Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat 5 sularındaki o alacakaranlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben sevmıyorum valla , sabah oluosan ol işte ne eziyet çektiriosun.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
@darkned, yanlıs anlama ama biran once yat bence.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 29 Temmuz 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
birlikte olamıyoruz ama hala sabah kadar konuşuruz sabahın bualaca karanlığında sonu nereye varıcak hiç bilmiyorum...[signature][hline] "Hayat Boş Değildir. Önemli olan doldurmasını bilmek. Ve buda bir sanattır...!"

Mesaj tarihi:
ne guzel bir saat

Bence günün en güzel saati... Kışında aynı yazında ahh ahh. Tüm çirkinlikleri gizliyor.

birde sabah 5 te taksimde , Sultanahmet te , Ortaköy de bebekte dolaşmak var ki sormayın...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
normal bi saat
ezan okunuyo gerçi 5 e doğru şu ara onun kattığı bi güzellik var ama
bi özelliği yok benim için.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
Mesaj tarihi:
Ahh nukem duygusuz insan. oysaki bi anlam yüklemek lazım.
Ne gece ne gündüz. Herşeyden habersiz bir gün başlıyor sen birgün daha yaşlanıyorsun
bla bla bla...

en çokta kedilerin miyavlaşmasını seviyorum.

Ezan çoktan bitti olm 4.45 de okunmuyor mu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
ezan okununca kuşlar ötüşmeye , tüketmeye başlıyor aslında. kuşların duyamayacağı bi frekansda okunsa keşke ezanlar yada ne bılıyım sadece insanları etkileyen bir titreşim sistemi. haha süper olur hatta daha çok adam kalkar ezana imana geliriz.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Işığın adeta yüzdüğü her şafak vaktinde büyülü bir olasılık anı vardır. Yaratılış tam o sırada nefesini tutmuştur. :) o.O[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!
  • Yeni Oluştur...