Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

new bee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Otur bakıyım sen şöle nereye kaçıyosun.
FAQ başlıgın bi oku önce patch bitene kadar sonra Eternal diye arat burda meslek tanıtımları var onları okuyabilirsin wendigo diye arat class yazıları var.
alan yetkililerinin açtıgı başlıkları arat birsürü şey bulabilirsin[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tesekkurler arkadaslar cevaplar için ...bayır dorumarı takip ediyorum dayanamayıp aldım oyunu burada bir arkadaş undead warlock un demosunu tavsiye edince izsledim dayanamayıp çektim izledim ... sonuç oynu aldım başlıcam ama buradaki arkadaşlar shaman diyor başka bişi demiyor o yüzden aklım karıştı o yüzden son bir kamuı oyu araştırması yapıyım dedim.
teşekkürler arkadaşlar[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa...
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 06 Ağustos 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Internet varmı ?

:D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Mesaj tarihi:
ben arattım bulamadım warlock olcamda[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
pure mage takılcam talent basın[signature][hline]valandil ownz j0o!
bir eğlencemizin de sonuna geldik
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Mesaj tarihi:
warlockla ilgili bilgi pls türkiş only[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 06 Ağustos 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Internet varmı ?

Sabahin 5 inde yarildim burda...
Imza da olur bundan konu salagi da...
LOL[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
  • Yeni Oluştur...