Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrica hatirlatirim:

said:
Absolut, 06 February 2004 03:33 tarihinde demiş ki:
Amanin saat 3 olmuş benim yatma vaktim daha çamaşır asıcam.

:-P[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Mesaj tarihi:
çok sevindim ya tebrikler allah hayırlı bir evlat versin
:tebrikz:[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Hayırlısı olsun. :tebrikz:
Allah Duru'ya da yeni patiye de sağlık ve uzn ömür versin.[signature][hline]Bonzi Magandaya Özgürlük !!!

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 07 Ocak 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

:-)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
Abso tebrik ederim, artık ismini de paticikte koyarız? :)
Aman ama 2den fazla yapma, fazlası zarar. 2 Tane ideal kanımca (kendim öyleyim diye söylemiyorum :) )
eh artık isminin altındakini "Kıdemli baba pati" veya çocuk hayırlıyla doğunca "Çifte baba pati" diye değiştiririz :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
Evet Duru henuz 8.5 aylık :) Hayırlısı ise doğumda 16 aylık olucak Duru.
Araları yakın olucak baya. 2-3 yıl zorlanıcaz ama ilerde birbirleri için çok güzel olucak işallah.

evet aralarında az yaş farkı olması ilerde daha sosyal iki birey olmalarına yardımcı olur :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
:tebrikz::tebrikz:
abso_jr vol.2 geliyiii yipuuuu
tebrikler abso
yengeye de allah kolaylık versin valla
bu arada erkek olursa adını yiğit koyar mısınız :-P[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::...
paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur

[Bu mesaj mystro tarafından 07 Ocak 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tebirkler absolut eauhaeuh
bebe patiler çoğalıor ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
:tebrikz:

Kutlarım absolut, eşini de kutlarım =)

Ama o çocuklar ilerde çok küfredecek size birer yaş farkla doğdukları için ehehe. Her yaşta paylaşamayacakları şey sürekli olacak ve değişecek, kardeşimle aramda 3 yaş var, ona bile gıcık oluyorum =) Hele bir de yeni pati de kız doğarsa, bu oyuncak ayıdan ruja kadar gider yaşa göre :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Ocak 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence erkek olsun. Yaşlarıda süper olucak. Kız ve erkek amanin süper olur..[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Mesaj tarihi:
Tebrik ederim.
Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı evlat olsun.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Mesaj tarihi:
Bence uocu babanın uocu çocuğu olur felsefesine dayanaraktan, isminin britbank veya OoooOOOoo olmasını talep ediyorum..[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
  • Yeni Oluştur...