Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddebostan'ın İçler Acısı Hali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyide abi sizin o kumsalda denize girmesini istediğiniz düşlediğiniz kesim şu anda bodrum datça vs. ortamlarda yani...istanbul plajı da doğal olarak halkın öbür kesimine hizmet etmek zorunda...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
ben bi bağdat caddesi sakini ve müptelası olarak güzel bayanları görmeği tercih ederdim . onların peşinden koşan donlu erkekleri değil[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
sahsen ben orda kimsenin denize girmesini veya mangal/piknik yapmasini istemiyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
o zaman senin hoşuna gidiyo demek ki. ben de atayım seni mutlu etmek için dicem de bana yakışmaz. neyse ben söyliyeceklerimi söyledim daha da bişey demiyorum.
bikinili paten kayan kızlar olması gerekmez, eli yüzü düzgün insanlar görmek istiyorum ben.yani nasıl konuşması nasıl hareket etmesi gerektiğini bilen insanlar.ben onların kaldıkları yerde donla dolaşmıyorum.kahveye donla mı giriyolar.plaj falan olmaz orda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
harbi daha merkezi bir yere yapılamazdı

Topkapı Sarayı halk plajı fln[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
e abi adamlar televizyonda görüyorlar paso haberlerde yok kumsallarda şöyle eğlenceler yok su kayakları vs...e tabi kumsal diyince hurrrraaaa don külot denizlere...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
Mandoo halen neyi savunuyorsun anlamak mümkün değil..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
valla bende şaşırdım...bi an sizin tarafa geçsemmi dedimde.. neyse ben yattım hadin iyi geceler..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
Sosyal ilişkiler söz konusu olduğunda biraz kendinden taviz verip karşındakini inceleyip az çok orta bir yola varılmalı. Görmedim ben açıkçası ama ordaki insanlarda eğer oraya gidiyorsa, cadde bostanda yaşayan ve oranın sakini olan insanların yaşam biçimlerine uygun ve saygılı davranmaları gerekir orda oldukları sürece. Bunun eğitimle falan alakası yok, Tamamen saygısızlık ve anlayışsızlık yani insan karakterinde var olan bir hata ile ilgili.

Ayrıca burda gereksiz trajedi yapanlarada söyleyeyim, Elitizimmidir her ne halttır, bir insanın bulunduğu seviyeyi ön plana çıkararak diğer insanları görmezden gelmesi ve her açıdan kendi seviyesinde olmayan insanlara aşağılık muamelesi yapmaktır. Burda ise bir grup insanın yaptığı saygısızlığı doğal olarak eleştirmek var. Türkiye'de böyle insanlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat sorun bazı insanların insan ilişkileri denen şeyi tek taraflı algılaması.

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 05 Ağustos 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizim hanım evlatlarımız bikini ile onların orda dolaştığında naısl ayıplıyorlarsa onlarda bizim orda donpaça ayıklanıyorlar ama göremiyorlar bunu[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
ayıpsa bu ülkenin ayıbı. cahillerse eğitimliler eğitmediği için. göz zevkinize hitap etmiyo olabilirler ama onlar da insan. eleştirirken ona göre eleştirmelisiniz.

ha ben gitmem oraya o ayrı. karışmam da. onlar da yurdum insanı evet. benden uzak allaha yakın.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
iyide yani hadi tabi onlar da insan ama gidip amuğğa koyyim diye gezmeleri hiç hoş değil .. Yani ne zaman ki şahin k yı tanıdım bende öyle geziyorum ortalıkta ama insanların benden rahatsız olduğunu hissedebiliyorum.. Ama onlar hissedemiyo işte fark burda hehe[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Crossroads Blues
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Mesaj tarihi:
Caddebostan a ewım cok yakın ve cok sıkayetcıyım mılletın etrafta beyaz donla dolasmasından o manzarayı o kıyamet gunu gıbı kalabalıgı gormekten cidden sikayetçıyım bısıklete bınen beyaz donlu adamlar fln ıyyk[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Hemesus (noobz)
Mesaj tarihi:
Hobarey yakışır milletime :D abi bu ne ya bizi deil avrupa birligine avrupanın yanından geçirmezler :) Düşünsenize Avrupa birligine giriyoruz sınırlar açılıyo dünyanın dört bir yanındaki plajlar bu hale geliyo AMANIN![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
Plajı caddebostana kurunca tiki cadde gençliğinin orada denize gireceğini düşünenlerin çuvalladığı andır. İş doğru ama yer yanlış.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Kaynakİstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın vatandaşa, 'İç çamaşırı ile denize girilmez' uyarısının ardından Belediye olarak plajda mayo satma kararı aldı. Fiyatları 1.5 ile 5 YTL arasında değişen mayoları, vatandaşları teşvik etmek ve görüntü kirliliğine son vermek için satacaklarını söyleyen Topbaş, 'Burada amaç para kazanmak değil' diye konuştu. Topbaş'ın mayolarının İstanbul'un farklı halk plajlarında satışa sunulması bekleniyor.

Topbaş'ın 'cazip fiyatlı' plaj giysileri mayo üreticilerinin tepkisini topladı. Firma temsilcilerinin ortak görüşü bu ürünlerin ve kısa ömürlü ve sağlıksız olacağı yönünde.

Zeki Triko- Zeki Başeskioğlu: '5 milyona mayo olmaz'

Zeki Triko mayolarının sahibi Zeki Başeskioğlu da 5 milyona satılan mayonun kalitesinden şüphe duyulması gerektiğini belirterek şu yorumda bulundu: 'Sözü geçen fiyatlara Zeki Triko kalitesinde mayo üretmek imkansız olduğu için biz böyle bir çalışmaya girmeyi düşünmeyiz. Zeki Triko olarak bugün 5 kıtada 25 ülkeye ihracat yapıyoruz. Plaj modasında oldukça iddialıyız. Kalitemizden ödün veremeyiz, o rakama mayo üretemeyiz, sağlıklı olmaz.'

Ten Mayoları Yönetim Kurulu Başkanı Deha Orhan: 'Çin'den mi gelecekmiş'

'Belediyenin nasıl bir yöntem izleyeceğini bilemiyorum. 15 milyona üretilecek mayonun 10 milyonunu belediyenin kendi imkanlarını kullanarak bütçesinden ayıracağı payla mayo ürettirebilir ya da Çin'den bu ihtiyacı karşılayabilirler. Türkiye'de 5 milyona mayo üretmek mümkün değil. Ancak bizden yardım isterlerse elimizden geleni yaparız. 5 milyona satılacak olan mayonun sağlığa bir zararı olmaz. Sadece kalitesi düşer'

SUNSET Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Güneş: 'Elde kalanları halka dağıtalım'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 'görüntü kirliliği'ni ortadan kaldırma girişimlerini saygıyla karşılıyoruz. Ancak, çözüm olarak doğru bir yol tercih edilmediği kanaatindeyiz. Zira, 5 YTL ve daha ucuza satılacak mayoların halk sağlığını herhangi bir şekilde tehdit edip etmeyeceği tartışılır. Mayo kumaşı özel bir kumaştır. Çin'de dahi maliyet fiyatlarının 3-3,5 USD olduğunu düşünürsek, bu mayoların kalitesine kuşkuyla bakılmalıdır. Muhakkak ki, belediye yetkilileri, ucuza satılacak bu ürünleri çeşitli testlerden geçirecektir. Kansorejen madde ihtiva edip etmediği çok önemlidir. Topbaş'ın 'iyi niyetli' girişimi yerine bizim başka bir önerimiz var. Türkiye'deki tüm mayo üreticileri olarak, Büyükşehir Belediye'nin oluşturacağı bir yardım havuzuna katkı yapabiliriz. Her firma, stoklarından bulunan ürünlerden bu havuza ürün vererek katkıda bulunabilir. Toplanan mayolar, alım gücü düşük kişilere verilerek, plajlarda yaşanan çirkin görüntülerin önüne geçilebilinir. Burada amaç, halka sırf alım gücü düşük olduğu için kalitesiz ürün satmak olmamalıdır.

Önemli bir diğer konu ise, özelleştirmenin Türkiye gündemini oluşturduğu böyle bir dönemde, devletin 'ticarete soyunma' ironisidir. Özel sektörün atağa geçtiği günümüzde, devletin mayo satıcısı konumuna gelmesini esefle karşılamaktayız. Ucuz gıdalara savaş açan devlet, ucuz mayoyu da halka satmamalıdır. Biz SUNSET olarak, bu kampanyayı diğer firmalar ve belediyemizin işbirliği ile hayata geçirmeye hazırız.

'Beyaz don' işi CHP'li İsvan'dan İstanbul'a miras

İstanbul'daki plajlarda boy gösteren 'beyaz donluların' yarattığı tartışmaın benzerinin 1978 yılında yaşandığı ortaya çıktı. CHP'li İstanbul Belediye Başkanı Ahmet İsvan, kıyıların halka açılmasının tartışıldığı dönemde 'Sahillerden beyaz donlular da denize girecek' diyerek çıkışta bulunmuştu. İsvan o dönemdeki tartışmayı şöyle anlattı: 'Fenerbahçe Yarımadası'nın bazı derneklerin istilasındaydı. Benim yapmaya çalıştığım şey kamu arazisini bu derneklerin elinden kurtarıp kıyıyı halkın kullanımına açmayı sağlamaktı. Benim söylediğim halkın denize girme kıyafeti neyse, onunla girebilir. Burası kamu arazisidir ve halka açılmalıdır idi. Bu nedenle o dönemde sahillerden beyaz donlular da denize girecek sözünü sarf ederken kastettiğim buydu' diye konuştu. Bu konuda köşe yazarları arasındaki tartışmalara da değinen İsvan, 'Mine Kırıkkanat'ın üslubunu yadırgadım. Plajların vatandaşa açılmasını, böyle halkı hor gören ifadeler kullanmaya kimsenin hakkı yoktur' şeklinde konuştu.
Mesaj tarihi:
marizci bakış açına hayran kaldım.fakir olmaları imkanlarının olmaması onlara çevreyi kirletme insanları rahatsız etme hakkını veriyorumu?.benimde miami ye gidecek imkanlarım yok ama gidip kumsala halı sermiyorum.insanların bazı şeyleri kendisinin düşünmesi gerekir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
said:
b1vRiP, 04 Ağustos 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
mandoo +1
herkes şanslı doğmuo eğitim di zart dı zurtdu

tabikide herkez sansli dogmuyo ama allah sana beyin vermis sen ne kadar egitim alamsanda kullanasin diye ...hata oraya gelen insanlarda degilki beeldiyede kas yapicam derken goz cikarmislar crimson eger gercekten perde kapattricak konuma geldiyse uzuldum... yane bir turkiye gercegi daha ne diyim....[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Mesaj tarihi:
said:
Sparkcaster, 05 Ağustos 2005 10:51 tarihinde demiş ki:
benimde miami ye gidecek imkanlarım yok ama gidip kumsala halı sermiyorum.

super ya:) sey gibi oldu Hassaaan LO Bi boy ver loo derinmki bakak!!![signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
  • Yeni Oluştur...