DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu dallandırıp budaklandırmamak lazım... Film de çok güzel olmuş bu arada. Yapanın ellerine sağlık.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Raistin, 25 Temmuz 2005 05:16 tarihinde demiş ki: gelip milelte ota boka sataşıp en ekyifli güzel şeyde bi kıytırıklık buluosun bütün yaptıgın bu, en yakın zamanda banlanmam dilegiyle.. buyur örnek göster bakalım ne kadar çok gösterebileceksin söylediklerini kapsayan.. gösterdiklerinin de iyi bir açıklamasını yazarım şişenin arkasına. allahallah ya. son kalın yazı da hoş durmuş isminin altında ya neyse neden zarar gelsin birine..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 daha fazla tartışmak istemiyorum hem uykum geldi hem de konunun içine edildi sanırım tüm sorularına cevap verdim bir sorunu da aynen iade ediyorum "sen kimsin ki".. daha fazla boğuşmak istersen özel mesaj atarsın belki bi gün cevap yazarım..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 fear'da harbiden bazı yerlerde tırstım. zati fobim vardır.. Koskocaman bir evde yalnız kalmak .. Şuanki evimde hiç bir sorunum yok ama bir köşk olsa valla tırsardım.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Tırsmaktan çok hayran kaldım ben. Flash lan bu, nasıl yaparsın?
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gÜzeLmiş yA yAzık miNiK keDi ağLarken dayAnAmaDım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: kingpin, 25 Temmuz 2005 03:50 tarihinde demiş ki: güzel hatta patide aratıp buldum zamanında izlemiştim üstüne bir de bunu izlerseniz sapıtabilirsiniz; aha şarkısı çok güzel :D edik: ismini bilen varmı şarkının :D?[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from [Bu mesaj BioHazarD tarafından 25 Temmuz 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gerçekten çok hoş..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Cok guzel..iyi bi calısma...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sanırım bu sanat![signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Head Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 çok güzelmiş. vermeyin böyle linkler sabah sabah.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Türk filmi gibi olmus sezerciğin annesi trafik kazası gecirio[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 korku filmi gibi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bence muhteşem bir video .. gerçekten etkileyici bir video ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş @Xearo; Senin Dün açtığın bir sürü boş resim topicinden 1000 kat daha değerli bence .. [Bu mesaj Valeron tarafından 25 Temmuz 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 harşka süper bi video.. gerçekten çok etkileyici yapmışlar..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 harbiden cok guzel yapmıs adamlar ellerıne sağlık.[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 müzik adamı çok etkiliyo ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 harbiden güzel olmuş ama olay tamamen arkadaki müzikte müzik bitirmiş olayı[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 eh zaten biraz melankoni biraz bunalım takılıyodum bu aralar bu da üstüne tuz biber ekti .. Güzelmiş cidden[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 @Valeron http://forum.paticik.com/view.php?id=131046 Dikkat ediyorsan bu siteyi bulan adam benim...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 çok güzel :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Güzel de birşeyler eksik mi ne.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 rezalet.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 @XaeroFarb Ben bu siteyi bayağı(bolemi yazılıodu :P) bir zamandır takip ediyordum ama bu filimi izlememiştim lütfen herşeyin üstüne yatmayalım.Ayriyetten yeniden arka arkaya konular açman dileğiyle.Kalın sağlıcakla[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Öne çıkan mesajlar