Gwindon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mandalorian armor parçaları arıyorum eğer satıyosanız bana mail atın eclipsedeyim (veya satan biyer biliyosanız waypointini) Bide hadi bigün dwb'ye gidelim baya kalabalık toplanalım[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm4xxx -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 04 Ağustos 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya bende full bh armor var da dwb grubu yok =P aslinda buradan birseyler ayarlayip kalabalik bir grup olarak gidebiliriz isteyen jetpack parcasi loot eder baskasininda armoru varsa onu da yapariz ama yanilmiyorsam hic droid engineer kalmadi oyunda o yuzden bu is biraz zor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende bh armor + jetpack yapacaktım. Böyle gruplar güzel olur canım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 size kötü bir haber dwbde bir maldo armor parcasi yaptiginiz an disari atiyor oyun sizi bu bug degil böyle bu demek oluyorki armor 9 parca ise 9 kez yapmak zorundasiniz bir set icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben gelirim[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Droid engineer ve armorsmith bulun gerekirse sabahlarim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 raid başına 1 craft oluo ama dwb hiç de abartıldığı kadar zor değil 4 jedi dağıtıyo. en zon 1.5 saatte 2 jp yaptık (2 kere girdik)önemli olan parçalar şuan.. CU dan sonra jetpack base lootlayan görmedim hiç (yavindeki black sunlardan falan çıkıodu) ama uğraşmak istemeyenler 2 grup kurup beraber gidiolar her grubun 1 craft hakkı var o dışarı atma olayında aslında manyak bi bug var.. odada crafta başlandığı anda sbd ler falan spawn oluo craft bitinci grup dışarı atılıo ama bazen bu sbd leride dışarı atıo oyun bi anda loading ekranı gelio sbd lerle iç içe başlıosun dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Black Sun'lar nerede tam. Bilmiyorum jetpack ve bh armor almak istiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ya ben istanbul'a bir geleyim isterseniz dwb'de npclerle sevişirim :) Ama Mandolorian Helmet isterim :D uehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar