Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi fikir verin

byharper

Öne çıkan mesajlar

Kızı öküz gibi kesme tanışmak istiyorsan arkadaslarını araştır bi şekilde baglantı vvarmı ortam yaratmaya çalış baktın olmuyor git merhaba tanışabilirmiyiz de.Gerisi zaten kendiliginden gelicektir. "İnşllh"[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel kısmı kız tavlama teknikleri bolumune donusmeye başladı iyice.

bkz.1
2
3
4

kınıyorum.
kın kın[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

buda 5 ayrıca.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadaşlar büyük ihtimalle bu ayıplayanlar bayandır götürmek derken benim konuşma tarzım öyle bira kusura bakmayın yani ben başka bişeyden bahsetmiyorum ben kesmiyorum kızları ayrıca karşılıklı gelişen hoş bi bakışma münasebeti ama daha ileriye götürmesi gereken taraf erkek tarafı olduğu için ilk adımı atamıyorum dedim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
said:
_gZm_, 06 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
amac goturmekse kasma zatn bosver...goturmek ıcın tanısmak zorunda dıılsın...

x : gel götüriyim seni.
y : oluur.

eheh komik geldi birden. :B

:D[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...