Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil drizzt resmi lazım

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

ilk resim Guenhwyblahblah nın çıktığı resim
o figürü yere koymuyomuydu yaw?
bide
Anayurt kitabının kaağındaki yer arkadaki bina Büyücülük okulumu yoksa Do'Urden evimi?
[hline]
Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi.........
Dellenenrüzgar

[Bu mesaj Fiercewind tarafından 02 July 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bone resimler baya ii hll olsun![hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi...
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe
herkese resimleri için teşekkür ediyorum gereken bi resim gereken yerde kullanıldı diğerleri de arşive yollandı çok ama çok saolun[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

anlatamadım herhalde, bak bir daha söylüyorum:

O resimleri çizen kişiler farklı çizerler. Herkesin fantazisi farklı olur. Drizztler dış görünüş olarak birbirine benzese de, kulağı, kafası, saçlarının uzunluğu farklı olur. Dediğim gibi, herkes Drizzt'i farklı çiziyor. Çünkü fantazilerindeki drizzt öyle. Ayrıca çizebildikleri Drizzt öyle. Dikkat edersen bazıları sanki daha yaşlı çizmiş, bazıları daha genç. Çünkü çizebildikleri Drizzt o kadar. Hiçbiryerde, Drizztin çizimi hakkında kesin bir şey yok. O zaman elinden ne gelirse öyle çizersin. Sen dark elfleri nasıl düşlüyorsan öyle çizersin.

Aç örümcek adam kitaplarını, herkes farklı çizer. Örümcek adam çizimleri, çizerin kişiliğini yansıtır. "Aaa, bunu şu çizer yapmamış mı?" Dersin? Birisi uzun çizer, birisi kısa,birisi kıvrak çizer diğeri kalas, birisi zayıf çizer, diğeri kalın. Todd McFarlane'i Todd McFarlane, Elmore'yi Elmore, Picasso'yu Picasso yapan bu özelliktir.

5 Çizer veya ressam topla,
onları bir manzaranın önüne getir.
"Hadi karşıdaki manzarayı çizin" de.
Hepsi farklı çizer.
Birisi kaplumbağalara odaklanır, birisi ağaçlara odaklanır, birisi gökyüzüne. Resimleri bittiğinde, hiçbir resim bir diğerine benzemez..[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben mesela belki drizzt'i öyle düşünmeyecem
insanların hayalgücünü hiç bi şekilde de kimse kısıtlayamaz[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...