Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tütünsüz Dumansız Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Swissmedic (İsviçre Şifalı Ürünler Birliği), tarafından dumansız ve tütünsüz sigara yapıldığı öğrenildi.. Dumansız şey ne işe yarar dememe sebebiyet verdi sigara içmeyen bir insan olarak.... http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=194082[">Kaynak
Beeh bir ad vermedim neyse idare edin :D
signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin

[Bu mesaj Forseti tarafından 02 Ağustos 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bokunu cıkardilar artik...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Link Yanlış Doğrusu böle

http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=194082

Bu Sigara Tamamen Saçmalık Hiç Bir Özelliği Yok Bence...

edik: benden önce davranmışlar[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]

[Bu mesaj Pluton tarafından 02 Ağustos 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
el alışkanlığı bende çok arttırıyo ama mesala günlük tüketimi. özellikle pc başında, direksiyon başında ve çalışırken abartıyorum. e bütün günüm de zaten bunlarla geçtiği için ölecem heralde yakında :)

böyle bi ürün çıkarsa kesin denerim de kullanırım da gibime geliyor[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Mesaj tarihi:
plastik gibi şey yanıomus kağıt yerine.iğrenç bulgar sigarası içilemiyo kağıdı kalın diye plastik nası aynı tadı vercekmiş.bide hakkaten duman çıkarmazsa ne kadar zevk verebilrki[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 02 Ağustos 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Pluton, 02 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
Bu Sigara Tamamen Saçmalık Hiç Bir Özelliği Yok Bence...
normal sigaranın ne özelliği var
bi işe yarasa ben de içicem ama yok, bir özelliği, işlevi yok! gereği de yok.[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
valla harbi başarırlarsa...ama yok canım büyük sermaye sahipleri engel olur buna...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
niye engel olsunlar ki talep olacak mı bakalım?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
valla çıkarsa...ve bazı büyük devletler dumansız sigarayı mecbur kılarlarsa...neyse...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.

[Bu mesaj Mandoo tarafından 03 Ağustos 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hikaye yazdın şuracıkta hll walla=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
sigara dediğin sağlığa zararlı olur zaten[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
zevki dumanda zaten. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
e üstte firma sigara ile ilgili söylentileri yalanladı diyor? ne söylenti vardı neyi yalanladı :)
altta firma açıklama yapmış bide ehah
habertürk diyip geçsem daha iyi olacak heralde :-)
ayrıca benim de bildiğim kadarıyla bu mereti içenler dumanı için içiyor.
neyse eğer doğruysa ve çıkarsa rahat edecem demektir:D ama inandırıcı gelmedi açıkçası.
*!habertürk'e gıcığı vardır*[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
Mesaj tarihi:
hmm iyi olmuş sigara dumanından nefret ederim, umarım kokusu da yoktur, çünkü insanların kapalı alanda sigara içmeyecek kadar akıllanması ve anlayışlanması zor.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...