Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alıcam o eşşeği, binicem sırtına vurucam kamçıyı vurucam kamçıyı (başka bir bilinmeyen film sorusu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bu repliği bilmeyen yoktur heralde

yumurcağın bir filminde açık artırma ile satılan eşşeği (türk sinemasının zirvesi bence bu açık artırma)isteyen çocuğun lafı

adı neydi bu filmin?[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
[spo1=size baba diyebilir miyim?]aysecik sakat ve hayata kusmus bir genc kizimizdi. sezecikse yillar once kaybolan kardesi...[/spo][signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
said:
Loading, 04 Ağustos 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
filmin adı ''öksüzler''
saman tv her hafta veriyor,izleyebilirsiniz.

loooooooooool[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
amaaa ablası alır eşeği....[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
şişman çocuk suferdi baeebaeee alalım eşşege[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
bişi dikkatimi çekti

eşek eşşek diye yazılmaz tek ş aaaa lutfen dikkat[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
o şişkoyu msn de avatar olarak kullanıyorum şimdi:)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Filmin adı : Öksüzler

ne severdim bu filmi be hep izlerdim.Özellikle son sahnesini çok severdim.
Baba sezer benim kardeşim
Neaa!!!
çotarank diye adama koyardı yumruğu...

heyt be heyt[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Film'in adı Öksüzler. 1973 yapımı filmde Ekrem Bora, Zeynep Değirmencioğlu (nam-ı diğer Ayşecik), Sezer İnanoğlu oynuyor. Filmin yönetmeni de Ertem Göreç.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
repliği söyleyen şişman çocuk geldi aklıma meauıheuea mükemmel bir sahne o ya :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
  • Yeni Oluştur...