Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Daha cinsiyeti belli değil hatta çok erken bile söylemek için ama dayanamadım işte :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 amanamannn.. tebrikler. allah analı babalı büyütsün. sıhhatli olsun inşallah.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ayrica hatirlatirim: said: Absolut, 06 February 2004 03:33 tarihinde demiş ki: Amanin saat 3 olmuş benim yatma vaktim daha çamaşır asıcam. :-P[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Çamaşır dolu geceleri özlemiştim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 çok sevindim ya tebrikler allah hayırlı bir evlat versin :tebrikz:[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayırlısı olsun. :tebrikz: Allah Duru'ya da yeni patiye de sağlık ve uzn ömür versin.[signature][hline]Bonzi Magandaya Özgürlük !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 07 Ocak 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tebrikler Abso!! adı nolucak adı :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :-)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bir baba Abso HeeyAllah Allah Allah Heey Allah :tebrikz:[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu da kız oalcak adı da nil olsun[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Abso tebrik ederim, artık ismini de paticikte koyarız? :) Aman ama 2den fazla yapma, fazlası zarar. 2 Tane ideal kanımca (kendim öyleyim diye söylemiyorum :) ) eh artık isminin altındakini "Kıdemli baba pati" veya çocuk hayırlıyla doğunca "Çifte baba pati" diye değiştiririz :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Absolut, 07 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki: Evet Duru henuz 8.5 aylık :) Hayırlısı ise doğumda 16 aylık olucak Duru. Araları yakın olucak baya. 2-3 yıl zorlanıcaz ama ilerde birbirleri için çok güzel olucak işallah. evet aralarında az yaş farkı olması ilerde daha sosyal iki birey olmalarına yardımcı olur :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler abso. ulan varya hep baba olmak nası bişi diye merak etmişimdir.çok heyecanlı bişi olsa gerek.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kutlarım absolut :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
mystro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :tebrikz::tebrikz: abso_jr vol.2 geliyiii yipuuuu tebrikler abso yengeye de allah kolaylık versin valla bu arada erkek olursa adını yiğit koyar mısınız :-P[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur [Bu mesaj mystro tarafından 07 Ocak 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebrikler...[signature][hline]tuana...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tebirkler absolut eauhaeuh bebe patiler çoğalıor ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :tebrikz: Kutlarım absolut, eşini de kutlarım =) Ama o çocuklar ilerde çok küfredecek size birer yaş farkla doğdukları için ehehe. Her yaşta paylaşamayacakları şey sürekli olacak ve değişecek, kardeşimle aramda 3 yaş var, ona bile gıcık oluyorum =) Hele bir de yeni pati de kız doğarsa, bu oyuncak ayıdan ruja kadar gider yaşa göre :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Ocak 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bence erkek olsun. Yaşlarıda süper olucak. Kız ve erkek amanin süper olur..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Buda kız olursa süper olurda erkek olursa geçmiş olsun hahaha onlar birbirlerini yerler sende sallanan sandalyende sesten gürültüden kafayı yersin hahah hll olsun absoya saglıklı tosun gibi olsun[signature][hline]Deviant art gallerymy world my reality
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Abi kız olursa adını Tuana koyun lütfen =)[signature][hline]tuana...
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı evlat olsun.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yengeyede tebrikler bu arada[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bence uocu babanın uocu çocuğu olur felsefesine dayanaraktan, isminin britbank veya OoooOOOoo olmasını talep ediyorum..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: blackchaos, 07 Ocak 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Abi kız olursa adını Tuana koyun lütfen =) ehehe olm sanane lan :)[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
Öne çıkan mesajlar