sldsnake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Icewind Dale server ı bilen varmı[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 gamespy[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Gercekten cok tatlı bir oyun.. sevdigim seriler arasında eger varsa bi server burdan söleyin oynarız..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 gamespy sırf orjinal oyular için diye biliyordum ben[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yok vala babalar gibi thps3 ve fot oynuyorum ben[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Saat şu an 8.30.Saat 9'a kadar gamespy'ın icewinddale odasında aapache nickiyle server bulunduracağım.Eğer gelecekler olursa özelden msg atıp söylesinler biraz daha geciktireyim.Kimse gelmezse gavurlarla oynarım :P
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 off topic olcak ama icewinddale 2 ile ilgilenen bulduğuma göre oyun ile ilgili bir sorun olucak şu buzdan yapılma temple içindeki 3 highpriest i öldürdükten sonra altar ın olduğu odaya giremiyorum. 2 tane kapı var açamadığım birinde Enbrace Shadow yazıo diğerinde de anathar deliği donmuş ve ağaç dalları filan gözüküomuş. bu iki kapıyı açamadım bi türlü. bana kalsa gruptaki dwarfı barbar human a vercem kucaklayıp sallasın kapıya kapı mapı dinlemez kırar valla ama pff olmuo işte
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bırak kapıyı yahu,gel multiplayer'a paşa paşa oynayalım.[hline]watashi wa onuru tomooshimasu.
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 level olayı önemli deil mi nette? nasıl olcak 0 dan mı başlanacak..
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ben girdim oynadım şimdi.Bayağıda zevkliydi,melis diye biriylede tanıştım :P
ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 abi bende oynarımda nası olcak o biri anlatırsa niye oynamıyak nası gircez oraya ve oyun nasıl oynanıyo ne şekilde yani bende ki elemanlar lvl 11 ama bunun önemi varmı valla bi bok bilmiyom ben mp konusunda
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 thps3 ne fot ne? gözüm bir yerden ıssırıyor amaa.. ayrıca patch felan gerekli mi oynamak için?[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 icewind dale oynamak için 5mb lık bir patch gerekli. Diğer arkadaş için www.gamespy.com a gireceksin files'tan arcadeinstallfull13c yi çekip kuracaksın sonra senden 1.3d yamsını kurmanı isteyecek tamam diyeceksin.Register olduktan sonra makinanda hangi oyun var taraması yapalımmı diyecek evet diyeceksin 10sn de onu bulur.Bi kutu çıkacak onu kapatıver sol üst tarafata yeşilli bir adam var ona tıkla solda ortada icewinddale2 vardır ona tıkla orada aşşağıdan IceWınd Dale 2 Patch'i(5.01 mb) çek.O bittikten sonra otomatik kurar sağ üstte play multiplayer var oradan gir aşşağıda zaten chat kutusu var ama Türk bulma ihtimalin yok,hep yabancı var onlarla oynarsın.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ordaki oyunların hepsini orjinal olmuyan cdlerle oynuyabilicek miyiz?[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Medieval total war'ı oynayamazsın mesela,ama ıwd2 yi oynarsın.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hangilerini oynayabileceğim, hangilerini oynayabileceğimi nerden biliceğim? mesela AvP2'de CDkey istemiyor kaydederken. Oysa, ana menüden internet multiplayer oynamak için cdkey istiyor.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Deneme,yanılma yöntemiyle yapacaksın. :)
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ee peki nasıl oynanıyo yani normal chapterlarımı takip ediyo yoksa deli dana gibi birbirimizlemi kapışıyoz[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Genelde normal chapter olarak ilerleniyor.Herkez tek bir karakter ile oynuyor.Ama kendi haritasını yapıp roleplay yapanlar var.Mesela bir tanesi ufak bir dünya yapmış barmen oluyor teki biz handa otururken birden orclar basıp waitress ı kaçırıyor.Onu yakalamaya çalışıyoruz.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 nwn'den bahsetmiyorsun değil mi? iwd oynayacağın zaman 59596999'dan bana bir mesaj çak hemen geliyim[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 thps3 tony hawks pro skater 3 fot da fallout tactics her ne kadar iyi bir sey olmasada ben de kopya var ve oynayabiliyorum rahatca[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Şimdi bone ile oynuyoruz.Gelecek varsa hemen gelsin,zeka özürlü birine rast geldik. [Bu mesaj Apache tarafından 04 July 2003 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 muhahaha kzan[hline][b]Don't make me destroy you. - Darth Vader[b]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Sinirlerim dayanmaz yahu.Birisi laga girer,biri zekasız çıkar,öbürünün makinası kilitlenir.Aslında sabırda istiyor iwd2 mp oynamak.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 muhahaha al bir irony: hey dudes how come I lag so extremley now days.. ive played this for about a week and the resent 2 days i have been lagging my butt off but the days before that i have almost no trouble with the lag what is your connection speed? hhh 512k cable woaaw 64k what you pay in a month? 150 swedish kronor thats like 15 dollars whoa, 512 k - 15 dollars... very good you are from sweden? i love there yeah :P oha 512k 15 dolarmiymis evet isvicreye tasiniyorum isvec - sweden soon i will get the best connection in sweeden 23mb for 40 dollars a month 64 k bizde ne kadardı? but thats in like 4 months 50$ 64 k - 50 $ in Turkey ow man thats expensive in turkey 64-50$ hehhe too laggy connection i will get 23mb up/down for 40$ and we are not joking very cheap yeas its the best connection that a provate person can get in sweden provate* private* my connection is good cable I wish our country make the internet cheaper sure 50 euro to much[hline][b]Don't make me destroy you. - Darth Vader[b]
Öne çıkan mesajlar