byharper Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya hep böyle filmlerde filan görürüz sex&the city de filan bazı kadınlar manyak erkek arıyo tek gecelik ilişki istiyo hatta erkeğe bi daha görüşmemek için yalvarıyo bune saçmalık ya türkiyede böyle bişey yok mu herkesin istekleri belli niye kimse özgür davranmıyo burdan başka heryerde kolay bu işler ;x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: byharper, 05 Ağustos 2005 02:37 tarihinde demiş ki: benim tanışma ve konuşma sorunum var yoksa diğer herşey tamam beni öküz gibi kesen kızı götüremiyorum çok acı anlıyorum ben seni.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: byharper, 06 Ağustos 2005 02:23 tarihinde demiş ki: ya hep böyle filmlerde filan görürüz sex&the city de filan bazı kadınlar manyak erkek arıyo tek gecelik ilişki istiyo hatta erkeğe bi daha görüşmemek için yalvarıyo bune saçmalık ya türkiyede böyle bişey yok mu herkesin istekleri belli niye kimse özgür davranmıyo burdan başka heryerde kolay bu işler ;x buna sebep olarak örf ve adetler,yetiştirilme tarzı dolu var orası amerika bazı şeyleri aşmış adamlar belki onların ki doğru veya bizim ki doğru bilemeyiz sadece özenti değil mi? onlar gibi rahat davranmak..[signature][hline]Ah be şebo metal müzik yaPsa nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 burda sabaha kadar konuş ancak elini tutarsın.. o yüzden unut öle şeyleri..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 lolipop yazık adama öyle denirmi :D[signature][hline]Ah be şebo metal müzik yaPsa nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tartışmaya gerek yok[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Örf ve adetlerimiz bu tür ilişkilere izin vermio.Çarpılırsın walla :) herneyse ülkemizde böle bişi yapmak cok zor ve cok nadir hatunlarla olur :D oyüzden kasma,git bi kızlar 1-2 yıl cık o zmn belki hem mutlu olursun hemde istedigini alırsın[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 vanilla sky'da da kadın "4 kere üstüste yattın benimle, bunun bi anlamı olmalı oha!" diyip adamın yaşamını zehir ediyodu ehe. değişiyo efendim insandan insana. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 adı üstünde tek gecelik aşk türkiyede de yaparsın ama sana pahalıya patlar[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o tarif ettiğin tek gecelik ilişkinin üstüne bi istifra ederim, bide büyük abdestimi yaparım. sifonu bile çekmeden ortamdan uzaklaşırım... ne iğrenç bişi ya.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hade bee neresi iğrenç zengin bi iş adamı olayım mutlaka deneyecem onu ama öle her kadın la değil[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dene dene. sonra evlenmek istediğinde ve etrafında düzgün bi kadın bulamadığında görürüm seni...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 çok başıma geldi.gece bi mekanda tanışıp.daha sora alkolluyken opusme koklaşma olayı cok yaşadım.ama daha ilerisini yaşamadım o zor yani hem fazla ugraşmak hemde şans lzm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dunyanin her yerinde o tipler azinliktadir . insanin basini belaya sokmaktan ve tatminsizlikten baska bir ise yaramaz . ozenmeyin oyle seylere .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Curunir, 06 Ağustos 2005 02:40 tarihinde demiş ki: orası amerika bazı şeyleri aşmış adamlar aşmış değil orada bazı değerler aşınmış dielim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 eet eet çok haklısın :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Burda da var merak etme onemli olan dogru ortama girmek bide bol paran olması[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bizim kültürümüz daha romantik bir defa, olmaması gayet doğal. bizim memleketin kızları adammı daha çok uğraştırır, ilikşkiler çok daha zorlayıcı olur, ama işin ödül kısmı da bir o kadar iyidir. ki benim gözümde tek gecelik ilişki karşılıklı kerhaneye gitmek gibi bir şeydir. çünkü iki taraf da bir "ortama" gidip bir yığın para verip daha sonra da ilişkilerini yaşıyorlar. para verip seks alıyorsun ya da. ki o diyarlarda da millet sığlıktan sıkıldığı için "romantik olun beee" diye bir akım sürmekte.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Daha önce yaşadım güzel bişi :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 aferin sana kaan[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Lonely, 06 Ağustos 2005 04:08 tarihinde demiş ki: dene dene. sonra evlenmek istediğinde ve etrafında düzgün bi kadın bulamadığında görürüm seni... alakasız, tek gecelık ılıskı yasayan her kadın ahlaksız şerefsiz olacak diye bi durum yok. Gayet normal bisey olarak bakılıyo zaten batılı ulkelerde. Ha turkıyede bunun olması demek o kadının damgalanması demektir. Tabi turkıyede kadın kavramı genelde başı baglı, evinden dısarı cıkmayan kadın olarak gorulmekte oldugundan dogaldır. Ha tabi bu benım dusuncemın evlilikte illa bekaret arama yada aramama konusu ile dogrudan alakası var. Hatta bu konu alır basını gıder.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 türkiyede kadın imajı o kadar da "evinin kadını, otursun evde çocuklara baksın" falan değil. ama sex&the city kıvamında istiyorsanız yanlış kıtadasınız:-) ayrıca kaç sişinin gidip de "ben bu kadar adamla yattım, çok tek gecelik ilişkilerim olmuştur" diye konuştuğunu gördünüz ki? o daha çok erkek ırkına özgü bir şeydir, o konuda övünmeyi onlar sever. ben ise pek insan sayılmam[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: BeIlow, 06 Ağustos 2005 12:23 tarihinde demiş ki: Daha önce yaşadım güzel bişi :P Ooo babska kralsin. Kenk anlatsana, pls...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 heh tr de erkek yapınca hovarda kadın yapınca orospu oluyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar