Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir cocugun günlüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu cocuk ileride nuri alço olur ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
Bana da yalan gibi geldi ama,genede güzel olmuş[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
said:
insight, 03 Ağustos 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
Fakedir !

Artık fakeler gerçek yaşamımıza da girdi![signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
kesin kolpadır bu günlk:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
ehaha benim arkadaşımın kardeşi biz 6 sene önce biz ortasondayken o ilkokul 1 deydi .. hocasından şikayet geldi . Cem kızların bacaklarını ayırıp duruyor nolur birşey söyleyin

ben bunu duyunca dumur oldumda arkadaşım fena oldu

[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

[Bu mesaj SirAnubis tarafından 03 Ağustos 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hiç gülmedim

bu çocuk şeytan diyenlere pes!

ya da pes deil..ben de "cem yılmaz'ım!" hadi buna da inanın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
Bizim bi akrabanın kızı da anaokulundan masturbasyon yapmaya calısırken yakalandıgı ıcın atılmıs :) Kız 4 yada 5 yasında[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
said:
AMO, 04 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Bizim bi akrabanın kızı da anaokulundan masturbasyon yapmaya calısırken yakalandıgı ıcın atılmıs :) Kız 4 yada 5 yasında

yok artık olm o kadarda deildir. el kadar kız masturbasyonu nerden öğrencek[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
  • Yeni Oluştur...