skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 pff dalga geciyom be o yasta kızın bi yerini ellemeyi bırak ellesen bile seyi yerinden oynamaz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu cocuk ileride nuri alço olur ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yalan birşey.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yannız çocuk olayı çözmüş misket verip yokluyomuş.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cok guselde bıraz yapma gıbı deılmı sankı bırı kardesını tutup yazdırmıs gıbı- ben yaptırmıstım cunku bı kere :D
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 pıtı....imza süper market.... hmm... puahaha.[signature][hline]Aslında..
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Gercek oldugunu sanmıyorum..Iyı geyık...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Fakedir ![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bana da yalan gibi geldi ama,genede güzel olmuş[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: insight, 03 Ağustos 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Fakedir ! Artık fakeler gerçek yaşamımıza da girdi![signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kesin kolpadır bu günlk:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bence: fake. feyyyyk[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hhehehe süper bişey bu ya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @Muhallebi hiç çıkmadılar ki :)[signature][hline]Tello$'u sebebsiz yere banlayanları KINIYORUZ !
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben o yaştayken cinsellikle tanışmamıştım. Hızlıymış bu çocuk.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 fake olmasa komik gelebilirdi[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Fake olmasa komik gelebilirdi demişsin. Peki sence bu çocuğa bu yaşta bunları kim öğretti demezmisin? Bu yaşta bunları düşünüyor ileride nasıl olur diye düşünmezmisin?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ehaha benim arkadaşımın kardeşi biz 6 sene önce biz ortasondayken o ilkokul 1 deydi .. hocasından şikayet geldi . Cem kızların bacaklarını ayırıp duruyor nolur birşey söyleyin ben bunu duyunca dumur oldumda arkadaşım fena oldu [signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. [Bu mesaj SirAnubis tarafından 03 Ağustos 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hjahahah doğru olamaz =)))[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hiç gülmedim bu çocuk şeytan diyenlere pes! ya da pes deil..ben de "cem yılmaz'ım!" hadi buna da inanın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bizim bi akrabanın kızı da anaokulundan masturbasyon yapmaya calısırken yakalandıgı ıcın atılmıs :) Kız 4 yada 5 yasında[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: AMO, 04 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Bizim bi akrabanın kızı da anaokulundan masturbasyon yapmaya calısırken yakalandıgı ıcın atılmıs :) Kız 4 yada 5 yasında yok artık olm o kadarda deildir. el kadar kız masturbasyonu nerden öğrencek[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bunun nesi +18 ufacık çocuk yazmış. ayrıca cidden kıl olmaya başladım şu +18 geyiğine ne iyrenç bişeymiş küfürlü yazın istemeyen okumasın küfürün yaş sınırı yok.. bu arada huehuehu süperciymiş[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bilmem deneme yanılma yontemı ile olabılır bana da ogreten olmadı[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 iyide 2 kere acc im banlandı o yuzden yoğurdu üflüyorum artık[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Öne çıkan mesajlar