Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Abowww kiymetlimmmssss oldu mu? =)[signature][hline] Adam düzelteyim derken tamamen batirmis =). Dilimizde yazıldığı gibi okunur... [Bu mesaj Bloodless tarafından 04 Ağustos 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Aranızda benden başka diksiyon dersi alan yok sanırım... Siz yapacağız demeye devam edin :) doğrusu yapıcaz olacak[signature][hline]rtc
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Türkçeyi düzgün kullanın diyorsunda ölecem yazıyorsun .. Öleceğim dir o =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 başa döndü yine. görülüyor ki çoğu insan anlatılmak isteneni anlamamış "sen böyle diyorsun , böyle yapıyorsun." diye karşı saldırıya geçmek üzere hazırlanmış.[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hızlı konuşmak için yutabilirsin ama istanbul türkçesi içinde yapıcaz diyemezsin! türkçen kaç evladım senin... diksiyondan bahsediyorsun...Geljem dönjem die konuşalım türkçe falan kalmasın ortada. töbe töbe[signature][hline]
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dili düzgün kullanmak gerek. Anlaşılır yazmak gerek. Siteye ilk girdiğim zamanlarda (ki çok eski değilim) "HerkeZ" yazılmasına bile inanılmaz sinir oluyordum. Şimdi fazla sallamıyorum açıkçası. Çünkü uyarsan anlamıyor yazan arkadaş. Ayrıca bırak imlayı noktalama işareti ve büyük harf kullanmaktan aciz cahiller varmış. (Ben bunu gördüm) Dolayısı ile amaç güzel. Ancak bir yere varacağını sanmadığım beyhude bir çaba olduğunu eklemem gerek. Konu ile ilgili 7-8 başlığa cevap yazmışımdır bu şekilde... Rahatsız olan birilerinin olması bile sevindirici nihayetinde =) Edit [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Ağustos 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Açıkçası anlaşılır olsun istiyor konuyu açan arkadaş. İmlasında falan değil bence ama konu biraz saptı. Ama Türkçe'yi güzel kullanmak lazım her halükarda.[signature][hline]
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 elimizde deil artık bende yapmak istemiyorum ama alışmışım işte çok zorlanıyorum hızlı yazınca elimde olmadan kullanmak zorunda kalıyorum sanırım daha kolay geliyor bu şekilde yazmak[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Bloodless, 04 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki: hızlı konuşmak için yutabilirsin ama istanbul türkçesi içinde yapıcaz diyemezsin! türkçen kaç evladım senin... diksiyondan bahsediyorsun...Geljem dönjem die konuşalım türkçe falan kalmasın ortada. töbe töbe istanbul türkçesi diye saçmalamayın ya. diksiyon dersi diye bir şey var. ben de biliyorum, "yapıcaz". arkadaş doğru söylüyor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben burdan belirteyim de sonra benim yuzumden olme. turkce karakter yok klavyemde ne yazik ki...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İnternette dilbilgisi kurallarına dikkat edilmesi gerektiğine yürekten katılıyorum.yani en azından kelimeler doğru olsun.büyük harf, noktalama gibi şeyler tamam biraz zorlar ama en azından "çakı" yerine "caki" yazmayalım değil mi? ayrıca yazılar arasında bir şey dikkatimi çekti halk arasında kullanılan "gitcem , gelcem , yapçam" gibi kullanımlar yanlış. yazılışı "gideceğim , geleceğim" gibi olan kelimeler konuşmada ya o şekilde ya da "gidice(e)m , gelice(e)m" şeklinde kullanılır. nerden çıkarıyorsun derseniz bana bunu lisedeki tiyaro hocam söylemişti.tabii kullanım yine size kalmış.[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Head, 04 Ağustos 2005 15:14 tarihinde demiş ki: başa döndü yine. görülüyor ki çoğu insan anlatılmak isteneni anlamamış "sen böyle diyorsun , böyle yapıyorsun." diye karşı saldırıya geçmek üzere hazırlanmış. said: Absolut, 04 Ağustos 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Birazdan suçlu duruma bile düşürürler seni :) hatta düşürmüşler bile... olay resmen leet yazım şeklinde döndü. i harfine basabilecek olmasına rağmen ı kullanır ğ harfine basabilecek olmasına rağmen g kullanır ö harfine basabilecek olmasına rağmen o kullanır. elbette, elinde ingilizce klavye olan kişilerin türkçe harf kullanmasını bekleyemeyiz. ama bazılarının elinde bariz türkçe klavye var, buna rağmen kullanmıyor. e madem öyle ne diye aldın ki? :) sonra ölecem değil ölücem olayına takılılır, bu hadisenin önemsiz olduğu söylenir, bu sefer suçlu zopik olur, "boşuna uğraş verme" gibi şeyler söylenir. mesela ben de benzeri bir konu açmıştım, http://forum.paticik.com/view.php?id=131885 burda da aynısı olmuş. şahsen Zopik'in arkasındayım. +1 diyorum kısacası.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Ağustos 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Birazdan suçlu duruma bile düşürürler seni :) Keşke herkes elinden geldiğince düzgün yazmaya dikkat etse. (hehe 2 kez kontrol edip yolladım) baba devrik cümle 1'ncisi kusura bakma :P
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ama devrik cümleler yanlışlık değildir :) ekleme: 1'incisi :p[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 [Bu mesaj Sailor tarafından 04 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 devrik cümle hatalı cümle değildir, şiirlerde devrik cümle kullanılıyor mesela.[signature][hline]Beş Hececiler
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yoda devrik kuruyosa bi bildiği vardır.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya aslinda halkisin maa bne o kdara hılız yazıoyrmu ki bzaen yanlis yazablyirom[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ı yerine bazen i yazardım eskiden cünkü türkçe yazınca "E+Q3472984" gibi şeyler çıkardı. türkçe karakterler yüzünden sanırım. öyle bişey olmasın diye ı i ayırıyordum:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben dikkat etmiyorum pek ş yerine s ö yerine o yazabiliyorum pek çok kez ama msn de sadece sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geçenlerde thread vardı kelimelerin ilk ve baş harfleri aynı olduğu sürece içindeki harflerin yeri değişirse deişsin okuyabiliyormuşuz ... türkçe bozulur belki , ki ztn onu söylemek zor olur .. yani yazarken başı sonu doğrulayın sora saçmalayın farketmes ... gnedçleree yurdüyordm..[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 farkeder. okumayı zorlaştırır. ben mesela ilk başta "gençlerde yürümüyorduk" gibi birşey zannettim, biraz deşeliyince geçenlerde yürüyorduk olduğunu farkettim. sen orda sık yerine sik yazarsan taş yerine tas yazarsan anlamı değişir kelimenin, hatta bu da tüm cümlenin anlamını değiştirebilir. ha tabii diyorsan "biiiz!! asdadadsadas zuzuzuz ile anlaşan nesliiiiiiiz!! biiiiiiz ne yazılırsa yazılsın anlarıııııızz!!" ona ben karışamam, ancak anlamayacak kullanıcılar için de bu tip şeylere dikkat edilmesi gereklidir.[signature][hline]Beş Hececiler
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu konu beni aşar[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Türkçeye saygı gibi konuları bir kenara bile bıraksak herkesin sizin arkadaş grubu içinde kullandığınız dili anlama gibi bir zorunluluğu yok. Arada sırada bir yerine bi gidiyorduk yerine gidioduk falan kullanılabilir olsa bile bu sürekli devam eden bir tutum halini almamalı bence. Her şeyin ötesinde düzgün bir dil kullanmak daha estetik bence...[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 evet dikkat etmek lazim tabii de olmuyor iste . ben bilgisayar kullanmaya basladigimda yoktu oyle her yerde turkce klavyeler ordan aliskanlik heeheh acikcasi cokta bir sorun oldugunu dusunmuyorum i nin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 düzgün yazarım hep. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Öne çıkan mesajlar