Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddebostan'ın İçler Acısı Hali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.5 milyona mi ne satilan mayolar hakkinda zaten iki kurus para aliyorum, mayoya mi vericem demis bi abimiz.

peki guzel abicim 6 cocugu dogurturken karina aklin nerdeydi?[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
plajı kapatmaktan başka çözüm yok, o civarda oturan biçok tanıdığım var, hepsi de şikayetçi bu durumdan, gürültü, kirlilik, huzursuz bir ortam, kalabalık, korkunç bir hale gelmiş, özellikle de haftasonları. tabi ayrım yapıp oraya yüzmeye, gezmeye gelen bazı insanları ezmenin bi manası yok, oraya halk plajı açarsan, her kesimden, her yerden halk gelir oraya, belediye olarak da halt edersin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
kalite bozuldu zaten orda yazik oldu cidden ya arkadasla konustum göztepe ısıklarda boxerla gezen varoslar varmis :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 06 Ağustos 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
peki guzel abicim 6 cocugu dogurturken karina aklin nerdeydi?

Şu olayı çözsek ülke çapında rahatlık olacak.
Mesaj tarihi:
Birisi yine yukarıda demiş. Plaja donla giren yurdum insanının haklarını savunan arkadaşlar; o plaja kız arkadaşın yada ailen ile gidip gönül rahatlığı ile girebiliyorsan sana sözüm yok. Ama gidip girmezsen (ki girmezsin) o zaman burda kalkıp onların hakkını savunmayacaksın. Bunun eğitimle de alakası yok. İnsanın karakterinden kaynaklanır bu. Ayıysan ayısındır senin öğrenim görüp görmemen bunu değiştirmez.

O insanların orda ne yaptığını bilip, o plaja uğramak istemeyip sonra onları haklı bulmak biraz ikiyüzlülük. Kim ne derse desin.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.

Mesaj tarihi:
bence eğitimle hallolabilecek birşey bu. bunu yapan adamlar ya ilkokul okuyup bırakmıştır yada eğitim sistemimizin desteği ile liseyi bitirmiş ama adam olamamıştır. üniversiteli olupda böyle davranan bir insan olacağını sanmıyorum varsada bu çok azdır. az-çok oranınında şans olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
herkesi üni ye sokamıycağına görede
herşeye eywallah diyiceksin
edit: ha bide geçenlerde paralı olmuş diye duydum
paralı olması bi nebze önleyebilir[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..

[Bu mesaj Greeny tarafından 06 Ağustos 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
AMO, 04 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
Sahili paralı yapsınlar bence tek cozum bu

ulkedeki tum sahileri parali yapamzlarki mesela antalyadaki konyaalti plajinin parali boumude var bedava olan yeride var parali bolum son derece iyi gzl sakin ama 1 adin ilerisi hayvanat bahcesi gibi[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 06 Ağustos 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
kalite bozuldu zaten orda yazik oldu cidden ya arkadasla konustum göztepe ısıklarda boxerla gezen varoslar varmis :)

Olamaz ya.. Ben daha hiç görmedim göztepe civarında ama buraya kadar uzanıyorsa durum gerçekten fena..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
madem 1.5 milyona mayo alacak paran bile yok neden 10 cocuk dogurup da devlet vermiyo agbii dersin be durzu.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
  • Yeni Oluştur...