kadavra Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 SWG TE ald1m ve daldim Eclipse lakin bir tane bile türk ile karsilasmadim.Bana yardim ederseniz sevinirim.Imp olmayi planliyorum. Umut Cloudweaver(Eclipse)tatoine
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oyun içi /tell khas'bin /tell cehaiy /tell eamer gibi insanlara ulasirsan yardimci oluruz... yukarıda saydıklarım ilk aklıma gelenler...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dantooine mining outpost a git birz bekle mutlaka bulursun[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected]
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 /tell fracle de yapabilirsin elimden geldigince yardimci olurum[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan
kadavra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bilgisayara format atmam gerekti.Yamaları kaydetme gibi bir şansım var mı?Artisan ile ilgili türkçe bir kaynak var mı bildiğiniz...
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Hmm oyun içinde Kando'ya mail at Arkadaşım olur.DarK de o anlar :)
Öne çıkan mesajlar