SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ben Bjkli olarak Fb'yi favori görüyorum.. Daha sonra Ts ve Bjk.. Gsden pek umudum yok..(Bu yönetimle)[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 FBnin alacağı çok büyük bir ihtimal.. ilginç gelecek olaysa fbnin bu sene bikaç rekoru kırma olasılığı (103+ gol, vs, vs) beşiktaş bana tsnin arkasında olacakmış gibi gelior. sebebi ise ailton'un türkiye şartlarında iş yapacak olmasına inanmayışım.. bjk nin dengesiz bir forvet hattı olacakmış gibi gelior.. bunun sebebiyse rıza nın ailton ve youla yı kesemeyecek olması.. yoksa tümer, pancu a.hassan, veysel, ailton, youla dan güzel fikirler çıkabilir ama. Allah kendisine cesaret versin :) gs de ilk haftalar tökezlemezse yapar bişeler.. yalnız bu arada gslilerin avrupada bundan sonra fbyi desteklemek dışında hiçbir şansı yok. zira kendileri ilerleyen yıllarda 3.lükten yukarısını rüyalarında görecekler gibi gelior :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu sene 103+ gol rekoru filan beklemeyin bence çünkü bu seneki takım kadroları geçen senelere oranla daha güçlü ve dirençli gibi.. Kolay kolay böyle bir rekor olmaz.. Ayrıca şimdiden söylüyorum Diyarbakırspor büyük bi ihtimalle düşecek gibi görünüyor çünkü geçen seneki düşmekten zor kut,rtulan kadrolarına doğru düzgün bir takviye yapamadılar..[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bence bu sene fb ve bjk kapışır gibi geliyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 türk takımları şekil olarak dirençli ve birbirlerine karşı kalite düzeyi bir nebze olsun yüksek mücadeleli örnekler verebilirler ama mantalite aynı.. Fenerbahçe'nin erken gollerle sirke dönüştüreceği maçlar izleyeceğiz sanki.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 diyarbakır düşünce terör olayları artıyor diye kollandıkları söyleniyor. inanıyorum bi yere kadar ama kağıt üstünde diyarbakır samsun düşecek gibi gözüküyor. ankaragücü de süpriz yapıp düşebilir diyecem. ilhan - umut forveti ilginç geldi şimdi.. güzel bi lig izleyecez sanki[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Fenerin defans ve kale hala problemli anlamıyorum ya problem burdayken bu kadar iyi bir ofansif yönü varken neden defansı sağlam tutmuyorlar. Yine Fenerin üstüne giden takım feneri yener.Ama favori o tabiki. Gs ve ts den hiç umudum yok ne adam akıllı transferler var nede bir performans. Beşiktaş bence Fenerle başba baş gidecek.Rıza Çalımbay Geçen sezon 2.yarının en iyi takımı yaptı Beşiktaş ı bu sezon Şampiyon yapar.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bir Galatasarayli olarak umudum yok takimdan.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 FBnin üzerine gidecek takımın şanslı olacağı geçen sezonda kaldı. artık ortayı appiah aurelio kapatıyor.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: jazzyjam, 05 Ağustos 2005 12:42 tarihinde demiş ki: yalnız bu arada gslilerin avrupada bundan sonra fbyi desteklemek dışında hiçbir şansı yok. zira kendileri ilerleyen yıllarda 3.lükten yukarısını rüyalarında görecekler gibi gelior :D Biz zaten avrupada turk takimlarini destekliyoruz bunun nedeni ayrupaya gitmemiz icin olamaz biz türküz, bizim takintilarimiz yok ayrica dereyi gormeden pacayi sivamamak lazım degilmi!!! Bu sene ligdeki duruma gelirsek: ilk haftalarda galatasaray iyi giderse ümitliyim ama fiksturde bi sakatlık oldugundan galatasarayin sampiyon olmasi oldukca zor gozukuyor... Fenerbahce kalesindeki ve defansindaki eksikleri kapatabilirse veya karsisindaki takim defansif oynayayım kontralarla gol atayim die maca cikarsa sampiyon olma ihtimali en yuksek takim Besiktas suan icin hersey yerli yerinde gibi adam gibi iyi kişiler aldılar herbiri ise yarayan adamlar ama bir arada ne olur bilinmez... Ailton (yanlıs yazmıs olabilirim) ve Youla is yapar die dusunuyorum biri hizli digeri ayakları yere basan etkili bi striker... Trabzonspor ise suan tam bir bilmece bence Yattara ya ceza verilip satilmasindan bahsediliyor bu olursa işleri daha da zorlasacak ama kalırsa gecen senelerdeki gibi bi mac dokturecek bi mac oturacak yinede supriz patlama yapabilecek bi takim trabzon... Yinede ne olunacagi bilinmeyen bi ligdeyiz... Ben bu takimlar disinda diger takimlarin cok ahim sahim futbol oynayacagini dusunmuyorum ama bilinmez dedim ya...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Fb diye dusunuyorum acıkcası..Ikıncı Gs..Uc Besiktas..Dördüncüde Trabzon..5 de Gaziantep veya Denizli derim..[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kapattıklarını nerden gördün hemen :) bi maçlar başlasın[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 circirbocugu takimlari klasik bi mantikla dizmisin ama bana sunu soyle Denizli hangi oyuncu sayesinde ligde ust siralara cikacak? kim kaldi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 heso kapatabilirlerse dedim sen gecen sene baz alındıgında fenerin kalesinde ve savunmasinda eksik olmadıgını mı soyluyorsun peki bu eksikler kapatildimi transferler yapıldımı sadece 2. bi defansif ortasaha ne kadar etti eder bilinmez...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 genel olarak fbliler gsnin, gsliler fbnin avrupadaki başarısını istemez. o yüzden dedim. zaten son dönemde gelişen olaylarla Türk'ün dünyada Türk'ten başka dostu olmadığı gözümüze sokulmuş durumda. :) kenetlenme zamanıdır arkadaşlar :D konuya geri dönersek ailton youla ikilisi birbirini tamamlıyor gibi gözükse de şunu vurgulamak istiyorum. youla aşırı gol kaçıran bir forvet. ailton da fırsatçı ama youn defans arasından sıyrılacak tipte bir santrfor değil gibime gelior. bundesliga da bizdeki gibi büyüklere karşı 1 puan için çıkmıyor takımlar :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Fener o kadar büyük takımdaki. bir tane gerçek maç kazanamadı yen sebatı kayseriyi gel.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 jazzyjam bu son yazini bazilarinin okumasi lazım biz avrupada mac yaparken karsi takimi destekleyen onca fenerli var turkun turkten baska dostu yoksa bunlar ne RUM mu??? Bence Ailton besiktasa gore bi transfer degil cunku riza hoca defansif oynatiyor once defans sonra hucum bu sistemde hizli kontraya uygun oyuncu gerektiriyo bunu da hassan ve youla yapar die dusunuyoprum ailton sadece derbilerde etkili olur die dusunuyprum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 görüntü itibariyle bizim tek gerçek anlamda kan davalımız yunanlılar gibi gözüküyor. esasında diğer avrupa ülkelerinin de farklı yok. bu su yüzünde olmadığı için kamuoyuna bu şekilde yansıyor. ibrahim tatlısesin pkkya destek verdiği kanıtlandığı halde bi şekilde üstünün kapatılması ile halkın ona olan sevgisinin hiç bitmemesi gibi... konuya dönmek gerekirse fenerin ortasının kapandığını garanti ederim. appiah aurelio alex üçlüsü "kavanoz+kapak" uyumunda.. nitekim sezon başında tek istediğim transfer gilberto, emre veya appiahtan biri idi. appiah süper oldu.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ha bu arada fbliler değil tek rakibimin yabancı rakibini destekleyen gslilerde de fbliler kadr var. bunu kimse inkar edemez. çok da sapmasın başlığın konusu gerekirse başka bir başlıkta tartışırız.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 `Fenerbahce'nin Avrupa'daki basarisini istemez GS'liler.` denmis. Hangi basaridan bahsediyoruz burada?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 wissy supersin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 saldırmanın anlamı yok. ne denmeye çalıştığını herkes biliyor. fbnin yenilmesinde zafer turları atma manası çıkar orda her aklı selim insanın anlayacağı gibi.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Valla bizim ugruna zafer turlari atacagimiz Avrupa basarilarimiz oldu. Karistiriyorsun sen biraz. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu sene galatasaray belki ama trabzonun şampiyonluk yarışını sonuna kadar götürebileceğine inanmıyorum. beşiktaş'ta youla ve ailton birbirini tamamlayan bir ikili. hazırlık maçlarında dikkat ettiyseniz beşiktaş artık göbekten de hücum yapıyor. teknik kapasitesi yüksek ortasahası ile tehlikeli olur bence. geçen sene ölü bir takımı 2. yarının lideri yapan rıza hoca'nın olması da başka bir etken. fenerbahçe ise az ama öz transfer yaptı. appiah türkiye ligine göre çok iyi bi oyuncu. şampiyonu son hafta belirler diyorum.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Trabzonspor Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığı oyunla ligde iş yapamaz. Toparlanması lazım..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar