Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 her hayatımı kurtaran doktora arabanın anahtarını verirsem ohoo. kolay mı canım bu devirde öyle hop diye ver arabanın anahtarını. gitti araba.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ben de doktoru secerdim diğeri çok abartı olmuş[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben üçünüde ezerdim nasıl olsa yamurlu hava vur kaç nolcak topyekun cozum işte.simdi sirkete beni almıcaklarda kimi alcaklar dimi yani[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla yalan yok bende dusundum ve arabayi diger ikisine verip hayalimle yuzlesirim i dusunmusdum...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sadece gorup hayalimin kadini oldugunu dusunuceksem hic durmam, hastanin da ustunde buyuk harflerle hasta yazmiyodur heralde. zaten yola bakarken nasil ayni anda hem doktorumu, hem hayatimin askini, hem de cok hasta birini farkederim ki?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Aynı soruyla harb okulu giriş sınavlarındakı mulakkatta karşılaştım format bıraz daha degişik tabı kolpa degıl boyle sorular olay şu : ıssız bır adada mahsur kaldın yanında Ataturk ile Hz. Muhammed var mahsursunuz orda aylar sonra bir tekne geliyor tesadufen ama tıkabasa dolu sadece 2 kişilik yer var teknede yanına kimi alırsın [spo1=Cevap:]şimdi arkadaşlar vasıtasıyla komutanın ne tepkı verdıgınıde ogrendık eger askere yalakalık olsun dıye Ataturk u alırdım dersen zılgıtı yıyorsun hiç allahın peygamberi geride bırakılırmı kaderıen terkedılırmı dıye ve yuzde 80 ın cevabı bu yalakalıktan bıraz peygamberi alırım dıyenede sen nasıl T.C. kurucusunu geride bırakırsın hede hodo dıye zılgıt cekılıyor bır guzel dogrusu ise ben inerim ikisini bindiririm tabiki zaten mantıklı bakarsak ordunun aradıgı subayında kendını feda etmesı lazım seve seve bencıllıgı kaldırmıyan meslek sonucta[/spo][signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben kadını alırım, doktor hasta adamı iyileştirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Chiptech, 05 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki: valla daha önceden biliyodum ama unutmuşum. kızı alırım doktor da orada hastaya baksın dedim. utandım resmen arabayı verme cevabını okuyunca =P zhuahuahuhuahuh abi harakiri falan yap =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kadını alırdım.. doktorla hastayı yan yana bırakırdım, doktor ona gerekli yardimi yapardi orda.. diye cevap verdim kendimce ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Dogbert, 06 Ağustos 2005 02:05 tarihinde demiş ki: ya da!?!yaşlıyı bagaja koyar anahtarı doktora veririm.diğer koltuğa ben otururum kucağıma da kızı alırım?yada ön koltuğa yaşlıyı oturtup bagaja kızla geçebilirim. sapıkkk :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: MeSh, 06 Ağustos 2005 11:35 tarihinde demiş ki: kadını alırdım.. doktorla hastayı yan yana bırakırdım, doktor ona gerekli yardimi yapardi orda.. diye cevap verdim kendimce ehe şöyle sorarlardı sen gelene kdr doktor müdahele edebilse edemezmiydi =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu soruyu hangi işe alınırken sormuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben hiçbirini almazdım döşemeyi kirletiyolar sora[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yalnız bieşy dikkatimi çekti doktora arabayı vermek demek, kişilere çabuk güvenmek demek. yaşlı amcayı kurtarmaya çalışmak için kendimi zor duruma düşürmem demek işime duygularımı katmak demek , kadın için elimdekileri vermem demekde çabuk kandırılabileceğim anlamına gelmiyor mu? çünkü iş alırken yemeğin tadına bakmadan tuz atmak yada baktıkdan sonra atmak gibi şeylerede dikkat edio bu iş verenler aynı mantıkla.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: MeSh, 06 Ağustos 2005 11:35 tarihinde demiş ki: kadını alırdım.. doktorla hastayı yan yana bırakırdım, doktor ona gerekli yardimi yapardi orda.. diye cevap verdim kendimce ehe aynı cevabı verdim :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 cok ii ya[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 işi kaptım =) bu arada "hayatınız boyunca tanışmak istediğiniz kişi" ile başbaşa kalıyorsunuz, gerçekten böyle biri varsa -şahsen cevabı bunu hayal ederek verdim- arabayı vermek kesinlikle enayilik değil üstelik vicdanen huzura ulaşıyorsunuz; yani her istediğinizi elde etmiş olursunuz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 doktora arabayı verince hasta adam yerine kadını alcağını nerden bilyosunuz? o kadar zaman başbaşa kalmışlar orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Hehe arabayı vermek benimde aklıma gelmedi.. Benim aklıma şey geldi. Doktor'a yanındaki hastayı gösteririm . Abi beni tedavi ettin onuda et derim.. Hastane gerekiyosa ceviririm bi taksi yollarım ikisinide diye dusundum.. Kızıda arabaya alırım bi boğaz turu falan fistan.. Cİmriyim vermem arabamı ben cizer mizer kaportayı al basına belayı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Ağustos 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arabanın hızını arttırıp hepsini bi güzel ıslatırdım desem işe almıyolar mı acaba?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 @Martin olur mu yaa arabayı öyle bi iş için verip hatun kişisini acaip etkilersin (yannış anlaşılmasın amaç etkilemek olmasa da etkilersin :)) üstüne bi de yaamurda otobüs duraanda hatun kişisiyle tanışmak gayet romantik olabilir :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 06 Ağustos 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Aman sana kalsın o romantiklik, zatüre ol öl emi :P Alırım arabama cıkarım soyle bi bogaza cekerim denize karsı arabayı 2 cay soylerim bi tost daha romantik olur.. hem ıslanmam da..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Ağustos 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ii de hatun niye gelsin ki senle :D tanımıyo etmio[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Arabam var, gelmese kendi kaybeder o yağmurda.. edit: hem ıssızmış yanındaki adamında kim oldugunu bilmiyor. Adam beni tedavi ettiğine göre adamın ismini cismini biraz biliyorumdur.. Derim ki bu adamın adı soyadı bu. Sapık, aranıyo bu adam kac hemen falan filan derim.. Gel bırakıyım seni derim istedigin yere. ZAten bi bindikten sonra gerisi kolay :=[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hiç sanmıyorum. en azından benim hayalimdeki hatun kişi olgun olmalı. O zaman da hasta adamı orada bırakmama izin vermez ya da sinir olur...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar