Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu gün mideme sıvısız 1.5 simit dışıdna başka birşey giremdi ve açlıktan ölüyorum bu saatte sucuk yapsam mide fesatı, kusmak gibi şeyler olurmu =P[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
omlet zoooor bayılırım herhalde ama hatrına sucuklu yumurta yapiim ortak nokta =P[signature][hline]Anubis the Sexy
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
said:
Manti, 07 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
niye bişey olsun ki...eğer uyumayacaksan..

sabahlıcam olmaz diosun yiorum eheh[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
of canım çekti be emir bize gelsene la yiyek[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
sen bize gel kimse yok ama bu sucuk yetmez getir sucuk çayı yaptım ben =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
of bende acıktım 3 saat daha beklesem simdi sıcak simit yerdim emme milletle bulusucam uyku falan gerekiyo olmadı şimdi yine aç yatıcam =/
sonra niye 3 kilo verdim diye soruyorum kendime malım ben hehe iyi geceler millet.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Mesaj tarihi:
sucuk olur niye olmasın ver tavaya alayını kır üstüne yumurtayı.Bide 2 ekmek yanınada kola . Var ya offff[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Ağustos 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yapıorum nihahh[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 07 Ağustos 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
sen bize gel kimse yok ama bu sucuk yetmez getir sucuk çayı yaptım ben =)

bizdede kimse yok kaç gündür evde yalnızım sen getir herşey var evde ya[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Bence hafif bir soguk sandwich yap ye bu saatte o kdr fazla agır şeyler yemeni tavsiye etmem iyi bir uyku cekemiyebilirsin.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
Oh mis gibi kokoreçimi yedim valla karnım tok :D

assında haz etmem kokoreçden ama kadıköy'ki bi yer acaip yapior[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
cüzdanım başkasında kaldı o yüzden 2 günlük 5 milyon param var kokoreççi şuan açık ama ona gidersem yarın aç kalırım =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
hıc bısı olmas, ben cok sewerım annemde salcalı bıberlı sucuk yapar gece yatmadan once gece kahvaltısı... ooohhh canım cektı annem olsada yapsa... aramızda avrupa kıtası war ama su an :(
Mesaj tarihi:
evde bira sucuk yumurta sana ekmek üstü , ekmek , simit , çay dışında hiçbirşey yok =) BEKAR EVİİİ sux[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
said:
arina, 07 Ağustos 2005 02:57 tarihinde demiş ki:
tavada salam kızartmanı öneririm

Hazır kızartıorken yanına sucuk dilimle ince ince, sonra kaşarla ekmeği bana bana yi. Hayda acıktım yine[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
BİRİSİ BANA SUCUKLU YUMURTA TAVADA TAM OLARAK NASIL YAPILIYORDU ANLATSIN[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
zuhauha sucuklar pişioo[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
yazsana nasıl yapılıo tam olarak[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...