KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Arkadaşlar sıcaklar yüzünden Kocaeli ,Sanat sokağında bulunan işyerlerinin bazılarının klimaları patladı.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 walla sokaga cıkmıyorum.çıkınca bayılcak gibi oluyorum.sıcak beni bozuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 deme lan anaamm bende yeni geldim Çarşı dan gerçi oradaki Klimaların hepsi yukarda duruyor değil mi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 gölgede 40 derece neredeyse ... az önce bankaya gittim geldim ölüyodum cidden.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İstanbuldayım,evdeyim, klima yok ama serin :) Hmm bana göre serinmiş! Dijital termometre 30' gösteriyor[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bizim ewde püfür püfür :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Valla bilmiyorum ama patlayan yerde çok yüksek binalar yok.Ananemlerin evi 3 katlı annanem hemen yanımızda oldu dedi.yani çokta yüksekte patlamamış[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bilgisayarlarda patlamasın yav.Monitör alev gibi olmuş.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ananem aradı televizyonlar patlamış kapa o bilgisayarı diye bağırdı ehehe
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Sıcak, terliyorum ama mızmız bir insan olmadığım için bana serin geliyor, şikayet etmiorum :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 klima nasıl patlıyo[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sıkıntıdan patliolar[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ee ben fethiye'deyim.normalde istanbuldan 10-20 derece kadar daha sıcak oluyor.asfaltta yumurta pişiren var öyle yani.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: KereM, 05 Ağustos 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Bilgisayarlarda patlamasın yav.Monitör alev gibi olmuş. Bişi olmaz ;) (uyumadan online olmaya devam)[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kemerden yeni geldim ankye sıcak diolar :D[signature][hline]By Neron
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bizim klimada bozuldu of su akıtıyordu demin geldıler 1 gun flan serviste yatcak silikon fılan cekceklermis 2 gundur calısmıyor zaten sıcakkk vantilator de yok off[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 vantilatör cok dandik bişey su an yanımda çalışıyor feci çarpıyor, başım ağrıdı edit:imla [Bu mesaj taz tarafından 05 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 benim de arkamda vantilatör var...yavaş çalıştırıyorum ama yinede çarpıyor..deliricem ya..İstanbul'un bir şu sıcağı çekilmiyor ya...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: taz, 05 Ağustos 2005 17:24 tarihinde demiş ki: ananem aradı televizyonlar patlamış kapa o bilgisayarı diye bağırdı ehehe Aynen benide ananem aradı da söyledi.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yuh!gencler aman dıyım, cıkmayın sokaga falan
Öne çıkan mesajlar