Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aya ilk kim ayak bastı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aya ilk ayak basan Neil Armstrong deniliyor ve bunu vidyosu bile var gemiden inerken..peki gemiden inerken Neil'i çeken kameran aya ayak basan ilk kişi olmuyor mu?[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
ehueu bunun yalan olduğunu açıklamışlardı

Stüdyo çekimi falan ayda gölge oluşmaz neilin gölgesi falan var

bıdı bıdı yapıyorlardı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
gerçek ne peki[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
iyide neden ayda golge olusmasın orası da gunesten aydınlanmıyomu alla alla[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Mesaj tarihi:
o kamerayı bir insanın taşıdığı ne malum?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Gerçek kalbimizde yatıyor...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 05 Ağustos 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
ehueu bunun yalan olduğunu açıklamışlardı

Stüdyo çekimi falan ayda gölge oluşmaz neilin gölgesi falan var

bıdı bıdı yapıyorlardı
kameraya yetecek kadar ışık varsa neden gölge oluşmuyor ben onu anlamadım ?

neyse .. yalanlanma sebebi o değildi bildiğim kadarıyla. diktikleri amerikan bayrağı dalgalanıyordu salak bir şekilde. ay rüzgarları epey kuvvetliymiş :p

amerikalılar aptal diyorum inanmıyor kimse ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
said:
Dogbert, 05 Ağustos 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
o kamerayı bir insanın taşıdığı ne malum?

Kaç bin feet tesin ?[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Mesaj tarihi:
bırak bunlar ı yediremiyolar kendılerıne abi adamlarda tech wardı da cıktı mıllet cıkamayanlar yapıyo bunu yırtınsınlar bızde cıkıyoruz yakında hade hayırlısı

50 sene sora way beaa[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 05 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Türk müsün biLader?

Elhamdürüllah.[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 05 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
said:
Dogbert, 05 Ağustos 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
o kamerayı bir insanın taşıdığı ne malum?

Kaç bin feet tesin ?

ne demek istedin ki?benim demek istediğim kamerayı makine gibi birşeyin taşıdığı.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 05 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
neyse .. yalanlanma sebebi o değildi bildiğim kadarıyla. diktikleri amerikan bayrağı dalgalanıyordu salak bir şekilde. ay rüzgarları epey kuvvetliymiş :p

amerikalılar aptal diyorum inanmıyor kimse ...

zhuahuaz harbi aptalmış :D
Mesaj tarihi:
said:
taz, 05 Ağustos 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
said:
Zopik, 05 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki:

amerikalılar aptal diyorum inanmıyor kimse ...

zhuahuaz harbi aptalmış :D

http://forum.paticik.com/view.php?id=133728

said:
Manti, 05 Ağustos 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
Ayrıca İnsanoğlu'nun Ay'a 6 kez çıktığını öğrenmemizi sağlamıştır bu program.
Bir de Amerikalı Astronot şu Ay'a ayak basma olayının stüdyo çekimi olduğu iddialarına şu cevabı vermiştir: "Amerika'da insanların yüzde 27'si Elvis'in yaşadığına inanıyor."

said:
Manti, 05 Ağustos 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
Valla adam hiç ciddiye almadı bu iddiaları. "Stüdyo görüntüsü" tezinin en önemli argümanı "hava olmayan ortamda amerikan bayrağı nasıl dalgalanıyor?" sorusunu sadece ciddiyetle cevapladı. Cevabı da şuydu : "Hava olmayan bir ortamda eğer bayrağı gelişigüzel bir şekilde bırakırsanız aldığı şekli muhafaza eder ve dalgalanıyormuş gibi görünür. Oysa ki bayrak hareket etmiyordur. Bayrağın dümdüz kalması için kasten elle düzeltilip o şekilde bırakılması lazım." Adamın ifadeleri tam olarak bu değildi ama düşüncesi buydu.

Programın tekrarı yanılmıyorsam pazar sabahları 10'da yayınlanıyor.
[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 05 Ağustos 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
iyide neden ayda golge olusmasın orası da gunesten aydınlanmıyomu alla alla

Ayda atmosfer olmadığı için güneşten gelen direk ışınları kesemez. Bir astronot uzayda güneşin direk ışınlarına maruz kalırsa ölür. Bu yüzdende ışık olamaz (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
lol :D Tabi uzay yürüyüşü yapan astronotlar ve kozmonotlar da şemsiye ile bu olayı gerçekleştirirler. Güneş almamak için tabi.... Filtreli cam olayını düşünememişler :d[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
hey hey hey ağlanacak halimiz[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Mesaj tarihi:
sey wardı dıskovery de bı progrmda gecmıstekı buyuk olayları tekrar ıncelıolar bılgısayar ortamında falan ordada bunun yalan olmasıyla ılgılı bı bolum wardı
Mesaj tarihi:
Atronotlar gunes isinlarina magruz kalmamak ay dondukce onlarda aksi yone kosusturuyorlar. :-P
O bayrak dalgalanmasi da, bayrak guzel gorunsun diye astronotlar tarafindan oyle sekil verilmis olabilir.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
  • Yeni Oluştur...