Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye Arıyorum.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal, 04 Ağustos 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Tuş yükseligi az olan ( lap top klavyesi gibi ) klavyeler bulabilicem bi site biliyomusunuz.

ben mi yanlış okuyorum? neyse önemli değil de, ben goldun kendisinde birkaç çeşit gördüm o klavyelerden (bahçelievlerdeki koca binada) hatta kasiyerler falan da everest marka olanından kullanıyor. aynısından baggio'dan hacılamıştım ben de oradan biliyorum. sitesine baktım everest marka öyle bir klavye yok. sitesi biraz dandik demek :)[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nası? Adamlar her tuşu bir lcd ekran yapmışlar, sonsuz tane kombinasyon ortaya çıkmış böylece... Hayallerin klavyesi direk: http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Normal kalvye duzeninde olsun, sadece slim olsun diyorsan Genius SlimStar var benim bildigim guzel, Bahcelievler Gold'da var. Tamamen laptop gibi olsun, oklar pageup numpad vs. sikisik olsun diyorsan tonla slim klavye var zaten, hepsiburada.com iyidir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...