Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beyler bir önceki buluşmanın oynaşmanın tadının damağımda kalması bir yana battlefield 2 çıkmış bi şöyle güzel kapışsak diyorum...kaç kişi vardır ki buralarda??[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 baba tabikide varım hayalet tetikçi ;)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben pek giremiyorum gelecek insanlara (eğer olursa)numaramı vereyim msg çekin toplaşalım gidelim yine bi yere [spo1=nummar]555 387 82 03[/spo][signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu sefer gelicem :D[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi bu ne ya ne netcafesi bırakın artık şu asosyel buluşmaları. yazlıktayım eğer adam gibi bişey yapacaksanız atlıcam gelicem hayır gelmiyorum diyorum bu sefer de blackice satıcı dır bilmemnedir bağırıyosunuz, kızıyosunuz dışlıyosunuz.. geçen sefer de LAN party yaptınız gelmedim. sevmiyorum abi zaten netten buluşmuşuz bırakın da real buluşma sosyal bişi olsun. ama net cafe için de tee burdan gelinmezki. gidelim alsancağa nargile konağına üsküdara falan takılalım muhabbet edelim. birde saat 1 demişsiniz. yahu dershane bitti artık niye 1. akşam niye yapmıyoruz ki yapmayın arkadaşlar lütfen. bu arada burdan oraya gelmek 3 saat sürüyo onu da hesaba katınız lütfen bu mesajı yaparak sonumu hazırladım ama napayayım. TEKYOL ASOSYAL BULUŞMADA DEVRİM[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum [Bu mesaj Black-ice tarafından 18 Temmuz 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Black-ice tarafından 18 Temmuz 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Beğenmiosan gelme koçum biz geçen sefer deli eylendik.. GELME.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaşım eğlenmeyiz demiyorum ki zaten yapmışsınız daha yeni bi daha lan party yapmanın manası ne diyorum. hem yapacaksak toplarız ordu kapatırız bi kafeyi öyle bişey yaparız. neyse bu seferlik böle olsun. yine çınlayacak kulaklarımız burda artık napalım.[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 othranx ın pm den; "naber len bak bakim buluşmalara topic açtım gel yoksa döverim!" demesi uzerıne gelmıyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bizde yedik.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eveeet pyro yine satış kodu klasik olarak ..ne diye boşuna demiorus kendisine. 5 kişi net cafede 200 pingle cs oynamaya çalıştık olmadı tabi. lexius d 5 yaşında UO oynuan bi veletle muhabbet edio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 süper eğleniyoruz biz valla şu an.. çok eğleniyoz.. bu ne lan.[signature][hline]- sauron is back frodo. - bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ilk defa satı$ koydum lol.othranx ın yapıcagı organıze bu kdrdır ztn.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dönüş yolunda çok eğlendim ben. edik: kulaklık pwnzmış ama, denedim şimdi :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy.. [Bu mesaj Saeros tarafından 19 Temmuz 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bence o işkenceye değecek bi kulaklık olmalıydı. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gelirim ben yine. herzmanki gibi adamda getiririm yanımda :P 77 rulaz :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yaptık biz, bitti.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 saeros u warcraftta 2 sn de yatırmam la hepimiz ohaaa die bağırdık olay orda koptu ztn:D[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 SEneye izmire gelirsem bende katılacağım aktivitelere[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Age of ta nası koyduk ama bi mouse tuşu iki enter çaaat dagger has left the game..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 pyro lan az çınlatmadık senin kulakları haa...ne zaman bir yuvarlak görsek seni andık dostum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kahretsin ben gelemdim yaa tatildeyim busefe eğlenceyi kaçırdım ya pff Ben gene bidaha yapalım derim :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 nası yendim age of'da. 3'e 1 olum. 2'ye 1. 1'e 0. hm.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ynnız age of da istatistiklere bakıldığında ekranın yarısı lexius olaraktan geçiodu :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bidaha yapalım mı beyler ben gelemdim içimde kaldı orada patlatayım bare Not:Cafe paticik sayesinde zengin olucak :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1 agustos tan önce yaparsanız ben gelırım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar