Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatim o.c.

Dela

Öne çıkan mesajlar

hoaha.
üç aşk var ki üçgen olmuş.
tek aşka indir.
bi de susiyim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

cok dertli bi topic....

Keşke sevmez olaydım Elim koynumda kaldı Oy neyimiş neyimiş Kaderim böyleyimiş
Gizli sevda çekmesi Ateşten gömleğimiş Çarşamba yollarında Kelepçe kollarında ...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

Lannnn sezon 2 bölümlerini izleyin bu marissa harbi yalan bi kız çıktı

hiç tasvip etmediğim şeyler yaptı.

dur anlatıcam duramadım...

[spo1=The Oc sezon 2 1-2 bölüm]Ryan O.C den ayrılınca Seth de ayrılır.Yeni sezonda yaz bitmiştir.Okul Açılmak üzeredir.Seth in babası Sandy Cohen Ryan dan yardım ister.Thressa Ryan nın istemediği bi evlilik yaptığının farkındadır bu yüzdende Ryan a bebeğin düştüğü yalanını atar.Ryan artık özgürdür.Seth ve Ryan eve döner.Okula başlarlar.
Summer okuldan biriyle Marissa ise Caleb in malikanesindeki bahçıvanla birliktedir.Ryan Marissa ya çıkma teklifi eder.Marissa aynı gün içersinde hem Ryan ile Hemde Bahçıvanla öpüşür koklaşır.Ryan bunları görür ve Marissa ya Festivalde şutlar.Artık ryan herşeyi bitirmiştir.
Seth Summer a yalvarır ama summer çok zor bi depresyondan çıktığı için seth in yaptıklarını affetmez.
Nichol Caleb Tutuklanır.Marissanın annesi Caleb e boşanma davası açmayı düşünmektedir... [/spo][signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 02 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Lannnn sezon 2 bölümlerini izleyin bu marissa harbi yalan bi kız çıktı

hiç tasvip etmediğim şeyler yaptı.

dur anlatıcam duramadım...

[spo1=The Oc sezon 2 1-2 bölüm]Ryan O.C den ayrılınca Seth de ayrılır.Yeni sezonda yaz bitmiştir.Okul Açılmak üzeredir.Seth in babası Sandy Cohen Ryan dan yardım ister.Thressa Ryan nın istemediği bi evlilik yaptığının farkındadır bu yüzdende Ryan a bebeğin düştüğü yalanını atar.Ryan artık özgürdür.Seth ve Ryan eve döner.Okula başlarlar.
Summer okuldan biriyle Marissa ise Caleb in malikanesindeki bahçıvanla birliktedir.Ryan Marissa ya çıkma teklifi eder.Marissa aynı gün içersinde hem Ryan ile Hemde Bahçıvanla öpüşür koklaşır.Ryan bunları görür ve Marissa ya Festivalde şutlar.Artık ryan herşeyi bitirmiştir.
Seth Summer a yalvarır ama summer çok zor bi depresyondan çıktığı için seth in yaptıklarını affetmez.
Nichol Caleb Tutuklanır.Marissanın annesi Caleb e boşanma davası açmayı düşünmektedir... [/spo]

hiö anlatma kıza deli oldum ben zaten[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

aaa asıl olayı bilmiyorsun sen.

Seth çizgi roman klubu kuruyor sonra klube bi adam geliyor.Çocuk Summer ın yeni manitası çıkıyor =)
Bi sahnede Seth Hot Dog standının üstüne çıkıyor seni seviyorum diyo dialog şöyle
Summer Erkek arkadaşı: Napıyorsun Seth ?
Summer: Onu boşver o biraz deli çizgiroman okuyor
Erkek arkadaş: Bende okuyorum

tamam dela gittim ehühühü[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ya 4-5-6 dan 19 a kadar
var

3 . bölümü indiremedim =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...