Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EoA Clanı

HybRiD

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Nebula da herkez bizi tanır. 5vs5 e kadar maç yapabiliriz.

Bu arada biz bir Soldat Turnuvası düzenliyoruz :
www.soldat-tr.com/forum sitemizin forumundan Turnuvalar bölümüne girip detayalara bakabilirsiniz. Şöyle bi 32 oyuncu düşünüyoruz Turnuva için şimdilik 14 Oyuncu kayıtlı. Turnuvanın ilk maçı 20 Haziranda başlayacaktır.[signature][hline]http://www.soldat-tr.com
http://cs.soldat-tr.com

Envoys of Azrael CLAN ----- HybR!D (owner)
Sosyal ağlarda paylaş

28 Mayıs Cumartesi yapılan Eoa vs Fire clan macında galibiyetinizden ötürü tebrik ederiz.

[Fire] clanı adına [Fire] BlaCkDaGGeR

dipnot: fakat 4 hazirandaki maçta kurtulusunuz dahi yok okadar diyorum :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 30 Mayıs 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Fire ı yerle bir ettik deyipde insanların kafasını bulandırmayın. Fire da olduğum süre içinde EoA ile en az 5 maça çıktım hepsini kazandık. Sadece son maçı aldınız onda da takımda ben ve Loren yoktuk. Fire ın dağılmasında EoA nın en küçük artı yada eksi bir olayı olmamıştır.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 30 Mayıs 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
28 Mayıs Cumartesi yapılan Eoa vs Fire clan macında galibiyetinizden ötürü tebrik ederiz.

[Fire] clanı adına [Fire] BlaCkDaGGeR

dipnot: fakat 4 hazirandaki maçta kurtulusunuz dahi yok okadar diyorum :P

fire'ın dgılmasına üzüldüm.sizinle yapılan son maçta oynadım sadece.ve büyük zevk aldım.maç sonrası killer'ın söylediği;
"taktik hatası yaptık,organize olamadık,siz de çok iyi oynadınız tebrikler."
sözlerine katılımakla birlikte,
maç öncesi,esnası ve sonrasında küfür,hakaret vs vs.. üzücü durumlar yaşanmadığını da vurgulamak istiyorum.demekki seviye hakedene..
ihtimal var mı bilemiyorum fakat fire'ın kısmen de olsa toplanması çogu oyuncu için iyi olurdu.en azından benim için.
maçlara devam eder..adam gibi,keyif alarak oynardık..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 14 Haziran 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
Fire dagılmadı, Killermax bitmiştir fire diyene kadarda dagılmayacak

Killermax gelip resmi açıklama yapmadan FIRE dağılamaz.

Bizlerin seviyeli oyunculugumuzu surdurecegımızden emın olabılırsınız. Şu anda tek ve en aktif üyesi olarak Fire clanı adına saygılar.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
said:
BlaCk, 16 Haziran 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
said:
BlaCk, 14 Haziran 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
Fire dagılmadı, Killermax bitmiştir fire diyene kadarda dagılmayacak

Killermax gelip resmi açıklama yapmadan FIRE dağılamaz.

Bizlerin seviyeli oyunculugumuzu surdurecegımızden emın olabılırsınız. Şu anda tek ve en aktif üyesi olarak Fire clanı adına saygılar.

Bu msj ı yazan arkadaş bana msn de soldatı bıraktığını artık uo oynayacağını söyledi. Fire'nın owner ı killermax uzun süredir ortalarda yok, tjutg simzb fire dan ayrıldı, coldfire eoa ya geldi, firenın diğer oyuncuları "Dalton's adında clan kurdu".

Fire artık yok. Şuan en güçlü clanın eoa olduğunu tahmin ediyorum (RAKİP YOK A.Q ASDASDAS :D ) ve şuan "esl 3on3 ladder" deki tek türk clanı olan ve 13. sırada olan eoa ya başarılar diliyorum.[signature][hline]http://www.soldat-tr.com
http://cs.soldat-tr.com

Envoys of Azrael CLAN ----- HybR!D (owner)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HybRiD, 16 Temmuz 2005 09:43 tarihinde demiş ki:

Bu msj ı yazan arkadaş bana msn de soldatı bıraktığını artık uo oynayacağını söyledi. Fire'nın owner ı killermax uzun süredir ortalarda yok, tjutg simzb fire dan ayrıldı, coldfire eoa ya geldi, firenın diğer oyuncuları "Dalton's adında clan kurdu".

Fire artık yok. Şuan en güçlü clanın eoa olduğunu tahmin ediyorum (RAKİP YOK A.Q ASDASDAS :D ) ve şuan "esl 3on3 ladder" deki tek türk clanı olan ve 13. sırada olan eoa ya başarılar diliyorum.

13 yada en fazla 14 yaşındaki bu arkadasımızın dedıklerıne gulmeden gecemıyorum.

ve şimdi Killermaxın en son ve yeni acıklamasını aktarıyorum.

"Eylul ayında Fire yine,yeniden geliyor."

Üstelik tamamen farklı bi sistem ve kadroyla.

Dipnot: ben bu konusmalarını yaşındandır diye yorumladıgım arkadasın dedıgı "ben artık uo oynıcam" cumlesını duzeltmek ıstıyorum. Zira kendisi sacmalamak konusunda cok basarılı.
Soldat'a killermax dönene kadar ara verıyorum yani tagsız cok az oynayacagım demistim. Halade geçerlidir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...