Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klimalar patladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sıcaklar yüzünden Kocaeli ,Sanat sokağında bulunan işyerlerinin bazılarının klimaları patladı.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
walla sokaga cıkmıyorum.çıkınca bayılcak gibi oluyorum.sıcak beni bozuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
deme lan anaamm bende yeni geldim Çarşı dan gerçi oradaki Klimaların hepsi yukarda duruyor değil mi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
İstanbuldayım,evdeyim, klima yok ama serin :)
Hmm bana göre serinmiş! Dijital termometre 30' gösteriyor[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
Valla bilmiyorum ama patlayan yerde çok yüksek binalar yok.Ananemlerin evi 3 katlı annanem hemen yanımızda oldu dedi.yani çokta yüksekte patlamamış[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
Bilgisayarlarda patlamasın yav.Monitör alev gibi olmuş.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
Sıcak, terliyorum ama mızmız bir insan olmadığım için bana serin geliyor, şikayet etmiorum :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
ee ben fethiye'deyim.normalde istanbuldan 10-20 derece kadar daha sıcak oluyor.asfaltta yumurta pişiren var öyle yani.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
KereM, 05 Ağustos 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarlarda patlamasın yav.Monitör alev gibi olmuş.

Bişi olmaz ;) (uyumadan online olmaya devam)[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Mesaj tarihi:
bizim klimada bozuldu of
su akıtıyordu demin geldıler 1 gun flan serviste yatcak silikon fılan cekceklermis 2 gundur calısmıyor zaten
sıcakkk vantilator de yok off[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
vantilatör cok dandik bişey
su an yanımda çalışıyor
feci çarpıyor, başım ağrıdı
edit:imla

[Bu mesaj taz tarafından 05 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim de arkamda vantilatör var...yavaş çalıştırıyorum ama yinede çarpıyor..deliricem ya..İstanbul'un bir şu sıcağı çekilmiyor ya...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
said:
taz, 05 Ağustos 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
ananem aradı televizyonlar patlamış kapa o bilgisayarı diye bağırdı
ehehe

Aynen benide ananem aradı da söyledi.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
  • Yeni Oluştur...