Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Werewolf said: Yüce İsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 et tu brute? meali; sende mi selin! öyle tabi. seneler sonra okuyup güleriz diye yazmistim ben öyle. hepsi bi showdu arkadaslar, dagilabilirsiniz. bi de kardesimin bu topigi acmis olma ihtimali seceneklerimiz arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hahaha cok iyiymiş ya topik hoşgeldin küçük kelebeyim sjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 topikten kazanımım özlediğim "hoşunamı gitti" şarkısı oldu, radyo odtü (L) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 nil, mix'le görüşüyor musun hala? o çocuk sana aşık bak, söylemedi deme. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 vaniLLe said: yaaa.. neden herkes ayni seyi söylüyoo anlamiorum ... milletin resimleremi bakip msj attigini hic sanmiorum.... ama neden bu kdr cok msj olduguna bende sasirdim.. burasi yonja gibi tanisma sitesi diil sonucta.... forum burasi ya.. resimle alakasi oldugunu sanmiorum.. sanirim tamamen tesadüf... AHAHAHAHAHAHAHAUSDHASDFHASDKJAHJASDASDFADDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hoşgeldin vanillecim, nikinin anlamı nedir? çok güzel çıkmışsın fotolarda, en kısa zamanda görüşelim, kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 @ginaly: abi ahahaha ''sanirim tamamen tesadüf....'' ah be yaman celiski. Ractamainus said: nil, mix'le görüşüyor musun hala? o çocuk sana aşık bak, söylemedi deme. haha cok yanlis bi tespit =P alakasi yok. 5 buccuk senedir kankushum o benim sdf. arkadaslar dogrulayin. fede said: hoşgeldin vanillecim, nikinin anlamı nedir? çok güzel çıkmışsın fotolarda, en kısa zamanda görüşelim, kib mrbb fedee=)) sakine alcaktm nicki ama kalmamish, vanille aldim bende eihihi. Izzet yildizhandan le le le le saqinee niye aldhin elinea var ya ehehe o iste.. bide görüshelim derken neyi kastettinkiiine anlamadim?!!?:S:S -ulan artik taklidi bile yorucu geliyo- [hr] Ayrica ne var lan aa. ibo amelelikten gelip arabeskci olur metedersiniz. benim ne eksigim var. farzedin ki ben de amelelikten gelmisim. arkasinda duruyorum. olaya cok farkli bi boyut getirdim. Ya polemiye girelim, ya da susun. yok artik sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ay dayanamicam. post. "LL maL vaniLLe" said: kerem yani mix beni buraya cagirirken seviyeli ve eglenceli bir tartisma-arkadaslik ortami diye söyledi ama bu yasananlardan soora pek inanamiorum buna...[ ARKADASLAR ARTIK INANIYORUM!! BELIRTMEK ISTEDIM! ha bi de imzalarim göz yasartici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bkz kendi topigini kendi trolleyen insan tiplemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 geçen empatin topiğinde de dedim. yüklenelim arkadaşlar sağ kalırsa iyidir diye. evet öyleymiş sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ne ne ya öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ha evet. kesinlikle. yasiyorum. sapasaglamim. beton gibiyim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hah onu diyorum. taş gibisin. sağlamsın. onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Selam. Post kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aleyküm selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 beton beton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu arada kerem ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ne upliyonuz ya. kerem duruyo, siz görüsmüyor musunuz? lan sen beni keremle tanistirdin bi de utan. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hosbulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bayansınız galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Penthesilea said: Vanille eğer fake değilsen hoşsohbet birine benziyorsun, pati iyi bir kullanıcı kazanmış.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü FKJANŞSKDFJNAŞSDKJFNASKDJFNASKJDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar