Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Apple yeni fare konsepti olan mighty mouse u basına tanıttı. Kişisel bilgisayarlarda mouse kullanımının öncüsü olan apple bu ürünü ilede adından söz ettirmek istiyor. Mighty mouse taki en belirgin özellik tekerlek yerine " scroll ball " adı verilen bir top kullanılması. Bu top 360 derecelik bir hareket sağladığından kullanımı oldukça kolay ve işlevselliği oldukça fazla. Ürünün üst kısmında tek ve yanlardada birer tuş bulunuyor. Bu tek tuş bile birkaç işleve sahip. Mac OS X için üretilecek bu mouse aynı zamanda windows2000 ve windows xp desteğinede sahip. Fare de yeni bir boyut, konforlu kullanım ve işlevsellik; tüm bunları birarada isteyenler kaçırmasın.[signature][hline]C & E>HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5I Love =o=Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı KasıcakName: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güzelmiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 klasikten şaşmam valla. logitech mx500. 100 sene sonra da olur umarım :P trackball falan nedir hele ya. öeh.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nası kantır oynicaz bunla =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Akerfeldt, 04 Ağustos 2005 21:07 tarihinde demiş ki: nası kantır oynicaz bunla =) bak bunu düşünmedim :D[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Selamlar, Apple için büyük, dünya için küçük bir adım. Adamların hayatı konsept. Beyaz yap, şık yap, pahalı sat, Türkiye'deki dağıtıcı 1.5'ine katlayıp parayı vursun. Bu konsepte ne dersiniz? :) Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ustunde tek diil 2 tus var ama kablolu olmasi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ee toplumu buda kızılotesimi yoksa lasermi[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu ne la annamadım ben gusel bişeye benziyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Apple'in ustte tek tus olayini anlayabilmis degilim, ustelik uzaylilara da satmiyorlar bildigim kadariyla.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Süper ya crane koptum[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Pluton, 04 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Fare de yeni bir boyut, konforlu kullanım ve işlevsellik; tüm bunları birarada isteyenler kaçırmasın. hey allahım her yeni ürüne böyle saçma sapan şeyler yazılmassa olmaz sanki. işlevsellikle ve konforla alakası ne, onu çözemedim ben. ayrıca şu "standart" diye satılan mouse'la çok uyuz, avucuma sığmıyor. eskinin standart mouseları çok daha güzel onlardaan, en azından yassı ve 3 düğmeni vardı onların (hadi 3 düğmelileri geçtim, 2 düğmelileri bile şimdiki standart mouselardan daha standart idi) ama yine de ben en çok elime tam oturan büyük mouseları tercih ediyorum. en azından kontrol etmesi daha kolay ve ekstra butonlar oyunlarda çok işe yarayabiliyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bugün 12milyona a4tech aldım vallaha süper mouse (bundan daha güzel görünüyo hem :))[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tek tusu yok 2 tus yaziyla iki isterseniz tek tus gibide kullanabilirsiniz ama. konfigure olayi falan edip. neyse[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hmm.. Evet iki cift tusluymus. Fotografta tek tus gibi gorunuyor. Sanirim anladilar uzaylilarin pazarina giremeyeceklerini. :-P Apple : Mighty Mouse[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Uzun süre Apple hockey puck kullanmışlığım var, o günleri hatırlamak istemiyorum :). Ayrıca Logitech MX510 4eva.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar