Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yoo o hala 10m² lik wsg de kasmaya devam edicek amel fuujin olm git az AV kas ahaha [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 03 Ağustos 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben en cok bugunku hk lere hayran oldum :D[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hehe oncelikle herkese tessukkur ederim ragnarosda oynuyorum en yuksek rank 11 var su anda ilk 14 ben oldum hehe armor 4900 cri rate %32 hp 5.5k(o stamina buff level 46 priestten:D) dps 160 damage 503-612 [Bu mesaj minm tarafından 04 Ağustos 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tebrikler bende bugün 7hk yaptım çok sevindim :) (lvl 20yiz daha ehehe)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hll walla[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kutlarım =), Bende tatile gitmeseydim 13e vurcaktım ama ah tatil ah =([signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ne kadar süreni aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dogbert, 03 Ağustos 2005 20:44 tarihinde demiş ki: buff lı 5.7 çok fazla değil gibi geldi bana buff sız abi ne buff ı , gram buff yok adamda bunu güzel bufflıycan , sonra salıcan ortalığa kessin milleti .) [Bu mesaj deadea tarafından 04 Ağustos 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Resmin sağ tarafında sarıyla yazılmış yazı var bak ne yazıo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Blazefury, 04 Ağustos 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Ne kadar süreni aldı? 2.5-3 ay ama baya bi kastim bu arada cloth wearlara instant kill cok zevkli ms =2.5-3 k enrage ile tabiki. roguelar cok komik 2 hit 3 . hit bosa gidiyor overpower ftw:D!! (1.8K ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 O polearm la neler neler yaparsın sen daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o polearm galiba black furry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 deguldur grand marsal polearm i black furry alman icin neler gerektigini biliyormusun. bilmiyorsan recipe icin forumda yazi yapmistim linkliyorum ondan anlarsin :) http://forum.paticik.com/view.php?id=133000[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o silah için neler gerektiğini biliyorum ama nasıl gozuktuğunu bilmiyordum :) ama aşağıda bi barda silah simgesi var aynı black furry gibi duruyo ordan mantık yürüttüm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu rank 14 olayına bi anlam veremedim çok abartı durmuyorlarmı sizce denge açısından rogue için dagger veya sword onlar ne öyle aman allahım cloth lara instant ambush felan atılır herhalde (neredeyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Valla Burning Legionda değil rank 14 rank 10 olmak için manyak gibi pvp falan yapmanız gerekiyor. Hele ki hordeda, gerek faction liderleri öldürülemediğinden, gerekse suyu çıkmış olan rekabetten ötürü rank kazanamıyoruz, ağlamak gelior içimden çok büyük ızdırap bu.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu acc.'u satmak istese kaç para verirler acaba:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla şanslısın bence blde senin yaptıgın puanla ilk 10da olmak bile zor :) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 06 Ağustos 2005 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bırakın dinlemeyin fuujini noobdur o, 2 ay uğraştı priestimi kesmek için hahahaha. Şaka bi yana adam cidden ayarladır hiç bıkmadan pvp yapıyodu haketti bi kez daha tebrikler. Ayrıca kafanı kırmayayım geri gel roguena veya düzgün bi guild bul sıkıldım ben o.O...[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Haftada 175k honor aliyorum hala centurion'u gecemedim deliricem.. hrrr (blackrock)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: nameless13, 04 Ağustos 2005 01:10 tarihinde demiş ki: tebrikler bende bugün 7hk yaptım çok sevindim :) (lvl 20yiz daha ehehe) ben 7k yapamıom len (set toplamaktan) :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ctf mucizeleri.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hmmm buff yok demişsiniz o hp ye ama buff var sağ tarafa bakarsanız mini map in altına Stamina buff ı görürsünüz[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ule başını okuyup sonuna post atıosun hepsini oku öle post at bari senle uraşıom bende paso alla alla :D bufflı olduu anlaşıldı zaten.[signature][hline]Shippy [Bu mesaj shippy tarafından 07 Ağustos 2005 04:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar