miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 heh nasıl anladın kanaryanın miyaw dediğini.6-0 yediği kedicik hala gebermedi,tadı bozukmus midede hala ve ordan geliyo ses:) arkadaslar saka bir yana gercekten üzülüyor insan galatasarayın haline ya,spor rekabet oldukça güzel,eskıden ne guzel derbi maçlarda yıldızları izlemeye gider,bir hafta yıldızlardan bahsederdik.sımdı bakıyorum galatasaraya almıslar altan,iliç.gercekten üzülüyorum.ki sadece ben değil diğer fenerlilerde rekabetin olmamaısndan uzuntu duyuyor,ligin kalitesi gs gibi takımlarında yapacagı transferlerle artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Heh, hasat mevsimi geldi galiba ortalık armut dolmuş... Bu miyaw33 de forumun yeni şakası galiba, benzeri ekşi sözlükte de vardı 1 nisan şakası olarak mustafa sandal diye.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 6-0 kusucam artık bi beşiktaşlı olarak[signature][hline]Happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 artık durumu anladım sanırım bu 6-0 Allah'ın fenerli dostlara bi hediyesi yoksa naapacaklardı bunca sene bu 6-0 olmasa her derde devaymış meğer adamların avrupadan elenirler 6-0 bjk ye kalecisiz yeniller 6-0 gs transfer yapamaz 6-0 hadi bakalım kaç yıl daha bunla yaşanacak... Sen üzülme gs transfer yapamıo die senin takımın ii olsun avrupada tur atlasın yıldızlar hep gelir senin stadına merak etme sadece yıldız izlemekse senin derdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ulan deli etmeyin beni.nasıl üzülüosun rekabet yoktu ya.son haftaya kadar şampiyonun kim olcagı belli olmıyan lig hangi ligdi anlamıorum.şampiyonluk gidicek die tutuşan takım hangisiydi acaba hala 6-0 diosun 5-1 yenilip kupayı verdiginiz maçı biz hatırlatıomuyuz habire.ki o en tazesi.6-0 biteli kaç sene olmuş hala onla övünüosunuz biri de hala bench press resmi koyar kendi çapında olsun ama siz egleniosanız.ne mutlu bana.sizi böle görmek gusel[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 miyaw sus.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 oki cin.seni kırcagıma birinin kafasını kırarım.msg atmayı kesıyorum,isteyen ö.m atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sakin olun , kitlenmesin pls.. miyaw33 tabirlerine dikkat et lutfen.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Vodan, 03 Ağustos 2005 15:41 tarihinde demiş ki: Galatasaray, baloya davet ettiği futbolcularından, kişi başı 1,5 milyar lira istedi Her ne kadar kolpa gibi görünsede gecenin bu saatinden olsa gerek gözümden yaş geldi gülmekten.. :D[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 pires gelmicem diomuş.ergun gursoyda hem piresi hemde kily gonzalesi alıcaz diomuş :) töbe makaramı yapıo bunlar bizle[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla galiba taraftarı oyalamak ıcın alttan alttan lıge yaklastırdılar bizi.oyaladılar yani.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yok yaw çaktırmayın. Pires falan şu anda dikkat dağıtmak için. Ronaldinho yu aldık alacaz. Çaktırmamak için ortaya pires gonzales isimler atıyoruz. Baloya yetişecek. Sonraki hedefimiz de zaten Joe Cole sol kanada...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ashley cole da yedekte bekliyormuş.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Haber Fotomaçta fln yayınlansa kesinlikle paste etmezdim ama Nethaber'e de güvenmeyeceksek kime güvenelimki :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 resmı sıtemıze guvencesde ergun gursoy saolsun oda sallıyo harbı ya bız kıme guvences?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bugün Sabah ta manşet vardı "Galatasaray çıldırdı" diye. Pires 3 senelik teklifi yine reddedince manyamışlar iyice. 2 senelik ve senede 4 milyon dolar teklif etmişler. Oha be o paraya neler yapılır. Tamam Pires de, o kadar da değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Ağustos 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yalan haber oldugu belli degil mi sence?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 delirecem ya.hergun lig tv izliyorum.ve gs piresi transfer etti diyecek die[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya prestij meselesi oldu artik biraz sanirim. o yuzden iyice aciyor gs yonetimi kesenin agzini.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 GS pires'i alabilir çünkü zegna'nın dediği gibi artık iş prestij meselesine döndü.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu arada dolar da değil euro ymuş... Senelik 4milyon Euro... Wöehh... Bana versinler o parayı Piresten 10 kat iyi oynarım be...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Pires i alır galatasaray Alır alır :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tamam pires de yani senede 4 milyon Euro kim bulmuşta Gs veriyor..[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 taraftar feci umutlandi artik transfer etmesi lazim.. yönetimin kaderi bile bu transfere bagli olabilir gibime geliyor. sasa ile gs taraftari yetinmedi dogal olarak.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Cintonick, 03 Ağustos 2005 17:18 tarihinde demiş ki: pires in transferindeki aşamalar. gs almış presi..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar