Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Mighty Mouse

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Apple yeni fare konsepti olan mighty mouse u basına tanıttı. Kişisel bilgisayarlarda mouse kullanımının öncüsü olan apple bu ürünü ilede adından söz ettirmek istiyor.

Mighty mouse taki en belirgin özellik tekerlek yerine " scroll ball " adı verilen bir top kullanılması. Bu top 360 derecelik bir hareket sağladığından kullanımı oldukça kolay ve işlevselliği oldukça fazla.

Ürünün üst kısmında tek ve yanlardada birer tuş bulunuyor. Bu tek tuş bile birkaç işleve sahip.

Mac OS X için üretilecek bu mouse aynı zamanda windows2000 ve windows xp desteğinede sahip.

Fare de yeni bir boyut, konforlu kullanım ve işlevsellik; tüm bunları birarada isteyenler kaçırmasın.[signature][hline]C & E>
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne la annamadım ben gusel bişeye benziyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pluton, 04 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
Fare de yeni bir boyut, konforlu kullanım ve işlevsellik; tüm bunları birarada isteyenler kaçırmasın.

hey allahım
her yeni ürüne böyle saçma sapan şeyler yazılmassa olmaz sanki.

işlevsellikle ve konforla alakası ne, onu çözemedim ben.

ayrıca şu "standart" diye satılan mouse'la çok uyuz, avucuma sığmıyor.
eskinin standart mouseları çok daha güzel onlardaan, en azından yassı ve 3 düğmeni vardı onların (hadi 3 düğmelileri geçtim, 2 düğmelileri bile şimdiki standart mouselardan daha standart idi)

ama yine de ben en çok elime tam oturan büyük mouseları tercih ediyorum. en azından kontrol etmesi daha kolay ve ekstra butonlar oyunlarda çok işe yarayabiliyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...