Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 of of ben olmusum o.c. bu ne entrika bu ne ask ucgenleri[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Dela, 02 Ağustos 2005 20:47 tarihinde demiş ki: of of ben olmusum o.c. bu ne entrika bu ne ask ucgenleri Yanlış anlasılıcak orange country de bari ehehe :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hoaha. üç aşk var ki üçgen olmuş. tek aşka indir. bi de susiyim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Dela, 02 Ağustos 2005 20:47 tarihinde demiş ki: of of ben olmusum o.c. askdr diyodum said: bu ne entrika bu ne ask ucgenleri yazıyomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ortamcı Cemal (forumdan biri yazmstı hala gülüorm :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 heeee olsun =)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o.c sux.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ne güzel işte benimde hayatım o.c olsaydı.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cok dertli bi topic.... Keşke sevmez olaydım Elim koynumda kaldı Oy neyimiş neyimiş Kaderim böyleyimiş Gizli sevda çekmesi Ateşten gömleğimiş Çarşamba yollarında Kelepçe kollarında ...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oyle dertli ki giris parcasi neden saclarin beyazlanmis arkadas[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Topic yanlıs anlamaya cok musait yanlız[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 lol. (ota boka gülüorum ben bu aralar.hm.nese)[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :D evt ya deiştirin su topiği dicem olmuo[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Lannnn sezon 2 bölümlerini izleyin bu marissa harbi yalan bi kız çıktı hiç tasvip etmediğim şeyler yaptı. dur anlatıcam duramadım... [spo1=The Oc sezon 2 1-2 bölüm]Ryan O.C den ayrılınca Seth de ayrılır.Yeni sezonda yaz bitmiştir.Okul Açılmak üzeredir.Seth in babası Sandy Cohen Ryan dan yardım ister.Thressa Ryan nın istemediği bi evlilik yaptığının farkındadır bu yüzdende Ryan a bebeğin düştüğü yalanını atar.Ryan artık özgürdür.Seth ve Ryan eve döner.Okula başlarlar. Summer okuldan biriyle Marissa ise Caleb in malikanesindeki bahçıvanla birliktedir.Ryan Marissa ya çıkma teklifi eder.Marissa aynı gün içersinde hem Ryan ile Hemde Bahçıvanla öpüşür koklaşır.Ryan bunları görür ve Marissa ya Festivalde şutlar.Artık ryan herşeyi bitirmiştir. Seth Summer a yalvarır ama summer çok zor bi depresyondan çıktığı için seth in yaptıklarını affetmez. Nichol Caleb Tutuklanır.Marissanın annesi Caleb e boşanma davası açmayı düşünmektedir... [/spo][signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: bLackcha0s, 02 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Lannnn sezon 2 bölümlerini izleyin bu marissa harbi yalan bi kız çıktı hiç tasvip etmediğim şeyler yaptı. dur anlatıcam duramadım... [spo1=The Oc sezon 2 1-2 bölüm]Ryan O.C den ayrılınca Seth de ayrılır.Yeni sezonda yaz bitmiştir.Okul Açılmak üzeredir.Seth in babası Sandy Cohen Ryan dan yardım ister.Thressa Ryan nın istemediği bi evlilik yaptığının farkındadır bu yüzdende Ryan a bebeğin düştüğü yalanını atar.Ryan artık özgürdür.Seth ve Ryan eve döner.Okula başlarlar. Summer okuldan biriyle Marissa ise Caleb in malikanesindeki bahçıvanla birliktedir.Ryan Marissa ya çıkma teklifi eder.Marissa aynı gün içersinde hem Ryan ile Hemde Bahçıvanla öpüşür koklaşır.Ryan bunları görür ve Marissa ya Festivalde şutlar.Artık ryan herşeyi bitirmiştir. Seth Summer a yalvarır ama summer çok zor bi depresyondan çıktığı için seth in yaptıklarını affetmez. Nichol Caleb Tutuklanır.Marissanın annesi Caleb e boşanma davası açmayı düşünmektedir... [/spo] hiö anlatma kıza deli oldum ben zaten[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 summerle seth birleşmezse olay çıkarırım!!!!!! :: içini çekerek ağlar ::[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aaa asıl olayı bilmiyorsun sen. Seth çizgi roman klubu kuruyor sonra klube bi adam geliyor.Çocuk Summer ın yeni manitası çıkıyor =) Bi sahnede Seth Hot Dog standının üstüne çıkıyor seni seviyorum diyo dialog şöyle Summer Erkek arkadaşı: Napıyorsun Seth ? Summer: Onu boşver o biraz deli çizgiroman okuyor Erkek arkadaş: Bende okuyorum tamam dela gittim ehühühü[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bi yerde ilan vardı bizim okulda.. adamlar 2. sezonun tüm bölümlerini 30 milyona veriolar.. kimisi turkce dubaj kimid e altyazılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dela Summer ownz Marrissa kabullen artık lütfen.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya 4-5-6 dan 19 a kadar var 3 . bölümü indiremedim =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi yok marissa daha iyi, summer benim tipim degil.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 2. sezon diyorum sana susuyorum[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 summer süper bence marissa acayip zayıf bakarken korkuyorum[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Summer rocks...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 çok kederli bir hayatın olmalı.o.c dizisinde de zaten küçük emrah filan gibi biri oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. yani durum o kadar vahim senin için,üzüldüm.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar