Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Merhaba arkadaşlar ben bişey sorucam. Tuş yükseligi az olan ( lap top klavyesi gibi ) klavyeler bulabilicem bi site biliyomusunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 goldda satılıyor.. www.gold.com.tr[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 [Bu mesaj Sailor tarafından 04 Ağustos 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Teknosa'da ve Vatan bilgisayar vardi[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 arkadaş klavye satan siteleri sormamış ki? laptop klavyesi gibi yüksekliği az tuşları olan klavye soruyor. baktım gold adresini vermişsiniz orda bulamadım ?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Eternal, 04 Ağustos 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Tuş yükseligi az olan ( lap top klavyesi gibi ) klavyeler bulabilicem bi site biliyomusunuz. ben mi yanlış okuyorum? neyse önemli değil de, ben goldun kendisinde birkaç çeşit gördüm o klavyelerden (bahçelievlerdeki koca binada) hatta kasiyerler falan da everest marka olanından kullanıyor. aynısından baggio'dan hacılamıştım ben de oradan biliyorum. sitesine baktım everest marka öyle bir klavye yok. sitesi biraz dandik demek :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Alla alla =) lap top klavyesi gibi arkadaşlar işte kücük tus yükseligi olucak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 işte bunun gibi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence en iyisi yakınsa git bahçelievler golda. sitesi dandik goldun, fiyatlar tutmuyor, mallar eksik vs. neyse işte normalde 3-5 çeşit o tip kalvye var. hatta şu elastik klavyelerden de var, eğilip bükülüyor falan.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yok netten alıcam buluyorum yavaş yavaş slim mini keyboard muş adı tam olarak bunların.. teşekkür ettim =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu nası? Adamlar her tuşu bir lcd ekran yapmışlar, sonsuz tane kombinasyon ortaya çıkmış böylece... Hayallerin klavyesi direk: http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Normal kalvye duzeninde olsun, sadece slim olsun diyorsan Genius SlimStar var benim bildigim guzel, Bahcelievler Gold'da var. Tamamen laptop gibi olsun, oklar pageup numpad vs. sikisik olsun diyorsan tonla slim klavye var zaten, hepsiburada.com iyidir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar