Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş başvurusu ( ilginç bir iş başvuru sorusu )

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

sadece gorup hayalimin kadini oldugunu dusunuceksem hic durmam, hastanin da ustunde buyuk harflerle hasta yazmiyodur heralde. zaten yola bakarken nasil ayni anda hem doktorumu, hem hayatimin askini, hem de cok hasta birini farkederim ki?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı soruyla harb okulu giriş sınavlarındakı mulakkatta karşılaştım format bıraz daha degişik tabı kolpa degıl boyle sorular

olay şu :

ıssız bır adada mahsur kaldın yanında Ataturk ile
Hz. Muhammed var mahsursunuz orda
aylar sonra bir tekne geliyor tesadufen ama tıkabasa dolu sadece 2 kişilik yer var teknede yanına kimi alırsın

[spo1=Cevap:]şimdi arkadaşlar vasıtasıyla komutanın ne tepkı verdıgınıde ogrendık
eger askere yalakalık olsun dıye Ataturk u alırdım dersen zılgıtı yıyorsun hiç allahın peygamberi geride bırakılırmı kaderıen terkedılırmı dıye
ve yuzde 80 ın cevabı bu yalakalıktan bıraz
peygamberi alırım dıyenede sen nasıl T.C. kurucusunu geride bırakırsın hede hodo dıye zılgıt cekılıyor bır guzel

dogrusu ise ben inerim ikisini bindiririm tabiki

zaten mantıklı bakarsak ordunun aradıgı subayında kendını feda etmesı lazım seve seve bencıllıgı kaldırmıyan meslek sonucta[/spo][signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 05 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
valla daha önceden biliyodum ama unutmuşum. kızı alırım doktor da orada hastaya baksın dedim. utandım resmen arabayı verme cevabını okuyunca =P

zhuahuahuhuahuh abi harakiri falan yap =)[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dogbert, 06 Ağustos 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
ya da!?!yaşlıyı bagaja koyar anahtarı doktora veririm.diğer koltuğa ben otururum kucağıma da kızı alırım?yada ön koltuğa yaşlıyı oturtup bagaja kızla geçebilirim.

sapıkkk :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 06 Ağustos 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
kadını alırdım.. doktorla hastayı yan yana bırakırdım, doktor ona gerekli yardimi yapardi orda.. diye cevap verdim kendimce ehe

şöyle sorarlardı sen gelene kdr doktor müdahele edebilse edemezmiydi =)[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bieşy dikkatimi çekti

doktora arabayı vermek demek, kişilere çabuk güvenmek demek. yaşlı amcayı kurtarmaya çalışmak için kendimi zor duruma düşürmem demek işime duygularımı katmak demek , kadın için elimdekileri vermem demekde çabuk kandırılabileceğim anlamına gelmiyor mu? çünkü iş alırken yemeğin tadına bakmadan tuz atmak yada baktıkdan sonra atmak gibi şeylerede dikkat edio bu iş verenler aynı mantıkla.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 06 Ağustos 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
kadını alırdım.. doktorla hastayı yan yana bırakırdım, doktor ona gerekli yardimi yapardi orda.. diye cevap verdim kendimce ehe

aynı cevabı verdim :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

işi kaptım =)

bu arada "hayatınız boyunca tanışmak istediğiniz kişi" ile başbaşa kalıyorsunuz, gerçekten böyle biri varsa -şahsen cevabı bunu hayal ederek verdim- arabayı vermek kesinlikle enayilik değil

üstelik vicdanen huzura ulaşıyorsunuz; yani her istediğinizi elde etmiş olursunuz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe arabayı vermek benimde aklıma gelmedi..
Benim aklıma şey geldi. Doktor'a yanındaki hastayı gösteririm .
Abi beni tedavi ettin onuda et derim..
Hastane gerekiyosa ceviririm bi taksi yollarım ikisinide diye dusundum..
Kızıda arabaya alırım bi boğaz turu falan fistan..

Cİmriyim vermem arabamı ben cizer mizer kaportayı al basına belayı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Ağustos 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Martin

olur mu yaa arabayı öyle bi iş için verip hatun kişisini acaip etkilersin (yannış anlaşılmasın amaç etkilemek olmasa da etkilersin :)) üstüne bi de yaamurda otobüs duraanda hatun kişisiyle tanışmak gayet romantik olabilir :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 06 Ağustos 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aman sana kalsın o romantiklik, zatüre ol öl emi :P

Alırım arabama cıkarım soyle bi bogaza cekerim denize karsı arabayı 2 cay soylerim bi tost daha romantik olur.. hem ıslanmam da..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Ağustos 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arabam var, gelmese kendi kaybeder o yağmurda..
edit: hem ıssızmış yanındaki adamında kim oldugunu bilmiyor. Adam beni tedavi ettiğine göre adamın ismini cismini biraz biliyorumdur..
Derim ki bu adamın adı soyadı bu. Sapık, aranıyo bu adam kac hemen falan filan derim..
Gel bırakıyım seni derim istedigin yere.
ZAten bi bindikten sonra gerisi kolay :=[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...