Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray sonunda Pires'i transfer etti..

zydar

Öne çıkan mesajlar

heh nasıl anladın kanaryanın miyaw dediğini.6-0 yediği kedicik hala gebermedi,tadı bozukmus midede hala ve ordan geliyo ses:)
arkadaslar saka bir yana gercekten üzülüyor insan galatasarayın haline ya,spor rekabet oldukça güzel,eskıden ne guzel derbi maçlarda yıldızları izlemeye gider,bir hafta yıldızlardan bahsederdik.sımdı bakıyorum galatasaraya almıslar altan,iliç.gercekten üzülüyorum.ki sadece ben değil diğer fenerlilerde rekabetin olmamaısndan uzuntu duyuyor,ligin kalitesi gs gibi takımlarında yapacagı transferlerle artar
Sosyal ağlarda paylaş

artık durumu anladım sanırım bu 6-0 Allah'ın fenerli dostlara bi hediyesi yoksa naapacaklardı bunca sene bu 6-0 olmasa her derde devaymış meğer adamların avrupadan elenirler 6-0 bjk ye kalecisiz yeniller 6-0 gs transfer yapamaz 6-0 hadi bakalım kaç yıl daha bunla yaşanacak...
Sen üzülme gs transfer yapamıo die senin takımın ii olsun avrupada tur atlasın yıldızlar hep gelir senin stadına merak etme sadece yıldız izlemekse senin derdin
Sosyal ağlarda paylaş

ulan deli etmeyin beni.nasıl üzülüosun rekabet yoktu ya.son haftaya kadar şampiyonun kim olcagı belli olmıyan lig hangi ligdi anlamıorum.şampiyonluk gidicek die tutuşan takım hangisiydi acaba
hala 6-0 diosun
5-1 yenilip kupayı verdiginiz maçı biz hatırlatıomuyuz habire.ki o en tazesi.6-0 biteli kaç sene olmuş hala onla övünüosunuz

biri de hala bench press resmi koyar kendi çapında
olsun ama siz egleniosanız.ne mutlu bana.sizi böle görmek gusel[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw sus.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 03 Ağustos 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
Galatasaray, baloya davet ettiği futbolcularından, kişi başı 1,5 milyar lira istedi

Her ne kadar kolpa gibi görünsede gecenin bu saatinden olsa gerek gözümden yaş geldi gülmekten.. :D[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Sabah ta manşet vardı "Galatasaray çıldırdı" diye. Pires 3 senelik teklifi yine reddedince manyamışlar iyice. 2 senelik ve senede 4 milyon dolar teklif etmişler. Oha be o paraya neler yapılır. Tamam Pires de, o kadar da değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Ağustos 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...