Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabırsızlanıyorum?

FatalString

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar..
Ben az önce sendit.com dan swg siparişini verdim. Oynamak için sabırsızlanıyorum. Tecrübeli swg oyuncuları olarak sizlere birkaç sorum olacaktı.

1-)Hangi gezegen ve hangi ırkı seçmeliyim. (her ırkın ayrı bir zevki vardır ama...)

2-)Sanırım Eclipse en uygun server. Oyuna alışmak ne kadar zaman alır?

3-)Oyundaki base basma olaylarından oyunun hikayesi etkileniyor mu (ki öyleyse süper olur).

4-)Base basma olayların (npc base i ise) karşılık geliyor mu? Yani ek birlikler filan..

5-)Sendit.Com dan ne kadar sürede elime ulaşacak...

6-)CU nedir? Forumda arama yaptım ama tam anlayamadım. Açık bir dille özetlerseniz sevinirim.

7-)Şehir kurma olayı var mı gerçekten. Sembolik mi yoksa gerçekten yaşayan bir şehir kurabiliniyor mu? Şehirinizi impriallerin basması gibi olaylar var mı? Şehir büyüyüp daha da güçlü bir merkez olabiliyor mu?

Biraz uzun oldu ama... yeni başlayacak arkadaşlar için yardımcı olacaktır sanırım...

Yorum ve tavsiyeleriniz içn çooook teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

1-)
Gezegen olarak tatoonie mos eisleyden başlıyorsun.Bu arada her ırkın kendi özel yetenekleri var.Mesela zabrak'ların combat'ta +ları varken , twiklek lerin de entartanier (eğlence sektörü diyelim :) ) da + ları var.Ben Human'im :)
2-)Ben 1 ay oynadım şu an tatildeyim oynayamıyorum.2 hafta gibi bir sürede oyuna alıştım tam anlamıyla öğrenmek :) Aylar sürer kesinlikle :)

3-)Tam olarak bilmiyorum ama oyun 2 yıldır aynı zaman birimi içinde :)

4-)Npc Baselar yok.Olanlara da dalamıyorsun (imp prison gibi :) ) Player City Baseleri var onları koruyan npc birlikler olur. Onlarla savabilirsin :) (deneme )

5-)Bilemiyorum 1 haftada da olabilir gümrükte takılıp oyun patlayabilirde :)

6-)Cu 'nun açılımını unuttum ama çoğu insana göre kötü çoğuna göre iyi :) Bilmiyorum fazla bilenler anlatır :).

7-)Evet.Mesela Corbantist serverinde YakınŞehir şu an metropol durumdaymış ve günün her saati en az 15 kişi varmış.Rebel ve Imperial şehirleri olarak açılıor :)
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna eclipse server inde gir. Arkadaşın dedigi gibi tatoine de biraz level inin ayarında yaratık kes. Para gerekirse birazda NPC (player olmayan adamlar/karakterler) kes ve üzerindeki para ve eşyaları al. Paran ve level in artınca. Starport dan dantoine mining outpost gezegenine gel ve orada türk bulursun. Birde adın türkçe karakter olursa daha rahat bulursun.
İlk defa online oyun oynayan ve bu oyunlarda tecrübesi olmayan arkadaşlara türkçe anlamı olan adlar vermelerini tavsiye ederim. En azından çevredki insalar ne olduğunu bilirler.
Bu arada mop a gelirsen (gelmesende) bana /tell at yardımcı olurum Her konuda. /tell ulubatli yardım :))
--
Eclipse
ulubatli hakan
vodo
Sosyal ağlarda paylaş

selam yoldaş. bu bir imparatorluk mesajıdır. şehrimizi ileri karakol olarak lok gezegenine rebel üslerinin ortasına kurmuş bulunmaktayız ve imaparatorluk subaylarına her türlü desteği ve yardımı vermek için hazırız. oyun içinde khas'bin adlı imparatorluk subayına /tell komutuyla mesaj veya in-game e-mail yollaman yeterlidir. elimizden gelen her türlü maddi ve manevi desteği sunmaktan onur duyarız. imparatorun yolunda, gücün gerçek tarafında olan yolculuğumuzda seni de aramızda görmekten şeref duyarız. GÜÇ SENİNLE OLSUN...
Khas'bin Qebex

The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...

[Bu mesaj khas tarafından 28 Temmuz 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Barış, gerçekten galaxy de uzun zaman önce yitirilen bir kavram. Barış belki bir daha asla olmayacak. O yüzden gücün gerçekten yoğun olduğu tarafta olmak daha iyidir. Biz pasif insanlar değiliz. Gücü pasif yönde kulanmayı sevmeyiz...

Peace is a lie, there is only passion
Through passion I gain strength
Through strength I gain power
Through power I gain victory
Through victory my chains are broken
The Force shall set me free
[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...

[Bu mesaj khas tarafından 28 Temmuz 2005 10:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FatalString, 28 Temmuz 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
MMORPG (ve bütün RPGlerde) tecrübeliyim.
Şimdi asıl cevap beklediğim soru = imperal ya da rebel ?
Gece rüyamda bir ses duydum;
Peace is a lie, there's only passion.
Acaba bu sese kulak vermelimiyim? :)

Rebel olcaksan kesinlikle Eclipse gir tabi türk guild ariyorsan ama imp. olacaksan bizim server a gel derim :) eclipsede yeniden kurulmaya calisiliyor yeni bir imp. sehri ama ne durumda bilmiyorum en son gidip bagitimda birsey bulamamistim yani son söz olarak

REBEL= Freedom City, Eclipse Server
IMPERIAL=Yakınşehir, Corbantis Server
iki serverindan kalabaligi hemen hemen ayni en kalabalik server bria arkasindan bunlar geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Deno-, 28 Temmuz 2005 11:01 tarihinde demiş ki:
There is no emotion...
There is peace.

There is no ignorance...
There is knowledge.

There is no passion...
There is serenity.

There is no chaos...
There is harmony.

There is no death...
There is the Force.

Peace is a lie
There is only passion
Through passion I gain strength
Through strength I gain power
Through power I gain victory
Through victory my chains are broken
The Force shall set me free
Sosyal ağlarda paylaş

duyduguma göre yeni sistemde fp istemiyormus emin degilim ama birde arkadas total experiance alacak basta olmak istedigi tarafin uzy gorevlerine baslarsa otamatikman o taraftan oluyor sanirim emin degilim ama sorun degil rebel/imp oldugun an turker yardim eder 5dkda olursun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...