Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer : Dawn of war -Expansion:Winter assault


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Bu konu sanıyorum açılmamış ama ilk oyunu beğenenler için müjdeli bi haber =P ilk expansion olan winter assault eylülde çıkıyormuş. Kaç tane expansion çıkartılar bilmem ama yine güzel bir intro - demo hazırlarsalar çokda şık olur kanaatindeyim =)

Dawn Of War[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim çok hoşuma giden bir oyun değildi, her ne kadar yeni moda akımı gibi bir anda tutulsada.

multiplayer olarak zayıf geldi bana.
senaryo olarak çok ilginç, zaten dawn of war'ı ilk duyduğumda bu yüzden single-player açısından bekliyordum.
ama sadece blood raven'larla oynamamıza imkan verdi.
taa command and conquer oynadığım günlerde bile adamlar 2 farklı taraf seçip, singleplayer oynamıza imkan vermişlerdi.

keşke expansionda sağlam bir singleplayer koyarlar, ama çok umudum yok ne yazık ki:)[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynanabirlikle ilgili tercih/tarz değil hata olarak gorduğum taktiği kısıtlıyan bi kaç şey dışında oyun cok guzeldi bence, efektler naralar cart curt derken baya gaza geliyordu insan.

Bu arada Space marine chapterlarınıda ayırsalar farklılaştırsalar, space wolf'u white scars'ı ultramarine'i dfaa bi guzel olucak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadığım en güzel en detaylı RTS'lerden biri onun havası hiç birinde yok! 1 ay oldu Winter Assaultu deli gibi bekliyorum şimdilik ''İmperialk Guards'' var başka yok diye biliyorum ırk olarak.Baneblade gibi bir canavarıda koymuşlar...

[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos.

[Bu mesaj Cyan_Bloodbane tarafından 06 Ağustos 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence her expansion da 1 ırk ı oynamaya izin verecekler. Games workshop çok uyanık bi firma, herşeyden para yapması lazım.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 07 Ağustos 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
Space marines deilmiydi o IrkIn adI.Guzel oyunduda mech warrior tarzI b$iler wardI cesitli silah upgradeleri olan onlar cok gucluydu atIp tutuyodu milleti baymI$tI.


Space Marines imparatorluğun özel askerleri.İmperial guard sayıları çok fazla olan normal insanlardan oluşan ordu.Space Marine dediğin adamlar 10-12 yaş arası askere alınır 16-18 yaşına kadar heriflerin vücuduna ''implant'' denen 19 tane organ yerleştirilir sonra birde kutsal zırh verirler,sonra saldım çayıra mevlâm kayıra keser biçerler.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Space marine'ler ceşit ceşit konsept konsettir, super, hatasız, roma lejonu ultramarine'ler; incil gondermesine boğulmuş yobaz dark angel'lar; gothic black templar'lar; Kana susamış manyak yine incil dolu blood angel'lar; iki fovoriden biri nord mitolojicidolu, uzun sac sakal ve dişli yarı genetik bozuklukları yuzunden kurtları gibi savaşan space wolves'lar; ve diğer favorim hun/moğol conceptli masaya/savaşa silme motorlar uzerinde mobil cıkan power lance'leriyle coşan White scars'lar.

Daha bi suru var serpents, crimson fists falan fılan cok var cok.

Space marine'ler birbirlerinden farklı 1000'i aşkın chapter'a bölünmüş durumda, "ölümsüz" ama ölü imparatorlarının emrinde her chapter'a en fazla 1000 space marine imperium'un orasında burasında koşturup adam dövuyo işte.

Hikayeleri cok uzun aslında böle anlat anlat bitmez. ama Elit askerler işte bunlar. böle bölümlere ayrılmışlar ve her biri diğerinden farklı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...