Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sazanlıkla alakası yok. dikkat çekmek lazımdı biraz. pati halkı böyle gereksiz olayları atraksiyonları sevmekte. adminler 1-2 saat tutarlarsa bu konuyu burda amacıma ulaşırım sanırım. Yukarda sticky halinde bir konu var. Pek ilgi görmemiş ve benim gözümde önemli birşey. İlgi görmemesi beni rahatsız etti. Belki sticky olduğundan dikkat çekmiyor (hiç sanmıyorum) belki de insanlar gereksiz buluyor. Girip en azından yazılanları bir okuyun. Okumadığımızı nerden biliyorsun demeyin. Açılalı 12 saat olacak neredeyse ve okunma oranı yüz bile değil. Üşenenlere işte link : ahanda[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 06 Ağustos 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hatta arada hahaha hohoho hölhöhlöhl böldfödöfl fln yapın yukarılara çıksın konu. hiç ilgisini çekmeyen bile merak edip içinde bu kadar ne olduğunu girecektir. inanmayan denesin .. heh ..[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 asd[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 heh bu boktan konuyu açtım ve diğer konuda neredeyse bunun kadar okundu ... rezillik cidden ya. acınası bir durum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İnsanlar genelde foruma rahatlamak ve stress atmak için giriyor ve bahsettiğin gibi bir yazı şahsen beni okurken boğuyor. Helede doğum bu kadar yakınken böyle yazıları okumak hepten huzursuz ediyor beni.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Absolut, 06 Ağustos 2005 12:01 tarihinde demiş ki: İnsanlar genelde foruma rahatlamak ve stress atmak için giriyor ve bahsettiğin gibi bir yazı şahsen beni okurken boğuyor. Helede doğum bu kadar yakınken böyle yazıları okumak hepten huzursuz ediyor beni. hadi senin bahaneni anlarım da abi bu insanların hepsi mi böyle sence ? paticik'in alayı belli bir yaşa gelmiş, böyle şeyleri okumaya dayanamayan, her an aklında bir dert bütün işlerini engelleyici düşünce olan kişiler değil. ben direk umursamazlık ve sorumsuzluk olarak bakıyorum. umurlarında değil. bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde gitmekteler. konuşmaya gelince mangalda kül kalmaz ama pratikte hiç birşey yok ortada. ne bileyim ya ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evet aynen öyle.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Zopik post kasma ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 olur.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 link çalışmıyor ki,ayrıca sticky bir konuya böyle ilgi çekmek bence saçmalık,zaten girmek isteyen girer,istemeyen bunu görmek zorunda değil,konu başlığından anlaşılıyor, çekinen insan olabilir, okumak istemeyen olabilir,bunalan olabilir bunu bu şekilde göstermek çok yanlış,kınıyorum.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde edik: link derken sticki posttaki forum linkini kastettim. [Bu mesaj sinanural tarafından 06 Ağustos 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben o yazıyı msndeki ilk 10 kişiye yolladım sonra mesaj attığım kişilere ulaşamadı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Öne çıkan mesajlar