Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk Futbol Takımının önümüzdeki yıl formaları nasıl olur acaba?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir yerden(gazete-tv vs.) bununla ilgili bişiy duymuş olan var mı?
Peki sizce nasıl olur?[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Mesaj tarihi:
ya simsiyah forma yapsınlar yeter bıktık ya en güzel renk var yıllardır kullanmıyoruz hayret birşey rengi siyah olmayan takımlar kullanıyor biz kullanmıyoruz
Mesaj tarihi:
Son teknolojiye göre üretilecekmiş(hürriyette okumuştum) düşünsenize lan İtalya milli takım forması'nın simsiyahı gibi oluyomuş...
Nasıl olur?[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 19 June 2003 18:10 tarihinde demiş ki:
ya wiss
abi imzanı faln yap 15 yaşında çocuk işte diye
sen yazmakla uraşma :)
başka 2 kalem kelime çıkmıo azından[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki:
habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz"

Sen oyle sacmalarsan ota boka bende o muhabbeti yaparim sana..
Nasil metboy'a "sen git milli ol gel" diyorsak :)[hline]tHe Original fi$h®

Mesaj tarihi:
Bu sefer bence 100 yıllık forma degılde 100.yılda kazanılan ŞAMPİYON lugun nedenıyle aynı formayı gıyeceklerını dusunuyorum.[hline]kızlarınıza dıkkat edın.
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 19 June 2003 18:07 tarihinde demiş ki:
15 ya$inda cocuk tabii bir yerde.
Ne dedigini bilmiyor.
Mazur gormek lazim.[hline]tHe Original fi$h®

:) Guzeldı[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
senelerdir simsiyah forma bekleriz adamlardan. daha göremedik. italya milli takim formasini kappa yapiyo di mi? trabzonspor da mı öyleydi? o formaların hastasıyım ya...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mesaj tarihi:
Nukem $u mesajlari okuyanlar benim surekli zeka urunu $eyler soyledigimi seninde sadece aklinca(15 ya$inda birinin aklinin yettigince..) hakaret ederek geci$tirmeye cali$tigini goruyorlar.
O yuzden daha bir$ey demiyorum.Takdir okuyanlarin.[hline]tHe Original fi$h®

Mesaj tarihi:
modlar filan uyuyor mu bu arada??

biri travesti diyor biri gay diyor sırf bu forumda o formaları giyen 10 kişi vardır

bu küfürler kalacak mı yerde???

fenerbahçeye kestane diyip 10 post laf yiyenler vardı şimdi nolacak bakalım[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Mesaj tarihi:
said:
Leopoldin, 28 June 2003 17:42 tarihinde demiş ki:
Full siyah forma yasak diye biliyırum ben.

Örnek:RealMadridin var[hline]İmza yok...

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 29 June 2003 09:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en guzelını fener yapıyor.kendı malını satıyor.forma guzel olur ya da olmaz.ama benım klubumun menfaatlerı cok daha onemlı.nıke'a ne para kazandırcam ya.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
  • Yeni Oluştur...