lizardking Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 neyse 3. sü erkek olur işalla ...[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ooo 2 kız olmadı.. bunun asılanı var şusu var busu var.. zor işin çok zor abso.. hayırlı olsun gerçekten de..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Aboo 2. de mi kız... Bitane abi lazım bunlara şimdi hemen bi erkek çocuk yapın yoksa işiniz zor :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Sensible, 26 Şubat 2005 23:26 tarihinde demiş ki: Bitane abi lazım bunlara şimdi hemen bi erkek çocuk yapın Nasıl bir abi oluyor bu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 lafa bak :lol:[signature][hline]nothing
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Benim biricik eski staffım...Ne kadar shard arasıra bizler için eskide kalsa da sen eskimiyeceksin... İnşallah sağlıklı doğar,cinsiyeti önemli diil ama ben erkek olmasını isterim...Belki ilerde sharda geri döndüümde yanımda savaşcak bir mage e hayır diyemem :) Şaka maka cinsiyet önemli diil Abso baba;ama gönül bir tane de erkek olsun diyor... İnşallah hayırlı bir evlat olur... Gözünüz aydın... Edit:Kız imiş galiba(belli olmuş) hehe ----------------Artemis Amakiir------------[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... [Bu mesaj ElfFighter tarafından 26 Şubat 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ElfFighter tarafından 26 Şubat 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 abso çok sevindim,allah analı babalı büyütsün,hayırlı bir evlat olsun sizlere bu sefer ismini kıvılcım koyarsınız belki de=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 duru ya kardeş geliyor evyap :p şaka maka çok sevindim gerçekten resimleri koymayı unutmayın :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
sheref Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 erkek geliyo ben hissettim. adını şeref koyarsanız benim gibi akıllı şerefli olur :lol: hayırlısı olsun... önemli not: "abi bi hata yaptın evlendin, hade ileri gittin bi tane de çocuk yapıp iyice saçmaladın diyelim, 2. çocuğu neden yapıyorsun yaa" diyenleri bana gönder :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Eveeeet efendim biraz daha bilgilendirelim sizleri. Öncelikle kızımız oluyor yani evdeki tek prens hala benim :) Yeni gelecek kızmızın adını ADA koymaya karar verdik. Kendisine 8 Ağustos sabah saat 9a kadar müddet verildi o zamandan sonra güç kullanarak o rahat ortamdan bizim dünyamıza alıcaz kendilerini. Ama büyük ihtimal o da ablası gibi sezeryan günü sabahı 3-4 kendi gelmeye karar verecek gibi geliyor bana. [spo1=Duru yeni resim][/spo][signature][hline]Kalplerdeki KaymakKızımız DuruYeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehe kutlarız tekrardan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cok güzel .. tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütüp uzun ömürler versin ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nice yıllara :) bu salakça oldu :) hayırlı olsun diyeyim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 04 Ağustos 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Adaduru diye bi nightelf druid karakter bekleriz senden abso =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. YA şu baba olması duygusunuda çok merak ediyorum. en kısa zamanda baba olmam gerek. koşa koşa çocuk yapmaya gider[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 :tebrikz: hayırlı olsun. Allah analı, babalı büyütsün... ilki kızmış o zmn bu kızmasın diye de iğrenç bir espri yapayım...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Absobap, hadi artık, bekliyoruz eho.[signature][hline]g3nk.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 10:28 tarihinde demiş ki: Eveeeet efendim biraz daha bilgilendirelim sizleri. Öncelikle kızımız oluyor yani evdeki tek prens hala benim :) Yeni gelecek kızmızın adını ADA koymaya karar verdik. Kendisine 8 Ağustos sabah saat 9a kadar müddet verildi o zamandan sonra güç kullanarak o rahat ortamdan bizim dünyamıza alıcaz kendilerini. Ama büyük ihtimal o da ablası gibi sezeryan günü sabahı 3-4 kendi gelmeye karar verecek gibi geliyor bana. [spo1=Duru yeni resim][/spo] İlla rahatsız olacak yani çocuk :D Hayırısı olsun Allah uzun ömürler versin :) Duru'da gayet tatlı çıkmış :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Valla 2. bebek kendi büyür derlerdi inanmazdık ama gerçekten öyle oluyor yani Duru hanımla ilgilenmekten Adanın hamilelik dönemini resmen farkedemedik. Geçen hafta doktora gidipte "hımm o zaman size 8 ağustos sabahı 9u ayarlıyorum hastaneden" diyince bir anda dank etti ikimize de :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Eheh hayırlı olsun abso.Allah analı babalı büyütsün.[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 GratZ! Ada Yaz çocuğu oluyor benim gibi ne mutlu! =)[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Allah analı babalı büyütsün abso.Sanada artık çifte baba tagı verilsin :).Yenge nasıl heyecanlı mı?[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 10:42 tarihinde demiş ki: Valla 2. bebek kendi büyür derlerdi inanmazdık ama gerçekten öyle oluyor yani Duru hanımla ilgilenmekten Adanın hamilelik dönemini resmen farkedemedik. Geçen hafta doktora gidipte "hımm o zaman size 8 ağustos sabahı 9u ayarlıyorum hastaneden" diyince bir anda dank etti ikimize de :) :) eheh Sana da eşine de şimdiden tebrikler. En güzel okullarda okuyup en iyi nasiplerle evlensinler inşallah :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 04 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hayrlı olsn gerçekten çok mutlu oldum :) allah analı babalı büyütsün, etrafına ve vatanına hayırlı bi ewlat olsun insallah :)
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 10:28 tarihinde demiş ki: Eveeeet efendim biraz daha bilgilendirelim sizleri. Öncelikle kızımız oluyor yani evdeki tek prens hala benim :) Yeni gelecek kızmızın adını ADA koymaya karar verdik. Kendisine 8 Ağustos sabah saat 9a kadar müddet verildi o zamandan sonra güç kullanarak o rahat ortamdan bizim dünyamıza alıcaz kendilerini. Ama büyük ihtimal o da ablası gibi sezeryan günü sabahı 3-4 kendi gelmeye karar verecek gibi geliyor bana. [spo1=Duru yeni resim][/spo] Bekliyoruz 4 gözle hadi bakalım hayırlısı.. Bu arada abso amma büyümüş duru ya valla resmi görünce şok oldum.Çok tatlı olmuş :)[signature][hline]JabbaICQ:66198646Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Öne çıkan mesajlar