Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Benim lafları quote edip bak baba böyle demişin geçmişte bıd bıdı dicekler falan. Hımm bi format lazım kızlar nete girmeden evvel patiye :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hll Olsun..Babacık...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Allah analı babalı büyütsün tebrikler :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çok sevindim yahu. :D allah analı babalı büyütsün demekten başka dicek birşey bulamıyorum. :) duruda çok büyümüş hakikaten daha dün gibi hatırlıyorum annesi ile babasının kucağında ilk çekildiği fotoyu falan.. hey gidi.. ayın 9-10 unda yeni FOTOlar istiyoruz..! Ps: aslan burcu.. heyt benden bu. :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mutlu bir hayatı olması dileğiyle tebrikler :)[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 alicam bi tane bebek tulumu uzerinede =0= amblemi koydurup hediye etcem size abso :D duruya yaptiramadik , artik 2 numaraya kesin :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hayırlı olsun.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hakkaten öyle bi tulum süper olur yav.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Nerde yapılabilir bulmak lazım yaptırabiliriz.Bide kara kediden para alırız reklam için :P:P[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 heheh beyaz bir tulum alıp uzerine bastırabilirim ama ugrasmak lazım. Hafta sonu bi bakayım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 odasını kedilerle donatmak lazım onun kedili biberonlar,oyuncaklar vs..hadi patiler iş başına :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hayırlı olsun valla allah analı absülütlü büyütsün :D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kutlarım :) 2 kız babası olmak zordur ilerde idare etmekte falan gucluk cekebilirsin abso :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yanniz esin dogum yaptiktan sonra araya bi 4 yil koymak lazim biliyor muydun bunu cunku vucudun minerallerini falan yeniden kazanmasi icin gereken sure 4 yilmis saglik hocasi dedi wallah[signature][hline]
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu seferkinin ismi ıslak olsun wdjakldjwmvaşdma....[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 2 kardeşin arası az olsun istedik yani diğer türlü yaş farkı çok oluyor. Hemde ikisine 1 kıyafet alırız ekonomik olur :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 :yapma: olurmu abso biri büyük olsun ki öteki eskilerini giyebilsin.biraz adaletsiz ama en ekonomik yöntem :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 büyüksun baba eheh =)[signature][hline]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ee bunu kutlamak lazım. Ben gidiyorum kadıköye, bi kadehde senin için içerim :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 vay be. ne denir bilmiyorum , hayırlı olsun diyim. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 17:41 tarihinde demiş ki: heheh beyaz bir tulum alıp uzerine bastırabilirim ama ugrasmak lazım. Hafta sonu bi bakayım. ben yaptiricam hediye niyetine! :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ismi ne olcek? cinsiyeti ne?[signature][hline]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kız olacak adı ada yukarıya bak istersen :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 lol uzaktan görünce fake sandım,dedim yeni doğmamış bebeğe mi dadandılar...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hayırlı olsun abso bab![signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Öne çıkan mesajlar