Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya oyunda bonus campaign wardı. dewamı gelicek diyordu bitirdiğinizde. blizzardın sitesini kurcaladım ama bulamadım. çıktımı diğer bölümleri? çıktıysa nerden bulabilirm?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 patchlerle geldi onun diğer bölümler..1.16,17 falan olabilir tam hatırlamıyorum..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1.17 sondu 3 ay once[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1.18 var..[signature][hline]Click! Welcome back!!
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1.16 yada sonrasındaki bir patchi çekersen bulabilirsin. Çok güzel bi campaigndir o, bana wow'a başlamak için baya bi gaz vermişti :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 04 Ağustos 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bonus campaign dediğiniz rexxar misha lı mı?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evet rexxarlı[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1.12 de geldi sanırım bonus campainler.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bonus campaignler bitti. yeni patch çıksa da devam etmiycek. herhalde dendiği gibi 1.17'de mi ne bitmişti. oyunun son patchini indirdiğinizde, elinizde bonus campaign'in tamamı olcak yani. istediğiniz gibi açıp oynayabilirsiniz.[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar