Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Warhammer'daki en sevdiğim kahraman olan Nagash hakkında fazla bir bilgim yok.. Acaba resimleri statsları felan bildiğiniz şeyler var mı? İnternette cindy crawford hakkında herşeyi bulursun, ama Nagash hakkında bir kelime bile bulamassın[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Bonecrusher, 02 May 2003 14:30 tarihinde demiş ki: İnternette cindy crawford hakkında herşeyi bulursun, ama Nagash hakkında bir kelime bile bulamassın abi cok normal bu , ne var ki bunda :)[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ama ben nagashin resimlerini istiyorum onlar daha seksi.. :)[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 :) bulursan buraya da koy :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 çizim olarak nagash bulamadım. onlar daha güzeldi[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 çok seksiymiş uff ateş bastı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ilki biraz bişeye benziyo gerisi sucxz... plastik mi bunnar yaw? madem okadar t.ş.klı, kurşundan yapar insan :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Hmm bende buna benzer bi cizim vardi kimin oldugunu bilmiyordum demek buna aitmis :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 warhammer hakkında biraz bi şeyler anlatsanıza zerre kadar bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 http://www.games-workshop.com/ Drake: "masada oynanir,frpdeki gibi "eho al kagit kalem al zindan hadi keselim bicelim,al backstab" degil,daha sufer..askerler var,oyuncak gibi ama guzel,onlari diziyosun falan,yine zarla oynaniyo,masanin ustunde oynaniyo tabiki..masanin ustunu dekordan cok gercek savas alanina(ciddiyim..gercek gibi oluyor) ceviren insanlar var savasiyosun vs,strateji oyunu gibi." "en cok goze carpan yerde dekor ve askerlerin "boyanmasi",plastik askerleri boyayip,uzerlerine dekor yapan insanlar var.." Invulon: "ama su sekilde her irkin ordu kitapcigi var o kitapcigi alip kendini ordunu belirliyip aliyorsun biraz masrafli oluyor sana gelen kitapcikdan secdigin maketleri yapiyorsun belli boyalari spreyleri falan var onlarla ugrasip cabalayip sekil yapiyorsun bu zaten boyamayi kapana kadar 3-4 hafta surunuyor onlari bitirdikden sonra ben internetten kural kitapciginin pdf sini bulmusdum ordan okumaya basladim biraz bakiyim sana urlsini veriririm ordan okuyup ne nedir kapmaya calsiyorsun gerekli zarlar maketler kurallar derken 1 ay falan geciyor geriye oyniycak birini bulman ve biraz stratejileri okuman kaliyor" "maliyeyi biraz yuksek oluyor belli bir sure hatta cok masrafli armybook 25$ di en son bakdigimda unitelerin sabit bi fiyati bok $ uzerinden oldugundan degisiryor uniteden uniteye gore core,lords ,rare ve hero falan gibi uniteleri var her irkin unite sayisi farkli her unitenin belli abilityleri var belli puanlari falan var bazi unitelerin fiyatlari 1-30$ arasinda degisiyor" BonePART: "bi ordu yaklasık 100 dolara maloluyo" "warhammer cok pahalı bi hobidir modeller pound uzerdindendir ve 50 100 dolara kadar modeller wardır(greater deamonlar) horde orduları daha pahalıdır(100 tane goblin 25* 3** puan eder ki 20 den 5 kutu oda 100 dolar felan bi ordu 2000 puan) yane mantıklısı bence deamon oynamak ehuehuehu az oz ama zevkien gore bi ordu lazım en onemlisi " Karamurat: "Wahammer masaüstünde oynan bir battel ground oyunudur.En çok oynanan iki türü Warhammer ve WH40K dır Warhammer eski çağda fantastik bir ortamı konu alırken,elf,orc orduları gibi;WH40K bilimkurgusal bir geleceği konu alır.İmperial Guards,Chaosi,Tyrants gibi orduları konu alır." Dresquin: "Minik, minik adamlar, bayağı ayrıntılı maketler... Kendin yapıp, kendin boyuyorsun. Hazırlanmış platformlarda, kurallara göre kapıştırıyorsun. Acaip keyiflidir, Kayıp kapanmadan önce günde 10 saat bile oynadığımız olurdu. Chaos'ları hiç sevmezdim... Biraz pahalı bir zevktir, keyifli bir oyun için 200 dolar harcaman gerek, ama değer... Daha ayrıntılı bilgi için; www.gamesworkshop.com adresinde bulursun resim, bilgi vs." Başka sorun var mı?[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar