Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye liginde şampiyonluk zor mu??yapmayın Allah aşkına

Reignman40

Öne çıkan mesajlar

Şu bir gerçekki türk futbolu ve dolayısıyla ligi büyük bir gerilemede...
bu yüzden kimse bana yok anadolu takımları taş gibi şampiyonluk zor alkışlayın ulan ... demesin
galatasarayın 4 lemesinden sonraki yıllardan itibaren lige baktığımızda şampiyonları toplama takımlar olduğunu ikincilerin ise sorunlu takımlar olduğunu görüyoruz...
2000/01 şampiyon olan fenerbahçede mustafa denizlinin ilk sezonudur we takım bir sezonda kurulmuş toplama bir takımdır ikici g.s ise lucescunun ilk sezonudur ve luce takımla çok sıkıntı yaşamıştır (okan,emre vs...)
2001/02 şampiyon g.s dir takım yepyeni bir takımdır(perezler viktoryalar...) ikinci f.b ise sezon ortasında lorantı getirmiş we hala onu tartışıyordur
2002/03 şampiyon bjk da yepyeni bir takımdır (lucesu ile beraber) ikinci olan gs de ise fatih terimin doğru seçim olup olmadığı tartışılmaktadır çünkü o sezon alınan 6-0 lık skor şamp. liginden ilk turdan elenilmesi vs vs
2003/04 şampiyon fb daumun ilk sezonudur yine yeni bir takımdır we hoijdomkun inanılmaz perfonması wardır bjk nin ise o sezonki hali malum hakemler hakkındaki eleştirileri lucescunun durumu vs vs zaten o sezon t.s geriden gelip 2. olmuştur
2004/05 de yine f.b şampiyondur ama arkasımdaki takımların hiçbiride adamakıllı bir sezon geçirmemiştir g.s de hagi sorunu t.s de değişen tenik direktörler bjk da del bosque hatası...
kısacası benim demek istediğim son yıllarda türkiye ligindeki şampiyonlukların hiçbiride öyle çok zorlukar içinde we yükesek rekabetle alınmamıştır ve tahminim bu sezon da böyle geçecektir...
not:hiçbir takıma taş atma niyetinde değilim düşncem ve görünen şeyi söylüyorum[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Liginde şampiyonluk hep kolaydı ki...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...