sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 icq listemde ilk defa sadece 3 kişi online kaldı (online derken hepsi awaydi yani ama icqları açıktı) yuh dedim, ben bugüne kadar en az 8 falan görmüştüm. insanlar bu sıcakta direk kendilerini yatağa atıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 gece uyunmaz... sabah uyunmali kanimca icqundakiler tatildedir, bu da yazin geldigine bi isaret olduguna gore susmali miyim? evet *!sicaktan beyni buharlasmaktadir*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 30 şınav cek sonra 30 mekik terleyince git bi soguk dus al sonra yat yataga yorgun bi sekilde direk uyuyosun:P ben yatıyom mesela simdi ohh :p[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 obaaaaaaaaaaaaaaa beyler inanmıcaksınız ama cam acıktı benim odamın kapısını bi actım veeeeeeee acaip cereyan yaptı baya soguk esiyo üşüdüm valla.) nasıl esiyoı anlatamam yırtınıyo rüzgar içeri dolucam diye:) OLEYYY BEEEEEE[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Offf Sabo, konu başlığını görünce ben de denizde karpuz kabuğu gördün sandım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: ghaldszar, 05 July 2003 04:35 tarihinde demiş ki: Offf Sabo, konu başlığını görünce ben de denizde karpuz kabuğu gördün sandım. :) poaaaaaaa:)[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 benim icq dada 8 kişi online ama sadece biri türk:)[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben tatilden geldim rezalet ya istanbul sıcaktan eriyor her taraf off bir de şu kermit diyor ki ben antalyadayım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar