Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok sevindim yahu. :D
allah analı babalı büyütsün demekten başka dicek birşey bulamıyorum. :)
duruda çok büyümüş hakikaten daha dün gibi hatırlıyorum annesi ile babasının kucağında ilk çekildiği fotoyu falan..
hey gidi..
ayın 9-10 unda yeni FOTOlar istiyoruz..!
Ps: aslan burcu.. heyt benden bu. :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
alicam bi tane bebek tulumu uzerinede =0= amblemi koydurup hediye etcem size abso :D

duruya yaptiramadik , artik 2 numaraya kesin :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
Nerde yapılabilir bulmak lazım yaptırabiliriz.Bide kara kediden para alırız reklam için :P:P[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
Kutlarım :)

2 kız babası olmak zordur ilerde idare etmekte falan gucluk cekebilirsin abso :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
yanniz esin dogum yaptiktan sonra araya bi 4 yil koymak lazim biliyor muydun bunu cunku vucudun minerallerini falan yeniden kazanmasi icin gereken sure 4 yilmis saglik hocasi dedi wallah[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ee bunu kutlamak lazım. Ben gidiyorum kadıköye, bi kadehde senin için içerim :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
vay be.
ne denir bilmiyorum , hayırlı olsun diyim. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 04 Ağustos 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
heheh beyaz bir tulum alıp uzerine bastırabilirim ama ugrasmak lazım. Hafta sonu bi bakayım.

ben yaptiricam hediye niyetine! :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

• Yeni Oluştur...