Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HSBC nin açılımı???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hani bu banka var ya HSBC dünya çapında

bu HSBC nin açılımı nedir ben çok aradım ama bulamadım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
tashmoo sen nediyon ya...adamlar işini yapıp parasını kazanıyor...sanki dünya ülkelerinin parasını gaspedermiş gibi...millet ekmeğini kazanıyor...sen nasıl oç dersin ya aklım almıyor..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 05 Ağustos 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
serefsısler dunyayı somuruo oç ler

Öyle demek için bir neden bile bildiğini sanmıyorum.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!!

[Bu mesaj Unclecan tarafından 05 Ağustos 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 05 Ağustos 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
serefsısler dunyayı somuruo oç ler

Evet annen baban da işlerini yapıp para aldıklarında parasını aldıkları insanı mı sömürüyorlar? Adamlar işlerini yapıp paralarını alıyor, zorla mı yatırıyorsun parayı HSBC'ye? Yapmayın gösteriş için şöyle şeyler, ayıp, yakışıyor mu size?

Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
Unclecan, 05 Ağustos 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited.

o zaman THASBCL olması lazım.. heheu iğrençti kusura bakmayın :)[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
ingiliz bankası..benim kuzenim almanyada yonetici olarak hsbc de çalışıyor..o soylemişti vaktinde bana...açılımı hongkong shangai banking corporation[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....

• Yeni Oluştur...