gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hep sikæt ediors arkadaslar, ewet bn de bu snawa gircm seneye ama olumlu yönleri de war, Söyle bisey gözüme çarptı örneğin Bu sene öss ye girenlerin sadece yuzde 38 i lise 3 ü bitirmiş bu sene, yani yuzde 62 lik kısım ki büyük bi kısım, yeni gelen arkadaslara engel teskil ediyor(:D),Bu sene gerçek kahramanlar ortaya çıkacak bence, çok büyük bi düşüş bekliyorum ben şahsen öss ye yeni sistemle girecek olanlarda.. Bu sene 1.700.000 kisi girms öss ye ama sdc 600.000 i bu sene lise 3 ü bitiriyor, seneye bu kalabalığı aşıcaz insallah.. Bide ülke için de daha iyi oldu bence, ezberci olaylar kalktı, yeni sistem çok werimli olmasa bile , vatan çocuğuna eskisinden daha verimli olacaktr, adam muhendislik bölümüne giriyodu dinamikten çakmıyodu, simdi daha ii oldu sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Lise 3'deki konuların gelmesi iyi oldu , ayrı ayrı hem okul derslerine hem de öss'ye kasmak zorunda kalmicaz , ikisini de çıkarıcaz aradan. yanlız lise 2'deki trigonometri süründürücek beni hühü. :'([signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 insanlarin karsi cikmasi islerine gelmedigi icin. yoksa sistem oncekine gore cok daha iyi. bir sonraki asamada sinav sayisini artirabilirler bile... senede 3 sinav yapilir. en yuksegi ya da ortalamasi falan alinir... gelistirilebilir bi durumda.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 28 Temmuz 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 karşı çıkmamız işimize gelmediği için değil , sınav sistemi aniden değiştirildiği için.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Temmuz 2005 11:28 tarihinde demiş ki: Lise 3'deki konuların gelmesi iyi oldu , ayrı ayrı hem okul derslerine hem de öss'ye kasmak zorunda kalmicaz , ikisini de çıkarıcaz aradan. yanlız lise 2'deki trigonometri süründürücek beni hühü. :'( Trigonometri güzeldir eylencelidir yav sevin matemetiği![signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya severim matematiği , hatta lise 2 konularının topunu severim , yaparım da işte trigonometride dönüşüm formülleri var , bilmemne formülleri var , sevmiyom onları. :'( onlar hariç severim yani.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Adam koyacak önüne soruyu, bul da ters dönüşüm formulunu fln ustelik masaya fln yazmak da yok, nası yapcn?Trigonometri 30 60 90- 37 53 90 ißaret deil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Triginometride 37-53 ucgeni yoktur zaten, fizikte geometride olur o, matematik kabul etmez onu. Tam 0,6 0,8 degildir cunku o sin'ler cos'lar, ince de olsa kusuratlari vardir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Temmuz 2005 13:15 tarihinde demiş ki: karşı çıkmamız işimize gelmediği için değil , sınav sistemi aniden değiştirildiği için. degistirilince noluyo? yaristigin kisiler senin onune mi geciyo? sinav herkes icin degisti.. dedigin gibi bu sene aciklayip sonraki senenin sinavi degisseydi, yine insanlar feryat figan... hadi canim ordan, gorende haksizlik var zannedecek.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Değişen sistemler hep öğrenci için kötü olmuştur günümüz Türkiyesinde.. İnşallah döngü değişir..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 TM ler icin avatajsiz, FM ve TS ler icin avantajli ilk olarak, 210 dakkada 180 soru yapilacak cünkü. Ayrica Fen Lisesi mezunlari falan öne gececek lise 3 derslerinin de katilmasiyla. Keske benim zamanimda olsaydi bu olay[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 abi walla tüm yazanlara +1[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: riglous, 28 Temmuz 2005 18:29 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 28 Temmuz 2005 13:15 tarihinde demiş ki: karşı çıkmamız işimize gelmediği için değil , sınav sistemi aniden değiştirildiği için. degistirilince noluyo? yaristigin kisiler senin onune mi geciyo? sinav herkes icin degisti.. dedigin gibi bu sene aciklayip sonraki senenin sinavi degisseydi, yine insanlar feryat figan... hadi canim ordan, gorende haksizlik var zannedecek. BİZE BİR EMRİVAKİ YAPILDI, BEN KİŞİLİKLİ Bİ İNSAN OLARAK BUNA İSYAN EDERİM ARKADAS.. [Bu mesaj gokkkan tarafından 28 Temmuz 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Onceden haber verseler emrivaki olmayacak miydi, referandumla mi yapsin adamlar bu isi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya böyle bir şeyin 3 sene öncesinden haber verilmesi lazım biz 2008 öss yi böyle yapacaz ona göre okul dersleri vıy vıy vıy demeleri gerekirdi. Neyse bir haksızlık olduysa herkese oldu bence şartlar yine eşit, biz yırttık böyle öys işleriyle uğraşmadan çok şükür[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Eğer böyle bir sistem koyulacaksa, sadece bu sene lise 1 olacaklar için koyulması gerekirdi ki insanlar taa en başından kassın, sallamasın dersleri.. Artık iş işten geçmiş bu sene girecekler için.. Herkes patır patır dökülecek, puanlar dibe vuracak..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Baggio, 28 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Triginometride 37-53 ucgeni yoktur zaten, fizikte geometride olur o, matematik kabul etmez onu. Tam 0,6 0,8 degildir cunku o sin'ler cos'lar, ince de olsa kusuratlari vardir. vay be üniversitede mi öğrendin ben bilmiodum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Senede 3 sinav mi? Devlete ne kadara mal olur bu sen biliyor musun? Dogrusu senin dedigin belki ama ekonomik yuku cok fazla, ayrica herkes sinav ucretini odeyemez 3 kere... vs. vs. Teoride dogru pratikte imkansiz bir dusunce[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 her sınavda 40 ytl istemezlerse gayet de pratikte gerçekleşebilecek bir olay bence güzel olurdu[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 su gune kadar benim duydugum en buyuk isyan tum hayatimizi 3 saate sigdiriyolar yorumuydu. e bunu asmak icin 3 sinav diye bi sey salladim, ama salladim yani bu kadar ciddiye almaniz gerekmez. ilerde olur belki... kaldi ki ulan 3 sinav dedik insanlar para vermemekten bahsediyo ya... yani sizi bedavaya uni.'ye soksalar, niye ustune para vermiyolar diye aglarsiniz yine... akil fikir... @gokkan, emrivaki... sen lisede ogretilenleri ogrenmek zorunda misin? evet. daha ne? ne emrivakisi? adam gibi derslerine calismissan gayet yaparsin. kaldi ki degisiklik lise3'un eklenmesi. daha lise3'e yeni gecmissiniz neyin yaygarasini yapiyosunuz. bence yatin kalkin halinize dua edin. bu sene, onceki senelerden giremeyen insanlar zorlanacak en fazla. onlar lise3'u hic okumadilar cunku. bence bu sizin lehinize oldu biraz da... ama siz buna bakmayin, AGLAMAYA DEVAM ARKADAS... penguende bi karikatur vardi, haliniz resmen oyle: ".... Ulan ben de neden 2 saatte 3 soru cozebildim diyordum?! tabi yaa! anamin verdigi akideleri yutmayi unutmusum... ohh bee! bi an neredeyse elveda odtu diyordum lan!" bahane bulmayi birakin, nasilsa bi ise yaramayacak.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Baggio, 28 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Triginometride 37-53 ucgeni yoktur zaten, fizikte geometride olur o, matematik kabul etmez onu. Tam 0,6 0,8 degildir cunku o sin'ler cos'lar, ince de olsa kusuratlari vardir. geoda da 37-53 üçgeni yoktur 3-4-5 üçgeni vardır o da 37-53e denk gelmez ayrıca güvender başkanı geçen sene her yıl sonunda sınav ve bunun ortalaması olayını attı bu daha çok stres daha çok okulda yalakalık daha çok insanları birbirinden uzaklaştırır bizim sınıflarda yoktu ama finalde bazı sınıflarda çocuk paso ses çıkartıp başkalarının onu geçmemesini sağlayıomuş fln fln ayrıca eğer sen lise3 olcaksan lise2deki konuların yarısı zaten össde çıkıyordu. fiziğin 2. dönemi kimyadan da denge çıkmıyor bio full geliodu mattanda logaritma üstü kapalı olarak kullanabiliosun üslü sayılarda daha kolay çıkıyordu tekrardan ayrıca eski sistemde çok çalışan otu boku yapabiliyordu bu sistemde zeki öğrenci ile aptal öğrenci bariz ortaya çıkacak 34252 soru çözmen sana çok az avantaj getircek bunun anlamıda özellikle zırıl zırıl derslerde ağlatılan fen liseleri bariz ötesi öne geçcek bi de asıl 2006nin koyan yanı sizden çok dersanelere oldu hocalarla konuştum bugun dersanede(izmir körfez öys ağırlıklı dersanedir) konularda problem olmadığını ama zaman olarak matematikçilerin çok zor durumda olduklarını söylediler 8-10 saat arası trigonometri gene 8-10 arası türev integral varmış :) ne diyim keşke bu sene olaydı daha iyi olurdu diye hala düşünmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ugurla göte gelmemeyı denıcez hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 asıl uğurla gte geleceksiniz söleyeyim; adamlar geçen sene deli mat soruyolardı bu sene size trigo karmaşık sayı integral türev karışımı soruları döşerler emin ol nihahaha =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Lise 2 konularına baya hakimim (kimya dışında{kimyaya koyim}) benim için iyi oldu şahsen lise 2 ve 3 konularının dahil edilmesi bakımından...[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 29 Temmuz 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: slayer__, 29 Temmuz 2005 01:53 tarihinde demiş ki: tekrardan ayrıca eski sistemde çok çalışan otu boku yapabiliyordu bu sistemde zeki öğrenci ile aptal öğrenci bariz ortaya çıkacak 34252 soru çözmen sana çok az avantaj getircek bunun anlamıda özellikle zırıl zırıl derslerde ağlatılan fen liseleri bariz ötesi öne geçcek bi de asıl 2006nin koyan yanı sizden çok dersanelere oldu hocalarla konuştum bugun dersanede(izmir körfez öys ağırlıklı dersanedir) konularda problem olmadığını ama zaman olarak matematikçilerin çok zor durumda olduklarını söylediler 8-10 saat arası trigonometri gene 8-10 arası türev integral varmış :) ne diyim keşke bu sene olaydı daha iyi olurdu diye hala düşünmekteyim Bence eski sistem asıl bilgiden çok yetenek ve soğuk kanlılığı ölçtüğü için inek öğrenciyle zeki öğrenciyi ayıracak. Son 60 soru daha çok bilgi ağırlıklı olacağı için ezberleyenler prim yapacak[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar