Film aralığı genelde yapım yılı 1986-2004 olanlar arasında değişti. Hadi eski filmlere rağbet yok dedim geçtim bulamayınca ama yapım yılı 2000-2003 olan arasında aradığım filmleride bulamadım. Mesela Azumi adlı bir film. Epey bir ilgimi çekti ama bulamadım. Adı aklıma gelmeyen bir 10 kadar daha film var. Asıl merak ettiğim şu. Bu filmler gayet iyi puanlar almışken neden ortalıkta yoklar ? Bu filmin sinemalara geldiğini fln da hatırlamıyorum ben ? Acaba eski olmasına rağmen henüz dünyada gösterime girmemiş olması gibi bir şey söz konusu olabilir mi ? Ya da ben bugün çok mu şanssızdım : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 emule'de hepsi var :) malesef ülkemizde hollywood yapımları haricinde gösterime giren yabancı film sayısı çok az, ve ilgi de gösterilmiyor zaten gelen filmlere.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Torrentleri dene istersen.. Azumi misal search Pirate Bay ve Tracker için download linki... Azureus kullan bence. Torrentin nasıl çalıştığını bulmak için pati arama :D [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 emulede bulamadığım film olmadı bugüne kadar.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hm torrent ten hiç verim alamadığım için kullanmıyorum aslını isterseniz ... java uygulamaları hem bağlantımı hemde bilgisayarımı felç ediyor resmen ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hangi platform olursa olsun bağımsız sinema filmlerini bulmak zor oluyo. Bazen satın almak istesen bile bulamıyorsun. Her şeye ulaşabilecek teknolojiye sahip olup, ulaşamamak çok kötü...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 emule güzelde bekletirken bitiriyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sürekli açık bırakınız ve de en az 7-8 downloadunuz olsun bekleyen. 1500 source buldu mu heyvan gibi çekiyor namussuz.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 emule GOKHAN mod kullanın ve modem port ayarı yapın sıra beklemezsiniz(256 bağlantım var ve 25 den aşağı nadiren düşüyor dl)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Zopik, 07 Ağustos 2005 21:57 tarihinde demiş ki: hm torrent ten hiç verim alamadığım için kullanmıyorum aslını isterseniz ... java uygulamaları hem bağlantımı hemde bilgisayarımı felç ediyor resmen ... torrent java uygulaması değil ki. hadi herkes tutturmuş azureus öneriyor da, onun dışında hiç bir client'ın java kullandığını görmedim. ABC, Shareaza, Bitlord gibi programlar var mesela torrent için. ikincisi, hemen gökhanmode felan önerilmiş de, ben asla öyle third-party modları önermem. Türkler tarafından yapılan birkaç şeyi denedim, bazıları Almanyada yaşayan Türkler tarafından yapıldığından, Türkçesi çok bozuk, hatta almanca karışık oluyor, hiçbir halt anlamıyorum onları kullanırken. ayrıca Emule plus gibi programlar, bu tip third party mod'ları blockluyor. Bu tip türk modlar, genelde belirli bir kitleyi hedefliyen, onlar için yapılan programlar. Önermem şahsen. Ayrıca zaten arkadaşın istediği "emule'de hızım çok yavaş" değil, "bulamıyorum" diyor. ister gökhanmod kullansın ister hedemod ister hödömod. üçüncüsü, ne yazık ki Türkiye'de bu tip filmleri bulmak çok zor. Popüler filmler dışındakileri getirmiyorlar genelde. P2P programlarını kullanman gerekli. Bunun için emule öneririm. diğer p2p programları kişiye göre hızlı/yavaş, kötü/iyi olabilir. ama emule birden çok serverda aynı anda arayıp kolayca bulabildiği için, "bulunamıyacak" şeyler daha kolay bulunabiliniyor. Torrent'de ve Dc++'da bulamadığım şeyleri emule'den buldum mesela. Neyse öyle birşey işte :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 emule'da bulabilirsin buyuk ihtimalde o basliktaki nasil bi cumledir :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @Bonecrusher third party sen kullanmazsın bilmezsin emulenin kendisinden iyi olduğunu,almanca falan ne alaka onu anlamadım,gayet de türkçe ve freeangel ile birlikte en çok kullanılan mod yani öyle hede hödö de değil,emule kullanırım demişsin de emuleden avantajı var dezavantajını da ben olduğunu bilmiyorum,sıra bekleme olayı ve client sayısı hede hödö çok da iyi GOKHAN mod da,hala da öneriyorum,1 senedir bilgisayarımı kapatmadığımı söyleyebilirim emule gokhan moduyla film indirmekten,yani tecrübesiz birisi konuşmuyor burada,25 den aşağı indirmedim derken de yararlarını,kaynak kullanımını vs vs vs hede hödö anlatmaya çalıştım. ''Bu tip türk modlar, genelde belirli bir kitleyi hedefliyen, onlar için yapılan programlar'' demişsin bunu da açıklarsan sevinirim anlamadım. böyle bir şey işte :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing [Bu mesaj December_Flower tarafından 07 Ağustos 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 freeangel bence de oldukça başarılı bir mod, her istediğimi buluyorum ve çekerken sorun hiç yaşamıyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hm azureus benimde hoşuma gittiği için java uygulaması dedim de torrent ten genel olarak verim alamıyorum ben. biraz yanlış anlaşılmış ya da ben anlatamamışım işte : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Torrent biraz daha "anlık" bir şey. Yani aklınıza bir anda dur şunu indireyim gibi bir düşünce geliyor hemen elinizi atıp indiriyorsunuz =) Misal az önce bir albüm duydum, aklıma da başka bir grup geldi. İkisini birlikte indiriyorum şimdi :) Max. 1sa içinde gelirler. Öyle sıraya girme bekleme durumu yok pek. Ama işte paylaşım oranlı bir yerde iseniz seed etmek gerekiyor. Şu an paylaşım oranı olmadan indiriyorum (olsada pek bi yararım olmaz 85+ seeder var ikisinde de ve taş çatlasa 30 kişi indiriyor) yuvarlak 12-17 indiriyorum ikisini... Upload 0 tabi an itibariyle :D Dediğim gibi torrent anlık bişi! "Dur yaaa şunu da indireyim" demek torrent. Diğerlerinde biraz daha çaba var sanırım :) Torrent te az bulunan şeyler hep share ratiolu sitelerde mevcut tabi. falan da filan da[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ister freeangel, ister emule, ister edonkey kullan, birşey ararken ne farkı var ki? hepsi aynı şekilde search ediyor bunları. freeangel bulabiliyor da emule bulamıyor mu yani? :) thirty party mod kullanmassın bilmessin felan demişsin de, nasıl bu kadar kesin konuşmuşsun onu aklım almıyor. bir ara farklı modlar denedim, hiçbirinden memnun olmadım. şahsen özellik olarak emule plus denilen client, bana modlardan daha çok şey sundu, ve o yüzden emule plus kullanmaya devam ettim. ed2k ile birşey indirirken, karşıdakinin sırasına girersin. bu sıra, karşıdaki kullanıcıya bağlıdır. ha senin kullandığın mod, agresif birşey diyelim, hack veya başka yöntemlerle karşı taraftaki sırada üst seviyelere çıkmaya çalışıyor. e işte bu tip davranışları birçok client engelliyor, izin vermiyor. mod kullanıyorsan direk seni banlıyor. e banlandığın birinden nasıl çekiceksin? onu sormak istiyorum. almanca felan ne alaka? yazmıştım ya işte. bazı modlar Almanya'da yaşayan Türkler tarafından yazılmıştı. Bunların kullandığı Türkçe de yarı Türkçe yarı Almancaydı. Çünkü Almanca bildiği kelimenin karşılığını Türkçe olarak bilmiyordu. E böyle birisi Mod yapınca da, Yarı Türkçe Yari Almanca bir Türkçe desteği oluyordu programın, açıp ingilizce kullanmak çok daha işe yarıyordu :) ''Bu tip türk modlar, genelde belirli bir kitleyi hedefliyen, onlar için yapılan programlar'' Bazı forumlar veya siteler var. Bunlar kendilerine özel modlar hazırlayabiliyor. Hatta bu tip p2p forumlarında "alt grup" gibi şeyler hazırlamak çok moda. Atıyorum Paticikte tutup "Paticik Emule Kullanıcıları" yani PEK diye bir grup kuruyorsun. Nickinin sonuna da [PEK] ekliyorsun. Sen bu modu kullanıyorsan, karşıdaki de bu modu kullanıyorsa, kullandığın mod bunu görüyor, ve o adamı sıranda yukarı çekiyor. Hatta nicki [PEK] diye bittiği için de, mod bunu avantaj olarak görüyor. Böylece o kullanıcı senden daha hızlı çekiyor, sen de ondan. Ancak iş diğer client kullanıcılarına gelince, normal clientlardan pek bir farkı olmuyor. Ha, Konuyu açanın asıl istediği "bulamıyorum" meselesi. Daha kolay bulması için ed2k linki olan siteleri felan önerirsin de, tutup mod önerilmesini anlamadım. Gokhanmod'u tartışmak istiyorsan başka bir topic açıp tartışabilirsin de, benim burda asıl anlatmaya çalıştığım konu. "Bir türlü bulamadım" denilince "ABC değil BitLord kullan" denmesi gibi birşey.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 search konusu çok alakasız geldi,ben sıra ve client kolaylıkları yönünden önerdim modları,emule kullanmışsın tamam ama yeterince beklememişsin gibi,şayet tersi de olabilir ama emule + ın ne gibi iyi taraflarını gördün bunu da yazsaydın iyi olurdu ben de anlardım :) sıra olayında ise high id aldığı için olsa gerek gayet iyi bence,blok işi de bana hiç olmuyor çatır çatır dosya indiriyorum 1 yıla yakın(gokhan kullandığımdan beri),sanırım bu yeterli bir kanıt.(istersen adsl kota sayfamı sana yolayabilirim kaç gb indirdiğimi bilmek istersen) :) dil konusuna hiç girmeyeceğim çünkü GOKHAN modda öyle bir şey yok,sanırım eski sürümlerden bahsediyorsun,fazla önemli değil zaten dil olayı bence. modu aynı sitenin kullanıcıları kullanınca kendilerine avantaj sağlıyor gerçekten,diğer kullanıcılara gelince ise high id almış olduğundan sıra konsunda farkı oluyor . bulamıyorum meselesi de bence direk alakalı bone,dc de bulamıyorsan bunu dene demek istedim de sen neden buna taktın herkes memnunken? :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing [Bu mesaj December_Flower tarafından 08 Ağustos 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Zopik bu arada emulede fazlasıyla sonuç çıkıyor Azumi için,baya var yani. [Bu mesaj December_Flower tarafından 08 Ağustos 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj December_Flower tarafından 08 Ağustos 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar