Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir flash harikası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 25 Temmuz 2005 05:16 tarihinde demiş ki:
gelip milelte ota boka sataşıp en ekyifli güzel şeyde bi kıytırıklık buluosun bütün yaptıgın bu, en yakın zamanda banlanmam dilegiyle..

buyur örnek göster bakalım ne kadar çok gösterebileceksin söylediklerini kapsayan.. gösterdiklerinin de iyi bir açıklamasını yazarım şişenin arkasına. allahallah ya. son kalın yazı da hoş durmuş isminin altında ya neyse neden zarar gelsin birine..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
daha fazla tartışmak istemiyorum hem uykum geldi hem de konunun içine edildi sanırım tüm sorularına cevap verdim bir sorunu da aynen iade ediyorum "sen kimsin ki".. daha fazla boğuşmak istersen özel mesaj atarsın belki bi gün cevap yazarım..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
fear'da harbiden bazı yerlerde tırstım.

zati fobim vardır..

Koskocaman bir evde yalnız kalmak ..

Şuanki evimde hiç bir sorunum yok ama bir köşk olsa valla tırsardım.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 25 Temmuz 2005 03:50 tarihinde demiş ki:
güzel hatta patide aratıp buldum zamanında izlemiştim üstüne bir de bunu izlerseniz sapıtabilirsiniz;

aha

şarkısı çok güzel :D
edik: ismini bilen varmı şarkının :D?[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from

[Bu mesaj BioHazarD tarafından 25 Temmuz 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok güzelmiş.

vermeyin böyle linkler sabah sabah.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-G.I.Joe head stomp-
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
bence muhteşem bir video .. gerçekten etkileyici bir video ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş

@Xearo;
Senin Dün açtığın bir sürü boş resim topicinden 1000 kat daha değerli bence ..

[Bu mesaj Valeron tarafından 25 Temmuz 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
harşka süper bi video.. gerçekten çok etkileyici yapmışlar..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
harbiden cok guzel yapmıs adamlar ellerıne sağlık.[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
Mesaj tarihi:
eh zaten biraz melankoni biraz bunalım takılıyodum bu aralar bu da üstüne tuz biber ekti ..
Güzelmiş cidden[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
@XaeroFarb
Ben bu siteyi bayağı(bolemi yazılıodu :P) bir zamandır takip ediyordum ama bu filimi izlememiştim lütfen herşeyin üstüne yatmayalım.Ayriyetten yeniden arka arkaya konular açman dileğiyle.Kalın sağlıcakla[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
  • Yeni Oluştur...