Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek

SirAnubis

Öne çıkan mesajlar

bu gün mideme sıvısız 1.5 simit dışıdna başka birşey giremdi ve açlıktan ölüyorum bu saatte sucuk yapsam mide fesatı, kusmak gibi şeyler olurmu =P[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

omlet zoooor bayılırım herhalde ama hatrına sucuklu yumurta yapiim ortak nokta =P[signature][hline]Anubis the Sexy
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manti, 07 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
niye bişey olsun ki...eğer uyumayacaksan..

sabahlıcam olmaz diosun yiorum eheh[signature][hline]Anubis the Sexy
Sosyal ağlarda paylaş

sen bize gel kimse yok ama bu sucuk yetmez getir sucuk çayı yaptım ben =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Sosyal ağlarda paylaş

of bende acıktım 3 saat daha beklesem simdi sıcak simit yerdim emme milletle bulusucam uyku falan gerekiyo olmadı şimdi yine aç yatıcam =/
sonra niye 3 kilo verdim diye soruyorum kendime malım ben hehe iyi geceler millet.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SirAnubis, 07 Ağustos 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
sen bize gel kimse yok ama bu sucuk yetmez getir sucuk çayı yaptım ben =)

bizdede kimse yok kaç gündür evde yalnızım sen getir herşey var evde ya[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Oh mis gibi kokoreçimi yedim valla karnım tok :D

assında haz etmem kokoreçden ama kadıköy'ki bi yer acaip yapior[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

cüzdanım başkasında kaldı o yüzden 2 günlük 5 milyon param var kokoreççi şuan açık ama ona gidersem yarın aç kalırım =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Sosyal ağlarda paylaş

evde bira sucuk yumurta sana ekmek üstü , ekmek , simit , çay dışında hiçbirşey yok =) BEKAR EVİİİ sux[signature][hline]Anubis the Sexy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 07 Ağustos 2005 02:57 tarihinde demiş ki:
tavada salam kızartmanı öneririm

Hazır kızartıorken yanına sucuk dilimle ince ince, sonra kaşarla ekmeği bana bana yi. Hayda acıktım yine[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...