Xan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 diablo yu çekebileceiim bi site varmı.. emule dısında bi yer söyleyebilcek bi pati varsa nolur bi yardımcı olsun.diablo 1...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ares'te vardi bi ara... dc++ yoluyla da bulabilirsin sanirim... kadikoy'e gidebilirsen orda adres verebilirim satin alabilecegin...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yazsana burdan ya. Ben istte değilim ama istten gelecek bi arkadaşım var. Ona ısrmarlarım. Kadıköy'de dediğin yeri.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 orjinali olsa keşke ya. böyle box içinde felan ne güzel eskiden box oyunlar olurdu şimdi dandik dandik dvd-caselerle idare ediyoruz :([signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ah nerde o eski günlerde şimdi hem masraftan kaçmak için kutu yapmıyolar hemde fiyatlar fahiş pöff[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ayrica kadikoy'de bogadan yukari cikarken sol tarafta taki vs. satilan bi sokak vardi (unuttum simdi adini) orda 10 15 metre ilerde sagda bi netcafe'msi yer var. sor oraya, vardir kesin... sanatcilar sokagiymis.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar