Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdilik daha olayları tam kavrayamadı yani bişi olacak ama ne olacak o da bekleme de. Oda falan yapıldı, havada bir bebek kardeş gibi laflar uçuşuyor biraz kıllandı ama bakalım görecez :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
bence çocuklarda ya böle küçük yaş aralığı ya da çok yaş aralığı koymak iyi
küçük olursa arkadaş gibi olurlar daha iyi olur
fazla olursa da öbürü öbürünün akıl hocası olr misal ben ve abim :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Allah analı babalı büyütsün ne diyim. Ne güzel ...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
"Sarı ada, mavi tuna" adlı kitaptan sonra çok sevmişimdir "ada" ismini.

Kutlarım :-)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
tebrikler, allah analı babalı büyütsün, abla-kardeş maceralarını da bekliyoruz=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
ay çok tebrik ederim :) pek güzel, darısı bizim başımıza[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
Mesaj tarihi:
kutlarım absolut
:)
sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmesi dileğiyle...[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
vay be yeni bir kuşak başlıyor paticikde paticik new generation.ilerde net aleminin en köklü forumu olacaz :)düşünsenize yıllar sonra ada yada duru şu şu tarihte babam şöle demiş diceller :)[signature][hline]Viva la creativa!!!
ThIs gAmE LoVeS Me
Mesaj tarihi:
Tebrikler :)

isim düşünüldü mü peki? erkekse bu olur, kızsa şu olur die? :)

edit: ha tamam Ada'ymış :)
[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 04 Ağustos 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tebrikler.Duru'nuz çok tatlı bi bebek,eminim Ada'da öyle olur.allah analı babalı büyütsün,sağlıklı olmasını nasip etsin=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Hehe hadi bakalım :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
tebrik ederim inşallah mutlu mesut büyür 2 kardeş ve ilerde birbirlerine ve size destek olurlar

said:
St_Dreamer, 04 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
vay be yeni bir kuşak başlıyor paticikde paticik new generation.ilerde net aleminin en köklü forumu olacaz :)düşünsenize yıllar sonra ada yada duru şu şu tarihte babam şöle demiş diceller :)

dusunmesi bile guzel[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 04 Ağustos 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...