Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 oldum olası sevmedim o adamı. hiçbi hoca beni, kendisini dövmeyi düşündürtcek kadar sinirlendirmemişti; bu hoca ilk işte. sonra da biyolojici geldi. adını unuttum kadının; şişman bi şey. danaya benziyo. [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 17:25 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 mehmet hoca sizi kandırmıs.. hala okulda..hiçbi hocada kovuldu demedi.sadece kavga etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 valla khalad nedeniyle hiç tartışmayalım:dsonum kötü olabilir:p gidiomu gitmiyomu bilmiyorum.pekde ilgilenmiyorum zaten.sapık herifin tekiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kovulmamış kendi isteğiyle gidiyormuş dilekçe vermiş bekliyormuş şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben okulumu sevmiyorum:( ama yinede okadar fena değil... yani dersler bazen boş geçiyo, bazen hoca geç kalıyo filan bayağı boş zamanımız oluyo=) öğretmenler genel olarak iyiler, arada pürüzler var ama istisnalar kaideyi bozmaz:P [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 16:24 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @shadowfury : hangi sınıftasın? süpermisin;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yok düz...(ah ulan azıcık farkla kaçırdık süperi=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 eahhae boşver süperde bir teneke deil suadiyede :) lise2 falanmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yok=) lise 3...(öss ye hazırlanmak için daha kötü bi okul varmıdır acaba?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bilmemki bende orda okudum :p geçen sene mezun oldum süperlerden :) özelden ulaş bana istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 valla hergünü olaylı. kıro dolu bir okul işte. bir kaç öğretmenide çok akılsız. (okulunu sevenler kızmayın benim görüşüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar